- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.461
Bugün aşılamanın 14.günüydü kan verdim 1 saat önce 1.28 çıktı kızlar bende umudu kestim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clearblue diye bi marka var sanırım onun dijital testleri iyi diyorlardıİnşallah yurt dışında yaşıyorum kaset test sanırım yok burda çünkü hiç denk gelmedim
Başından sağdı canım resmen olay o devletin kötü yanı işteKarından neye baktı canım? Yumurtaya mı? Üstten görünmez ki. Deli mı ne. Öyle olsa herkes tepeden bakar. Ayrıca üniversite hastanesi ne alaka kendisi de tahlilleri isteyebilir. O bakmak istememiş resmen. Özele gideceksen adetlik en hiç gecikmeden git kuzum. Ayrıca senin daha 8-9 ay olmadı mı bir yıl ne? Hiç birşey anlamadım kuzum valla ben o doktordan.
Tedavi için hastane farketmez hiç bir bilgim yok çünkü burdakiler ile ilgiliKuzum sen tedavi içinmi istiyorsun?orda tedavi için güvendiğim malesef doktor yok
Hoşgeldinn canım bende senin gibi 2 aydır rahat gitmeye çalışıyorum tedaviye başlıcam bende inşallah çok geçikmezlerSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss tweeetyyy Linakiz @Safransari @Tikabasa bebekheyecani @imagination forever @Afratafrac @golden-snitch @bliiss @simurgggg
Zamanını bekliyordur yeni ay yeni başlangıçlara vesile olsun inşallah bebeğimÇok geçmiş olsun kuzum benim bat yarın dün test yaptım negatif malesef
En az bir haftayı geçir istersen benim geçen ay tam 6 gün gecikmem oldu. Sonra adet oldum. İnşallah senden güzel haberler alırız❤Of ne bileyim kuzum heveslenmiştim baya kan vermekten de bıktım tanıyorlar artık utanıyorum hiçde pozitif çıkmıyor adetim daha da gecikirse gidicem artık
Benim iki yıl önce 12ye çıktı betam sonra 2 kusüra düştü ama 50 gün adet olmadım davul gibi şiştim dr a gittim prpgestan verdi kullanmaya başladığımın ikinci günü reglim başladı ama çocuk düşürüyorum sandım öyle bi acı ağrı yaşamadım ömrümdeCanım ben bir kimyasal geçirdim kanama hemen gelmiyor adet gününü beklemen lazım o zaman geliyor ve çok ağrılı geçiyor umarım umarım ki gelmez yanılırız
Maşallah Kuzucum tebrik ederimİlk idrarla yaptığım kaset test kızlar kan vereceğim bugün
Hoş geldin bebek heycan yaptım bi an etiketi görünce. Hadi bakalım güzel bi süreç olsun senin için aşkımSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss tweeetyyy Linakiz @Safransari @Tikabasa bebekheyecani @imagination forever @Afratafrac @golden-snitch @bliiss @simurgggg
Bir an aşırı heyecanlandım etikete inşallah bir dahaki etikete kısmet. Herşey çok güzel olacak kuzumSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss tweeetyyy Linakiz @Safransari @Tikabasa bebekheyecani @imagination forever @Afratafrac @golden-snitch @bliiss @simurgggg
Çok teşekkür ederim rabbim bekleyen isteyen herkesin duasını kabul etsin bana da sağlıklı bir süreç nasip etsin inşallahMaşallah Kuzucum tebrik ederim
Canım dün regli oldumEn az bir haftayı geçir istersen benim geçen ay tam 6 gün gecikmem oldu. Sonra adet oldum. İnşallah senden güzel haberler alırız❤
Bende şaşırdım canım artık reglim gecikmeden test yapmayacağım ve 10 dakika sonra hemen atacağım çünkü bu ay bütün testlerim 10 dakika sonra pozitif olduKuzum şaşırdım valla bu ay testler hepimizi yanılttı gerçekten
Kendim fayda görmedim ondan sana nasıl söyleyim..ama sen yeni sanki başlıyorsun tedavilere çok bekletmeden gelir bebişinTedavi için hastane farketmez hiç bir bilgim yok çünkü burdakiler ile ilgili
Kuzum çok çok üzgünümm ama Allah büyük inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsinKızlar kaybettim bebeğimi kalbi durmuş 7.haftada dün kontrole gittiğimde öğrendim… Zumruduanka96 canım beni sil istersen….
hem de missler gibi kopkoyu bir pik. Hadi rastgele canımKızlarım sanırım bugün pik günüm ben geçen ay böyle pik görmediğim için bi size danışayım dedim
arkadaşım korunurken hamile kaldı. Hani nerde yumurtlama günü hani nerde pik günü. Ben kafaları yemiş gibi herşeyi didik didik takip ederken yumurtlaması vs onun haberini aldık Salmak lazım bu hayatta herşeyi cidden. Allah'a göre hiçbir şeyin güçlüğü yokBunu gördünüz mü kızlar kadın spirali olduğu halde hamile kalmış valla Allah büyük ol diyor oluyor