- 9 Ağustos 2023
- 1.177
- 640
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #27.341
Geçen yıl Ocak ayında bir kere yaptım kuzum ama tabi tüplerimin durumundan haberim yoktu benim döngümü bozdu bida da yapmadımKuzum kapali tup icin sogan kuru denemismiydin hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen yıl Ocak ayında bir kere yaptım kuzum ama tabi tüplerimin durumundan haberim yoktu benim döngümü bozdu bida da yapmadımKuzum kapali tup icin sogan kuru denemismiydin hic
Belki kapali tupe de etki ettigi icin bozuldu gibi gelse de faydasi olabilir diye dedim canimGeçen yıl Ocak ayında bir kere yaptım kuzum ama tabi tüplerimin durumundan haberim yoktu benim döngümü bozdu bida da yapmadım
Olabilir kuzum birde brokoli kürünü söylüyorlar kapalı tüplere etki ediyormuş ama denemedim bitkisel şeyleri denerken biraz tedirgin oluyorumBelki kapali tupe de etki ettigi icin bozuldu gibi gelse de faydasi olabilir diye dedim canim
Teşekkür ediyorum canım cevabın için uyumadan önce kullanıyorum hayırlısı bakalımSabah akşam fark etmiyor canım günde bir tane tok karna içiliyor
İnşallah benimde öyle öyle olur kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBenimki battan 2 gün önce negatifti tam bat günü silik bi pozitifle öğrenmiştim
Kuzum sen tedavi içinmi istiyorsun?orda tedavi için güvendiğim malesef doktor yokMerhaba kızlar kaç gündür bakamıyorum yazılanlara eşim izinliydi. Denk geldi sonunda randevu buldum devlet hastane de ama suratsızn teki çıktı hiç bir şey bile sormadı ben zorla anlatmaya çalıştım onu da dinlemedi direk 1 yıla yaklaşmış üniversite hastanesine git tahlil yaptır dedi gönderdi çok üzüldüm ne umutlarla gittim en azından dinleyebilirdi Üniversite hastanesi yok yakınımda mecbur özel hasteneye gitmeye başlıcam bugün ovulasyonun 10.günü hiç test yapmadım henüz içimde bir umut inşallah benimledir bu arada doktor karından ultrason ile baktı dün 9.günümde olsa bile gözükmezdi zaten küçük olduğu için dimi ? B bernaad sacibelinde edahandro Merveeee57 Niqu niqucum gittiğin doktor kimdi ben optimed de Nida hanımı buldum onu düşünüyorum memnun olduğun bi doktor varmı ?
Canım inşallah yararlı olur ama bizim tarla var fıstık badem felan yetiştiriyoruz her dişi ağacın yanında erkek ağaçta dikiyoruz ki döllenme olsun meyve versin diye bu çoğu ağaçta geçerli ama hurmayı bilemedim biraz daha araştır istersen emin olmadan tüketme derimKizlar bu ay degerlendirmeye sat 11. Gun itibari ile basladim gecen ay 19. Gun yumurta catlamis gec kalmamisimdir insallah yumurta catlamasi 19. Gun olan birinin sonraki aya bu kadar erken yumurtlayip catlamaz herhalde. Bu aya cok degisik hislerle girdim bende hadi hayirlisi.
Birde hurma poleni diye birsey var bende kullanmadim hic daha ama erkek hurma agaci disi olani dollemek icin uretirmis. Insanlarda da bu acidan kullaniliyormus hem erkek hem kadin iciyormus hem yumurtlamayi sagliyor kalitesini artiriyor hem sperm cogaltiyormus. Belki biliyorsunuzdur hurma agaclari insana o kadar benziyorki hurma filizi gelisince tipki sezeryan ameliyat gibi disi agac tepesinden dikkatlice aliniyor. Bebek filiz ilk alti ay anne disi agacin yanina dikilmesi gerekiyor uzaga dikilirse ölüyormus.
canım varsa bile çıkmaz 7 gün çok erken. Regl gecikmesinden ziyade yumurtladığın tarihi baz al 12. günden sonra başla testlere :) inş vardırkızlar selam yarın adet tarihim dün akşam oldum olucak dedim gelen giden yok 2 kere erken gebelik testi yaptım ama çok erkendi yumurtlamadan 1 hafta sonra fln yapmıştım negatifti acaba adetmi olcam yada varmıdır acaba.. ayyy olursa benim 2.olucak elirsizlikteyim ama olmazsa üzülcem galiba ya sanırım
Amin canım inşallah hepimizi bulsunKuzucum hayırlısı olsun inşallah, daha da bekletmeden gelmiş neyse ki
Testlerinde resmen çizgi vardı ya nasıl test yapıyorlar aklım ermiyor.
İnşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler alırsın, bebişin seni bulur
Evde var da iste arastirip ona gore tuketecegim canim. Tabiki bu dollenme meselesi ortak nokta agaclarda ama hurma agaci ile ilgili baska hicbir agacta olmayan ozelliklerde de okumustum ilginc geldigi icin sizlerle de paylasmak istedim baya da kullanani varmisCanım inşallah yararlı olur ama bizim tarla var fıstık badem felan yetiştiriyoruz her dişi ağacın yanında erkek ağaçta dikiyoruz ki döllenme olsun meyve versin diye bu çoğu ağaçta geçerli ama hurmayı bilemedim biraz daha araştır istersen emin olmadan tüketme derim
Canım ama senin sanki kaset testinde silik görünüyordu bi kaset testle tekrar baksanaYok kızlar göremedim bugün daha öncekiler test hastasıymış herhalde reglide olmadım 3 gün falan regli beklicem daha sonra gelmezse bir daha yaparım
Ay ne bileyim stresten herhalde heryerimde başka şeyler çıkıyor nasip kuzum en yakın zaman da alalım inşallah bizde o güzel haberleriAh o psikolojilerimiz. Bilmez miyim? Şu stress olayını bi aşabilsek herşey çok daha güzel olacak ama... Korunduğu halde ve hatta hiiiç bebek işleriyle alakası olmayan ve hamile kalan arkadaşım bugün kalp atışını duymaya gitti bebişinin. Çok sağlıklıymış çok şükür..Biz üstüne düşüyoruz didik didik ediyoruz testti tahlildi noluo yine kendimizi kaygılandırıyoruz.Onu bıraktığımız an pozitifler havada uçuşacak eminim ama ben çok pimpirikli biriyim yapamıyorum Umarsız olmak en güzeli galiba.. Sonuçta elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri.
Oyy zor valla ağlayamam da ben hönküre hönküre Bi ağlasam iyi gelicek gibiYaaaaa kuzum olsun hiç üzülme sıkma canını da bidaki aya herşey çok güzel olacak benim de geçen ay gecikti ümitlendim sonra adet oldum seni anlıyorum
İnşallah canım ne zaman tekrarlayacaksın testiniTeşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah vardır bende sizler gibi uzun süredir bekliyorum
Canım ben bir kimyasal geçirdim kanama hemen gelmiyor adet gününü beklemen lazım o zaman geliyor ve çok ağrılı geçiyor umarım umarım ki gelmez yanılırızNe bileyim kuzum 2 gün bekler test yaparım ama kimyasal olsa kanamam olmaz mıydı
Canım reglim başladı malesefCanım ama senin sanki kaset testinde silik görünüyordu bi kaset testle tekrar baksana