- 17 Mayıs 2022
- 854
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.901
Çok teşekkür ederim inşalllah öyle olurKaybın için çok üzüldüm kimyasal sonrası gebelik daha rahat olur derler rabbim gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşalllah öyle olurKaybın için çok üzüldüm kimyasal sonrası gebelik daha rahat olur derler rabbim gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Yaptın canım çok silik çizgi çıktı kan Testide reglimin 3.gününde 7.77 çıktı sanırım kimyasal gebelik geçirdimKuzum yoğundum giremedim şimdi görüyorum kesajını çokk geçmiş olsun test yaptın mı ne alemdesin
İnşallah kuzucum bakalım ben de 2024 e anne olarak girmek istiyorum inşallah nasip eder Rabbim ❤ neden idare ediyorsun çok mu bulantın oluyor senin deBu ay senin ayin olsun canim 2024 gelmeden alalim guzel haberi insallah ben de iyiyim şükür. Idare ediyorum diyeyim
Ne kadar zamandır deniyorsunuz acabaİn
İnşallah kuzucum bakalım ben de 2024 e anne olarak girmek istiyorum inşallah nasip eder Rabbim ❤ neden idare ediyorsun çok mu bulantın oluyor senin de
Kesinlikle öyle döllenme olmasa kimyasal gebelik imkansız umudumuz insan nefes aldıkça yaşadıkça hep var aallahım kucağını boş bırakmasın inşallah güzel haberler alırsan beni de etiketle olur mu kalbini ferah tutÇok doğru söylüyorsun canım valla rabbimin hikmetinden sual olunmaz kuzenimde uzun yıllarca tüp bebek denedi olmadı yine tüp bebek denedi ve hamile kaldı ikincisini de normal yollarla doğurdu ne hayatlar var gerçekten halimize şükretmek lazım şeninde maşallah bir yavrun var rabbim nazarlardan saklasın demek oluyormuş canım yıllarca tedavi görüp sonuç almayanlar var demek oluyor ki rabbim zamanını bekliyor elbet ikinci için şeninde zamanın vardır bu süreçte hepimize sadece sabretmek düşüyor bende çok şükür hamile kalabiliyorum demek ki bir kimyasal geçirdim evlenmeden önce eşime evlendiğin gibi çocuk yapmasını söyledi doktorlar onda da sorunlarımız var varikosel ve kisti var doktorların çoğu çocuğun olmaz dedi ama demek ki oluyormuş ki kimyasalı geçirdim
Bata 4 gun kala bu kadar belirginse cizgi kimyasal degildir gibi geldi bana kimyasal olunca genelde bat gecince bile cok belirgin olmuyor cizgiler. Insallah bebis geliyordur.Eki Görüntüle 3341084 Kızlar selam benim 13 ünde çatlama oldu klomen ve inofolik kullandım bat 29 kasım test yaptım freely çok çok silik gösterdi oncomed daha belirgin. Kimyasal geçirdiğim için sevinemiyorum şuan Eki Görüntüle 3341083
Kimyasal oldugunu nerden bildiniz kiEki Görüntüle 3341084 Kızlar selam benim 13 ünde çatlama oldu klomen ve inofolik kullandım bat 29 kasım test yaptım freely çok çok silik gösterdi oncomed daha belirgin. Kimyasal geçirdiğim için sevinemiyorum şuan Eki Görüntüle 3341083
Cünkü kimyasalda da aynı böyle silik çizgim vardıKimyasal oldugunu nerden bildiniz ki
Canım tebrik ederim, bugün 12.günün ve çizgin çok net, olumsuz düşünme inşallah koyulaşarak devam edecekEki Görüntüle 3341084 Kızlar selam benim 13 ünde çatlama oldu klomen ve inofolik kullandım bat 29 kasım test yaptım freely çok çok silik gösterdi oncomed daha belirgin. Kimyasal geçirdiğim için sevinemiyorum şuan Eki Görüntüle 3341083
Yaa hemen ona yorma canım sen aynısını olcak öylr düşünüp çagırma kötüyü daha varmış bata ve baya çıkmış değildşr kimyasalCünkü kimyasalda da aynı böyle silik çizgim vardı
İnşallah canım teşekkür ederimYaa hemen ona yorma canım sen aynısını olcak öylr düşünüp çagırma kötüyü daha varmış bata ve baya çıkmış değildşr kimyasal
Canım hayırlı olsun. Kimyasal deyip de üzme kendini. Arkadaşımda böyleydi çok şükür sağlıklı ilerleyen bir gebeliği var . Bak sakın stres yapma stres çok etkiliyor çünküEki Görüntüle 3341084 Kızlar selam benim 13 ünde çatlama oldu klomen ve inofolik kullandım bat 29 kasım test yaptım freely çok çok silik gösterdi oncomed daha belirgin. Kimyasal geçirdiğim için sevinemiyorum şuan Eki Görüntüle 3341083
Teşekkür ederim çok haklısın stres çok yıpratıyor gerçekten. Sakin bir şekilde koyulaşmayı takip edeceğim inşallahCanım hayırlı olsun. Kimyasal deyip de üzme kendini. Arkadaşımda böyleydi çok şükür sağlıklı ilerleyen bir gebeliği var . Bak sakın stres yapma stres çok etkiliyor çünkü
Merhaba hacettepede hangi hocaya gittiniz acabaKızlar ben bugün Hacettepe üniversitesinde bi doçent hocaya gittim ismini çok duymuştum uzmanlık alanı da tüpler yumurtalıklar şehir hastanesinden memnun kalmamıştım adam akıllı filmim bile yorumlanmadı. İyiki de gitmişim böyle bir iy doktor görmedim 40 dk durdum odasında detaylıca inceledi tüm testleri filmimi muayene etti 14 tane yumurtan gelişmiş çok iyi dedi sağdan yumurtlama görünüyor bu ay dedi ve filmimi incelediğinde sol tüpte ben kapalılık pek göremedim Yani orda bir baloncuk var dedi oda ilacın baloncuğu geçişe izin vermemiş gibi duruyor dedi. Değerler ultrason herşey çok iyi 3 ay deneyin dedi sonra bir aşılama yapalım sana dedi numarasını verdi o kadar ilgiliydi ki valla çok mutlu oldum bakalım 3 ay daha deneme yapıcaz sonrası da Allah Kerim
canum geç yumurtluyoda olabılırsın. yenı yenı çizgi belirmeye başlamışAdetten 1 gün sonra yapmaya başladım hala koyulasmadi dün çok gece cok göğüs ağrım oldu kasık ağrımda devam etmelimiyim bilemedim adete 9 gün kaldı