Çok teşekkür ederim kızlar
inşallah sağlıkla artar , sağlıkla kucağıma alırım . Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben 6 aydır uğraşıyorum gebelik için . İlk denediğim ay olmuştu( o zaman henüz takıntı haline getirmemiştim
) , olduğu zaman multivitamin kullanıyordum sadece , o kimyasal oldu .
Sonraki aylar uzunca bir süre inofolic + çakşır suyu ( çakşır suyunu eşimde içti ) olarak denedim yumurtlama takipleriyle, olmadı . Bir ay hayıt tohumu denedim , olmadı . ( Sonrasında sağlık ocağı tahlilinde eşimin karaciğer enzimleri yükselmiş , Google a “çakşır suyu karaciğer enzimi “ yazdığımda çakşır suyunun yükselttiğine dair bir kaç hasta kayıdı okuyunca , korktum bu ay içmedik bu otları .
Bu ay takviye olarak kullandıklarım ; inositol ( pembe kutu) , selenyum ( herkesin haftalık 400 mg alması gerektiğini okumuştum ), d vitamini damla , balık yağı ( nutraxil markaları ) ve b12 ( tahlil sonuçlarımda b12 düşüktü ) . inositol harici diğerleri kendi sağlığım için aldığım takviyeler .
İlişki : ovülasyon 2 gün önce , ovülasyon 1 gün önce , ovülasyon günü
Ovülasyon testi : İnnovita ( önceki aylar laboquick ve artımed kullanmıştım )
Belirti : Aslında belirti yok denilebilir . Hafif sağ ve sol kasık sancıları oluyor ama geçen aylarda olmuştu . Hatta bu ay olduğunda , aman bişey yok her ay oluyor işte dedim kendi kendime . Sadece ateşim beni şüpheye düşürdü . Düzenli saatli ateş ölçen birisi değilim ancak gün içinde ateşime baktığımda 37 ve 37 küsürleri gördüm 3 gündür . Normalde 36:40-36:90 arası gider gelirdi . Birde ovülasyon testi son 3 gündür iki çizgi eşit şekilde çıktı . Yani gebelik testleri negatif çıkarken ateş ve ovülasyon testi ışık verdi diyebiliriz .
Kızlar birde çizgi arıyoruz testlerde , filtre uyguluyoruz görmek için filan . Olunca gerçekten çıkıyor kendimizi kandırmaya gerek yok .Yoksa atın testi kurcuklamayın bence . Bu ay çok oynamadım testlerle yok işte diyip attım . ( normalde var gibi , sanki var vs
)
Bugün dpo 9