- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.461
Burdayımm ben iğnemin 8. Günündeyim sessizce bekliyorum sen napıyorsun canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayımm ben iğnemin 8. Günündeyim sessizce bekliyorum sen napıyorsun canım ?
Herhalde canım havalar soğudu ya ben yinede 18inde teste başlarım hiç umudum yok ama atarım hergün burayaSon bahar gelince yapraklar gibi döküldük heralde
At kuzumHerhalde canım havalar soğudu ya ben yinede 18inde teste başlarım hiç umudum yok ama atarım hergün buraya
Bende can sıkıntısından sayfa yenileyip duruyorum sabahtan beri. Dün bir kadına gittim bizim köyde bana safranı önerdi. Bilmem kaç kişi hamile kaldı ononla diye bende yapıyım dedim ne zararı olurki. Adet bitiminde başlanıyormuş tamda adetim yeni bitti deniycemKuzum bu ara çok sessiz buralar valla ben aynı adet günüm bugün bitiyor ovülasyon testlerine cumartesi başlıcam sen neler yapıyorsun
Evet yaaa çok sessiz heryerde sizleri aradı gözlerim sayfa yenileyip durdumBen burdayım kuzucum sessizleşti burası bende anlamadım
Testini atsana bakalım gözümüz gönlümüz acılsınBenimde dun adet gunumdu pazartesi kanamam oldu galiba yerleşme kaniymis test pozitif çıktı. Sabah doktora gidiyorum
Ben bakıyorum kuzum yazan olmayınca ben de susuyorumEvet yaaa çok sessiz heryerde sizleri aradı gözlerim sayfa yenileyip durdum
Benimde adet yeni bitti. Dün bir kadına gittim bizim köyde bana safranı önerdi. Bilmem kaç kişi hamile kaldı ononla diye bende yapıyım dedim ne zararı olurki. Adet bitiminde başlanıyormuş tamda adetim yeni bitti deniycemBurdayımm ben iğnemin 8. Günündeyim sessizce bekliyorum sen napıyorsun canım ?
BendeBen bakıyorum kuzum yazan olmayınca ben de susuyorum
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canımBuyrun sidikli test
Valla böyle şeyleri geçen ay bi deneyeyim dedim ne kaybederim dememek gerekiyormuş 6 olan prolaktinim 35 e fırladı sen daha önce klomenle hamile kalmıştın diye hatırlıyorum neden tekrar başlamıyorsun ona ?Benimde adet yeni bitti. Dün bir kadına gittim bizim köyde bana safranı önerdi. Bilmem kaç kişi hamile kaldı ononla diye bende yapıyım dedim ne zararı olurki. Adet bitiminde başlanıyormuş tamda adetim yeni bitti deniycem
Hayırlısı olsun gözün aydın canım varmıydı belirtinAllah hepinize nasip etsin
Testini atar mısın ?Slm herkese benim adet 10 gün sürdü 11.gun korumasız oldu o gün sabah akıntım coktu içime şüphe düştü erken mi yumurtlama oldu diye hormonlarım da sıkıntılı yumurta rezervi çok az hep yaptığım test negatif çıkıyordu önceki aylar hayali bile çizgi yoktu sun yaptığımda coook hayali bisey ışıkta var gibiydi bugün yaptığımda ışıksız bi hayali çizgi var son teslim yarın yapacam gebelik planimda yok napacam bilmiyorum
Foto da çıkmıyorTestini atar mısın ?
Bat ne zamandı canım testinde silik çıktıysa vardır foto at istersenSlm herkese benim adet 10 gün sürdü 11.gun korumasız oldu o gün sabah akıntım coktu içime şüphe düştü erken mi yumurtlama oldu diye hormonlarım da sıkıntılı yumurta rezervi çok az hep yaptığım test negatif çıkıyordu önceki aylar hayali bile çizgi yoktu sun yaptığımda coook hayali bisey ışıkta var gibiydi bugün yaptığımda ışıksız bi hayali çizgi var son teslim yarın yapacam gebelik planimda yok napacam bilmiyorum