- 8 Eylül 2022
- 723
- 727
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.421
Yok sadece yumurtlamişsin dediNe zaman yumurtlama olmuş söylemedi mi, bugün için söylemiştir onu belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sadece yumurtlamişsin dediNe zaman yumurtlama olmuş söylemedi mi, bugün için söylemiştir onu belki
2 gündür bir pik oluyor bir silik oluyorNe zaman yumurtlama olmuş söylemedi mi, bugün için söylemiştir onu belki
Bugün için söylemiştir o zaman canım testin de pik zaten değerlendir bugünüYok sadece yumurtlamişsin dedi
Lh dalgalanmaları olabiliyor bazen sen teste birkaç gün devam et bence2 gündür bir pik oluyor bir silik oluyor
Devam edeyimLh dalgalanmaları olabiliyor bazen sen teste birkaç gün devam et bence
Yatili nisafirim var biraz zor gibiBugün için söylemiştir o zaman canım testin de pik zaten değerlendir bugünü
Allah Allah çok ilginç. Böyle bir şey hiç duymadım. Testler bozuk olabilir miEn fazla 5 dakikadır
Yarın imkanınız varsa yarın denersiniz o zamanYatili nisafirim var biraz zor gibi
Allah razı olsun. Öyle mi dersin canım? Teşekkür ederim yarın yapınca daha iyi anlaşılacak galiba.GEçmiş olsun kuzucum, daha olmamış sanki
Aynen kuzum yarın netleşir ama pik olmamış henüz gibi geldi bana belki ışıktan falan öyle görüyorum bilmiyorum, yarınki testini merakla bekliyorumAllah razı olsun. Öyle mi dersin canım? Teşekkür ederim yarın yapınca daha iyi anlaşılacak galiba.
Aa onu hiç bilmiyorum var demek ki ama hassasiyeti nasıl hiç bilemiyorumCanım mesaj attım pembe bizimki dedi pembesi de mi var bu testin
Insllah bakalmYarın imkanınız varsa yarın denersiniz o zaman
Çok uzun süre baktım canım beynim biyerlere çizik atıyor olabilir bir gördüm bir görmedim benimde 5 gün var bata ama şuan görme ihtimalin çok zor ya bekle 2 günsonra ilk idrarla yap benceBana hayali bı çizgi var gibi geldi adete 4 gün var ilk idrar değil çizgiyi görebiliyor musunuz
Kuzum ben göremedim ama iki gün sonra tekrar yapBana hayali bı çizgi var gibi geldi adete 4 gün var ilk idrar değil çizgiyi görebiliyor musunuz
I ternetten 300 tl verdim 30 tanesine 30lu idi az sayida olanlari hesaplaymca daha pahaliya geliyordu sankiCanım ne kadarki fiyatlar bende bugum alayım 5 6 tane diyodum??
10 liraya denk gelmiş iyi. Bende trendyoldan buldum 10 tanesi 69 tl alsammı diye düşündüm netten alınanlarda doğru sonuç verir dimiI ternetten 300 tl verdim 30 tanesine 30lu idi az sayida olanlari hesaplaymca daha pahaliya geliyordu sanki
Ben 2 kere innovita marka internetten aldım. Birini amazon diğerini de trendyoldan. Normal eczanelerde artimed var 5li, artimed de istemiyorum. Ikisi de aynı satıcıydı. Arsima Medikal gibi bir şey. Bozuk test çıkmadı daha. Ve de yumurtlamayı gördüm.10 liraya denk gelmiş iyi. Bende trendyoldan buldum 10 tanesi 69 tl alsammı diye düşündüm netten alınanlarda doğru sonuç verir dimi
Benim baktığımdada oncomed hızlı gebelik testi yazıyoduBen 2 kere innovita marka internetten aldım. Birini amazon diğerini de trendyoldan. Normal eczanelerde artimed var 5li, artimed de istemiyorum. Ikisi de aynı satıcıydı. Arsima Medikal gibi bir şey. Bozuk test çıkmadı daha. Ve de yumurtlamayı gördüm.