- 8 Mayıs 2023
- 2.209
- 2.445
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.941
İnşallah bu ay bizim ayımız canım benim olacak
Hadi inşallah canlarımmGönlüne göre olmuş canımm inşallah bebişine bu ay kavuşacaksın, bebiş olarak dönsün yumoşunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ay bizim ayımız canım benim olacak
Hadi inşallah canlarımmGönlüne göre olmuş canımm inşallah bebişine bu ay kavuşacaksın, bebiş olarak dönsün yumoşunn
Haydi all alll ne güzel rüyaaMerveeee57 kızlar etiketleyemiyorum ama görümcem bizi rüyasında görmüş. Bizim evde küçük odası gelinlikle ve kız bebeğim varmış. Çok etkilenmiş eşimi aramış. Ah ne güzel bir rüya. Hamileysem oğluyla hemen hemen aynı günlere denk geliyor doğum. Test alsam mı bilemiyorum yeminliyim ama
Negatif görmeye o kadar alıştımki ama yinede kapanmazsa alıcam su içmiyorum şimdiden bıraktım ya da yarın sabah yapayım kararsız kaldım kız ben tövbeliydim aman yaHaydi all alll ne güzel rüyaa
Kuzum şimdiden su içmeyi bırak bugün yapNegatif görmeye o kadar alıştımki ama yinede kapanmazsa alıcam su içmiyorum şimdiden bıraktım ya da yarın sabah yapayım kararsız kaldım kız ben tövbeliydim aman ya
Su içmezsem çişim nasıl gelcek ay ben şaştım bu rüyalar zamanlama yoktur diyip güldüm eşimede ama benim memelerim çok şiş adet olcaksın diyedir diyip duruyorum. Çok garip bu ay sivilcem hiç çıkmadı. Yumurtlama sonrası çıkardı adete kadar yüzümde olurdu o da yok. Ay ben hamileysemde inanmam zaten kaç ay olduKuzum şimdiden su içmeyi bırak bugün yap
Gelir kuzum geliyo yani hiç merak etme ayy test al mutlakaaaSu içmezsem çişim nasıl gelcek ay ben şaştım bu rüyalar zamanlama yoktur diyip güldüm eşimede ama benim memelerim çok şiş adet olcaksın diyedir diyip duruyorum. Çok garip bu ay sivilcem hiç çıkmadı. Yumurtlama sonrası çıkardı adete kadar yüzümde olurdu o da yok. Ay ben hamileysemde inanmam zaten kaç ay oldu
İstmosel ne canım? AA ben kaçırmışım. Çok geçmiş olsun. İyi testlerle iyice bi baksınlar herşeyinize.Evet kuzum kan vermişken onu da veriyim dedim olur ya diyerek
Bebişim istmosel çıktı ya bende doktor da benden eşimden testler istedi onların sonuçlarına göre ameliyata karar verecek galiba, bizde sorun varsa onu çözecek yoksa ameliyat diyecek sanırım bakalım neler olacak
Kalan son paramla erken gebelik alayım bari napayımGelir kuzum geliyo yani hiç merak etme ayy test al mutlakaaa
Al kuzum hayırlı haberlerle gel inşallahKalan son paramla erken gebelik alayım bari napayım
Keşke sizden de güzel haberler bekliyoruö❤Belki de öbür aya hic gelmezz
Bebişim sezeryan yerinde hata olmuş çukur oluşmuş, gebeliği bir ihtimal engelleyen bu olabilir dedi doktor spermler o çukura dolup ilerleyemiyor olabilir dedi, benim adetim 3 gün sürer sonra leke leke 10 günü bulurdu bunun sebebi de o çukurmuş kan oraya birikiyormuş ve sonrasında leke leke geliyormuşİstmosel ne canım? AA ben kaçırmışım. Çok geçmiş olsun. İyi testlerle iyice bi baksınlar herşeyinize.
3 gün var adetime kasetmi alayım erken gebelikmiAl kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
Laboquick kuzum erken gebelik testi değildi normal gebelik testiydiYok kuzum ya ihtimal vermiyorum iki üç güne adet olurum bence ben. Yorgun halsiz hissediyorum regl öncesi hep böyle olurum. Sadece vücudum çok ağrırdı sırt dizlerim ayaklarım onlar henüz başlamadı biraz ona şaşırdım ve şükrettim demek ki bu ay geç başlayacak Senin yaptığın test markası neydi iki gün kala ?
Negatif kuzum diğer aya kaldıAl kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
Al kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah