- 7 Ocak 2015
- 1.960
- 1.250
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.861
Kız adet gelmezse yaparım tabi ama sabah gidip alamamda gün içinde anca alır yaparımBende hiç görmedim bu testi daha önce canım tabiki gördüm inşallah gerçektir yarın yapıcakmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız adet gelmezse yaparım tabi ama sabah gidip alamamda gün içinde anca alır yaparımBende hiç görmedim bu testi daha önce canım tabiki gördüm inşallah gerçektir yarın yapıcakmısın
Eşimde yeter artık dicek habire yapıyom test regl gelmezse ona aldırırım olmazsa yarın evdeyim yaparımBende hiç görmedim bu testi daha önce canım tabiki gördüm inşallah gerçektir yarın yapıcakmısın
Beta sürekli atıyor yarın çıkmazsa 2 gün sonra çıkabilir. Adet olana kadar umut varAaa ne kadar fark var ikisinin arasında ama senin normal olan daha belirgin gibi bende okadar yok sanki
Tamam canım yapar yapmaz at buraya merak ederim inşallah net pozitif görürsünKız adet gelmezse yaparım tabi ama sabah gidip alamamda gün içinde anca alır yaparım
Benim düzenlidir canım zaten okadar gün gelmezse artık kesin vardır ve çıkar bende geç döllenme olcagını düşünmüyorumBeta sürekli atıyor yarın çıkmazsa 2 gün sonra çıkabilir. Adet olana kadar umut var
Regl belirtisi var mı peki canım?Benim düzenlidir canım zaten okadar gün gelmezse artık kesin vardır ve çıkar bende geç döllenme olcagını düşünmüyorum
Ayy eşim hiçbir şey gözükmüyor delimisin diyo banaEşimde yeter artık dicek habire yapıyom test regl gelmezse ona aldırırım olmazsa yarın evdeyim yaparım
O belirtiler bende de bir var bir yok ara ara geliyor gidiyor sürekli değilRegl belirtisi var mı peki canım?
Benim 4 gün var ellerim ayaklarım buz gibi ve yine kasığım ağrıyor. Heralde regl olcam gibi
erken gebelik belirtisi ile adet belirtisi birebir aynıRegl belirtisi var mı peki canım?
Benim 4 gün var ellerim ayaklarım buz gibi ve yine kasığım ağrıyor. Heralde regl olcam gibi
Evet kuzum bildiğin pik gösteriyor ben mesela bugün yaptım silik çıktı çatlama olduğu için. Ama bazen bu ovülasyın testleri yanıltıyor olabilir eylülde adetimden 1 gün önce ben de yaptım ertesi gün de adet oldum çok ümitlenmiştim hatta ertesi günde adet günümdü sabaha test yapayım dedim ama sabah kalkınca gelmişti adetim dur bak atayım testimi14. ünde çatladı ovülasyon bugün bakar mısın canım ekleyeyim de anlamıyorum niye koyulaşıyor
Ben ve arkadaşlarım görüyoruz deAyy eşim hiçbir şey gözükmüyor delimisin diyo bana
Eşim dlimisin hiçbişry gözükmüyor diyo ki benim gözlerin iyidir diyorBende hiç görmedim bu testi daha önce canım tabiki gördüm inşallah gerçektir yarın yapıcakmısın
Aynen öyle dedim güldüm walla delimisiniz diyoBen ve arkadaşlarım görüyoruz de
Canım benim değil maaaavi nin tarihleri bunlarAy benim de 14ü çatlama bat 28 kasım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Kocaların hiçbiri görmüyor zaten onlar iki çizgide kopkoyu olmazsa saymıyorlar. Biz gördük canımAyy eşim hiçbir şey gözükmüyor delimisin diyo bana
Hem erkekler gebelik testinden anlamıyor. Ben eşime kaset test sonucu gösterdim sevinir sandım yok adamın yüzü gülmüyor. Meğerse iki kopkoyu çizgi olamayınca gebelik yok sanıyormuşAynen öyle dedim güldüm walla delimisiniz diyo
Demekki dalgalanma oluyor adete yakın canım bakmamak lazım ovülasyona ozamanEvet kuzum bildiğin pik gösteriyor ben mesela bugün yaptım silik çıktı çatlama olduğu için. Ama bazen bu ovülasyın testleri yanıltıyor olabilir eylülde adetimden 1 gün önce ben de yaptım ertesi gün de adet oldum çok ümitlenmiştim hatta ertesi günde adet günümdü sabaha test yapayım dedim ama sabah kalkınca gelmişti adetim dur bak atayım testimi
Ben sabahta yaparım test ama korkuyorum bişey çıkmazsa yok demektir yarın çatlamanın 11. günüCanım benim değil maaaavi nin tarihleri bunlar
Dün testinde çizgi gördük sabah birşey yok dedi ama yinede vardı gölge
İnşallah ikinizde aynı anda pozitif haberi verirsiniz bizee
12.güne kadar umudum çok benim sonrasında ihtimal azalabilir ama regle kadar her şey değişebilir canımBen sabahta yaparım test ama korkuyorum bişey çıkmazsa yok demektir yarın çatlamanın 11. günü
Amin inşallah canım benim 11. günde mi görülüyor genelde sanki 9. günde gören vardı yanlış mı hatırlıyorum acaba12.güne kadar umudum çok benim sonrasında ihtimal azalabilir ama regle kadar her şey değişebilir canım
Yarın çıkmasa bile moral bozmak yok ki inşallah pozitif diyebileceğimiz bir test göreceğiz