- 14 Haziran 2023
- 6.281
- 4.982
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.121
Verebildin mi canım kanCanım şimdi geldim acile bakalım sorun çıkmazsa vereceğim kan
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verebildin mi canım kanCanım şimdi geldim acile bakalım sorun çıkmazsa vereceğim kan
Ayyy çizgi varrrTahminime göre bugüne adet günüm hafif görüyor gibiyim ilk 5 dakikada belirdi ama ben siliklere güvenemiyorum artık Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Kız ne dert yanıyorsun onca kişi var yumurtlama günü bile kocası görev gibi hissettiği için yapmak istemeyen tek derdin bu olsun sperm problemli yoksa eşinde bu kadar sorun etme sen şart koyarsan adama bu sefer sen istediğinde o senın verdiğin tepkinin aynısını vericek sanaKızlr bu kocalar neden umursamaz ? Gün aşırı gidelim bu ay dedik adam dün sabah yaparak bozdu bu sabahta yaptık bir de şimdi zorla engel oldum yarın adetimin 14. Günü en önemli gün yarına sperm üretilmicek bugün yaparsak yanlışmıyım ? Ne farkedermiş istiyormuşş. Ee doktorlarda 2 günde 1 diyor.
İyiyim bebeğim klomene başladım bugün sende ne var ne yokKızlar ne durumdasınız
Kuzum ben adet oldum sat 26 kasım bat 26 aralıkKızlar ne durumdasınız
Bende adet ağrısı var bol bol. ayyy hadi hayırlısınolsun kuzumİyiyim bebeğim klomene başladım bugün sende ne var ne yok
Bir dahaki aya inşallah olucak kuzum vakitlerimiz aynıKuzum ben adet oldum sat 26 kasım bat 26 aralık
Sağol kuzucummm regl ağrısı çok zor ya Allah yarddımcın olsun kuzumBende adet ağrısı var bol bol. ayyy hadi hayırlısınolsun kuzum
İnşallah güzel haberini verirsin sende canım eninde sonunda öğreniyoruzÇok bariz görünüyor canım Benimde bugün yada yarın adet günüm test yapmaya korkuyorum 10.günümde yapmıştım negatifti Adet olurum diye de 3. Gününe randevu aldım tedavi için tahlil yaparlar diye inşallah nasip olur da gerek kalmaz Allah'ım
İnşallah doğrudur yaAyyy çizgi varrr
evet canım 21 çıktı sonuçVerebildin mi canım kan
Çok iyi canım hayırlı olsun şimdi iki günde bir takip yapabilirsin ama aynı yerde vermeye özen göster farklı yerde verince sonuç sağlıklı olmaya biliyor. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Belirtilerin nelerdi canım anlatır mısınevet canım 21 çıktı sonuç
İnşallah kuzum inşallah, her ay aynı hüsranı yaşamak biraz yorduBir dahaki aya inşallah olucak kuzum vakitlerimiz aynı
Hayırlı olsun bata kaç gün var sizinevet canım 21 çıktı sonuç
Fazlasıyla yordu canım ama elden ne gelir ki elbet nasip olucak ama işte elimizden gelen tek şey dua etmekİnşallah kuzum inşallah, her ay aynı hüsranı yaşamak biraz yordu
Allah isteyen herkesin kucağını doldursunFazlasıyla yordu canım ama elden ne gelir ki elbet nasip olucak ama işte elimizden gelen tek şey dua etmek
Kuzum innovitanın testleri çatlama olduktan sonra tamamen silinmiyor hep böyle çizgi çıkarıyor geneldeKızlar testlerimde bi gariplik var 22 Kasım piktim 24 kasımda iyice silinmişti test yapmayı bırakmıştım çatlama görünce şimdi bi öylesine yaptım bu şekilde çıktı baya koyu bu ne demek anlamadım ben