- 23 Ağustos 2023
- 1.305
- 1.065
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.681
Evet canimSen yurt dışında mı yasiyosun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimSen yurt dışında mı yasiyosun canım
Canim sadece attigim ikisi var bu sabah yaptigim yok ay ne diyosunuz eczanede kapanmistir sabahkinden alamam ya hay AllahKuzum o dijital testten var mı elinde varsa ondan yap bence kesin emin oluruz normalde belki çıkmayabilir benim erkende varken çizgi iki gün sonra normal testte belli oldu
Dert oldum butun foruma ay cidden canim yapmayim mi o zaman ama internette okudum bu test cok iyimis varsa 5-6 gun onceden gostermis hepAllahım çıldırmalık yanii doğru bu silik çizgiyi pozitif algılamaz bence hele ki çok çok silik çizgiyi Hayattaki şansımız ya
Ay evet evet onu yapsanaa inşallah çıkacaktır 2 gün geçmiş silik testin üstünden zaten ben de yeni yaptın sandım şu üstekiniiNormal de var onu da yapayim canimcim..
Bİlemedim ki ya silik çizgi çıkar da göstermezse test boşa gitmiş olacak birde moralin bozulursa kıyamamm ama kesin var yaaaDert oldum butun foruma ay cidden canim yapmayim mi o zaman ama internette okudum bu test cok iyimis varsa 5-6 gun onceden gostermis hep
O silik çıkan testten var demi anlaşamadık bir türlü varsa ondan yapCanim sadece attigim ikisi var bu sabah yaptigim yok ay ne diyosunuz eczanede kapanmistir sabahkinden alamam ya hay Allah
Tamam kuzum sen o ikisini de yap yarın sabah öğlen yaptığın testten al ki kan vermeden önce koyulaşmasın takip et canımCanim sadece attigim ikisi var bu sabah yaptigim yok ay ne diyosunuz eczanede kapanmistir sabahkinden alamam ya hay Allah
Tamam kuzum sen o ikisini de yap yarın sabah öğlen yaptığın testten al ki kan vermeden önce koyulaşmasın takip et canımCanim sadece attigim ikisi var bu sabah yaptigim yok ay ne diyosunuz eczanede kapanmistir sabahkinden alamam ya hay Allah
Canim hayir bu sabah silik cikandan yok ama ben diger ikisini yapicam bosa giderse gitsin napayim yarin sabah oburunden alirim zaten umidim yok kizlar acikcasi kan bana hayra alamet gelmediO silik çıkan testten var demi anlaşamadık bir türlü varsa ondan yap
Aynen canim oyle yapacagim simdi yapayim ikisiniTamam kuzum sen o ikisini de yap yarın sabah öğlen yaptığın testten al ki kan vermeden önce koyulaşmasın takip et canım
Ayyyy hadi kuzum güzel haberlerle gel çok heyecanlandım inşallah bebek vardırAynen canim oyle yapacagim simdi yapayim ikisini
İnşallah bakalım şu bikaç ay içinde olurTeşekkür ederiz canımm sıra sende
Hadi yap o zaman güzel sonuçlarla gel bizeee ama olmasa silik çizgi de çıkmazdı ya güzel düşünelim ama çıkmazsa da üzülme daha gününe vR öyle düşünCanim hayir bu sabah silik cikandan yok ama ben diger ikisini yapicam bosa giderse gitsin napayim yarin sabah oburunden alirim zaten umidim yok kizlar acikcasi kan bana hayra alamet gelmedi
İnşallah nerdeyse 3 yıl olacak inşallah bir kez daha evladım olur anne olurum oluruz inşallahAllah bağışlasın canım Evet nasip değilmiş, merak etme bir kez değil üç kez olmuş senin yine olur inşallah
Naptın canım ses seda yok merak ettim seniAynen canim oyle yapacagim simdi yapayim ikisini
Naptın canım ses seda yok merak ettim seniAynen canim oyle yapacagim simdi yapayim ikisini
Birkaç ay önce kullanmıştım şimdi içinde folikasit asit var diye başlayım dedim kullanmayım o Zaman sıkıntı olmasınEvet çok iyimiş takviye kullanırken özellikle A vitamini varsa gebelik şüphesinde bırakmak gerekir diye biliyorum ama yine danışın bence doktora. İnositol baya yüksek güzel yumurtlama olmuştur
Bugün yaptığım benimde böyle çıktıBat a 6 gün kala kaset test yapan benden başka var mıdır acaba ..:) sabahki çift çizgiden sonra heyecan yaptım ama buna da anlam veremedim… daha erken deyip avunasım var.
Hamileymisim keske iliski olmasaydi belki kanamicaktim daEki Görüntüle 3302030
kizlarim saka midir ama neden kanamam var sevinemedim bile of B bernaad Sipser Merve3553