- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.521
Adetim daha gecikmedi canım 2 gün var adete. Değil mi ya bende görüyorum diyorum eşim yok diyorcanım en sonra bir çizgi var gibi ama emin olamadım kaçıncı günün adet geciktimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim daha gecikmedi canım 2 gün var adete. Değil mi ya bende görüyorum diyorum eşim yok diyorcanım en sonra bir çizgi var gibi ama emin olamadım kaçıncı günün adet geciktimi
Aralık bizim ayımız olsunOlucak kuzum ama işte zamanını bekliyor bebiş
İyi olmuş aslında az kaldıysa adetine yapabilirsin bence stres olmaktan iyidirBekliyorum mecbur kuzum bu ay hiç test almadım alamadım da kocamla gidiyorum sen bekle ben bir ağrı kesici alım diyorum oda geliyor kaynanamla gidiyorum hemen geliyorum diyorum oda ayrılmıyor yanımdan onların yanında alamıyorum bu ay böyle geçti hiç alamadım
İnşallah hepimiz kavuşalım kuzum aralık ayı inşallah uğur getirir hepimizeHayır canım yapmadım. Bu ay soldan yumurtladığım için ihtimal çok düşük. Test yapıp kendimi strese sokmadim o yüzden. İnşallah bu ay kavuşursun bebisine kuzum
Ay hemen yapppkızlar bugün bat günüm ama gelen giden yok hiç bir belirtim yok heyecanlandım yaaa ama test yapmayada cesaretim yokk
kızzz çok fenayım valla şuan elim buz kesti bilmiyorum işteyim yoksa üzülürüm yaaAy hemen yappp
akşam bidahamı yapsanAdetim daha gecikmedi canım 2 gün var adete. Değil mi ya bende görüyorum diyorum eşim yok diyor
Belirtilerin var mı canımkızzz çok fenayım valla şuan elim buz kesti bilmiyorum işteyim yoksa üzülürüm yaa
Yok kı canım üç tane almıştım bu sonuncuydu adet gününü bekliycem artık cumartesi yine yaparım o zaman daha kesin olur sonuçakşam bidahamı yapsan
Kapaklı da canım Optimed ve irmeti aradım bende fiyatlar ikisinde de aynıydı. Madem öyle bi denemek lazım o zaman İlke hanımı Teşekkür ederimCnm devlet hastaneleri öyle maalesef.kapısından bile gecme.
İrmette ilke hanımı şiddetle tavsiye ederim.
Kadının azından bal damlıyor, Bn köydeyken 2 kez gttım. Maalesef yaz tatilim bııtı ve İstanbula döndum, o doktoru bıraktığım için çok uzuldum.
Bna telefon numarasını bole vermişti 6dan sonra arayabilirsiniz demişti ve Bn kadını mesai dısında aramştım,
Muayne ucreti agustosta en son 700 idi
Nerde oturuyorsun Cnm?
Ay test de yapmıyorum 11. Gün bugün testim yok hiç almadım bu ay beklemeye devam etsem mi alsam mı karar veremiyorumKuzumm tabii ki gözükmezdi daha varsa bile kese oluşmadı ki ama inşallah bebeğin seninledir en yakın zamanda görürsün keseyç de bebğini dee
Haklısın canım denicem artık bakalımKendim fayda görmedim ondan sana nasıl söyleyim..ama sen yeni sanki başlıyorsun tedavilere çok bekletmeden gelir bebişin
Kaldı adetime daha olmadım adet ama tüm belirtiler var (polikistik overde var bende )İyi olmuş aslında az kaldıysa adetine yapabilirsin bence stres olmaktan iyidir
yok hiç belirtim daha önce erken gebelik testi yapmıştım onlarda çıkmamıştı şimdi cesaret edemiyorumkızzz çok fenayım valla şuan elim buz kesti bilmiyorum işteyim yoksa üzülürüm yaa
ozaman birlikte bekleyelim bakalımm benim normalde hiç gecikmez bugün gelmezse şüplelencem artıkYok kı canım üç tane almıştım bu sonuncuydu adet gününü bekliycem artık cumartesi yine yaparım o zaman daha kesin olur sonuç
Çok üzüldüm canım 2. kez aynı acıyla sınanmana çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar kaybettim bebeğimi kalbi durmuş 7.haftada dün kontrole gittiğimde öğrendim… Zumruduanka96 canım beni sil istersen….
yoktur gönlünü ferah tut sen kımyasal geçırdım bende bıkere ama kımyasalda 2 3 gun bıle olsa gunun gecıyo dıye bılıyorum canım.. kan tahlılı yaptırmış olsaydın daha net olurdu ama olsun hayırlısı hakkımızda mevlam neylerse guzel eyler ınşaAllah bıran çnce dolsun kucağımız.. :)Yok kullanmadım inşallah bir sorun yoktur
ah canım mevlam sabır versın.. çok iyi anlıyorum seni 2 kaybım var benımde hıc uzulme mutlaka genetık test yaptır inşaAllah hiç bi problem yoktur da tekrarı olmaz.Kızlar kaybettim bebeğimi kalbi durmuş 7.haftada dün kontrole gittiğimde öğrendim… Zumruduanka96 canım beni sil istersen….
Benimde normalde hiç gecikmiyor bakalım 25 inde sabah gelmezse hemen test yapıcam bende bi kaç belirti var ama kimyasaldan sonra bende sürekli devam eden kaşık ağrıları var bitmedi yani hiç ona belirti demiyorum artıkozaman birlikte bekleyelim bakalımm benim normalde hiç gecikmez bugün gelmezse şüplelencem artık