- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.881
Nasıl test yapmadan duruyosunn19. Günümdeyim kuzum 17. Gün yaptım işte test negatif çıktı yani kendime gecikme payı veriyorum belki bu ay öyle oldu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl test yapmadan duruyosunn19. Günümdeyim kuzum 17. Gün yaptım işte test negatif çıktı yani kendime gecikme payı veriyorum belki bu ay öyle oldu bilmiyorum
Valla benim içinde zor kuzum ama 17.Gün negatifi görünce adetim gelecek diye düşündüm bakalım bugün gelecek mi merakla bekliyorumNasıl test yapmadan duruyosunn
Bebek bence arkadaşımda böyle olmuştu kuzummKızlar göbek deliğimde kasılmalar, ara ara pıt pıt atmalar oluyor. Göbeğim kaçmış olabilir mi, ama ağrı falan hiç yok. Sadece gaz sancısı var, onunla ilgili bir şey olabilir mi?
Başka minik bişiyse, adete 1 hafta var
Merveeee57 Zumruduanka96 B bernaad yavru kuşlarım adetim geldi. Pazartesi tüp bebeğe gidiyor bu kızIste buu bir tasla iki kusa hayir diyecek degiliz hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun kuzucum. Gönlüne gore versin Allah
Tamam kuzum sen nasıl istersenValla benim içinde zor kuzum ama 17.Gün negatifi görünce adetim gelecek diye düşündüm bakalım bugün gelecek mi merakla bekliyorum
Olsun kuzucum üzülmek yok diyr anlaşmıştık zaten, ben rüyamda senin pozitif çıktığını gördüm demek ki önümüzdeki ay içinmiş ikiz haberini ver bize inşallah en kısa zamanda@simirun
Merveeee57 Zumruduanka96 B bernaad yavru kuşlarım adetim geldi. Pazartesi tüp bebeğe gidiyor bu kız
Göremedim kuzum yaGünaydın beybiler edahandro @simurgggg Merveeee57 olsa çıkardı herhalde önümüzdeki aya artık bat yarin
Aa içimi çok rahattın ciddenBenim arkadaşım tek sefer kullandı ve o ay hamile kaldı canım. Onun da o civarlarda çıkmıştı.
hadi ikiz haberleriyle inşallah@simirun
Merveeee57 Zumruduanka96 B bernaad yavru kuşlarım adetim geldi. Pazartesi tüp bebeğe gidiyor bu kız
İnşallah öyledir ama ne ara büyüdü de göbek deliliğimi kurcalamaya başladıBebek bence arkadaşımda böyle olmuştu kuzumm
Sağol kuzum ne kadar çok birbirimizin hayatına giriyoruz. Rüyalarımızda bile görüyoruz. Yerim seni ya evet üzülmedim kızlar. Dedikleriniz aklıma geldi hep. Paşa paşa pazartesi 12.30a randevumu aldım ikizlerim bekle ben geliyorummOlsun kuzucum üzülmek yok diyr anlaşmıştık zaten, ben rüyamda senin pozitif çıktığını gördüm demek ki önümüzdeki ay içinmiş ikiz haberini ver bize inşallah en kısa zamanda
Arkadaşımın ilk belirtisiydi. Göbek deliği ağrıyordu birşeyler oluyordu. İnşallah darısı sana kuzumİnşallah öyledir ama ne ara büyüdü de göbek deliliğimi kurcalamaya başladı
Canım sen naptın? Hangi aşamadasın ? Yumurtlama çatlama bekleme adetCanım benim üzül ağla ama bugünler geçecek kendini toparlayıp devam edeceksin bebişine de vakti zamanı geldiğinde kavuşacaksın
O günler yakındır umarım
Hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim@simirun
Sağol kuzum hepimiz için inşallah. Sen de en kısa sürede güzel haberlerini bize vereceksin inşallah test yaptın mı sabah idrarıyla?Hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim
Kuzum benim sen zaten süreci düşünüp kararini vermiştin. Mental olarak sürece de çok hazır olduğunu düşünüyorum ben. İnşallah hemen pozitiflerini göreceğiz. Bu sürecin eşin için de senin içinde kolaylıkla geçmesi için dualarım sizinle. Umarım en kısa zamanda ikizlerine kavusacaksin@simirun
Amin canım ya inslalh. Yapmadım kuzum ya ne bilim içimden gelmedi desem yeri yani yokmuş gibi hissediyorum duygularım darmadağın anlayamazsın belki gün içinde yaparım bilmiyorumSağol kuzum hepimiz için inşallah. Sen de en kısa sürede güzel haberlerini bize vereceksin inşallah test yaptın mı sabah idrarıyla?
18i ile 20si arası kuşum benimde ama 20si sayıyorum 9 gün kaldı ovülasyon testi yapsam bende gerilirim kesin ya yapma bilsen de bilmesen de hatta o günleri 50 kere değerlendirsek de olmayacaksa olmuyor bazenEvet evet aynen oyle canim olmadiginda da hayir var. Ovulasyon yapmayadabilirim gun asiri gidebilirim hangi gun olmasi gerektigini bilmek beni geriyor biraz bilmiyorum heran fikrim degisebilir senin bat ne zamandi kiz ben sifirladim nasilsa herseyi beni bosver
Kuzum özellikle uzanınca benimde oldu geçen ay dedin ana ama regli oldum gaz sanci da çok vardı ama inşallah senin bebişinde seninledirKızlar göbek deliğimde kasılmalar, ara ara pıt pıt atmalar oluyor. Göbeğim kaçmış olabilir mi, ama ağrı falan hiç yok. Sadece gaz sancısı var, onunla ilgili bir şey olabilir mi?
Başka minik bişiyse, adete 1 hafta var