- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.701
Kaç gün var adetineFreely kaset test canım. Hepsi burada epeedy satıcısı. Çok teşekkür ederim bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var adetineFreely kaset test canım. Hepsi burada epeedy satıcısı. Çok teşekkür ederim bu arada
Bugün bat günüm .2 kere kimyasal yaşadım ,çok korkuyorum yine aynısı olacak diye aslında. İnşallah olmazKaç gün var adetine
Hayır hayır olmayacak düşünme bile. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun canım belirtilerin nelerBugün bat günüm .2 kere kimyasal yaşadım ,çok korkuyorum yine aynısı olacak diye aslında. İnşallah olmaz
Aman masallah masallah hic aklina kotu birsey getirme bebis buyuyorBugün bat günüm .2 kere kimyasal yaşadım ,çok korkuyorum yine aynısı olacak diye aslında. İnşallah olmaz
Gelişimle koyuluğun bence hiç ilgisi yok. 24 mm'den büyük yumurtam çatlarken bile kopkoyu pik göremedimKizlar sizce o koyuluk pik koyulugumu catlama olmusmu testi birakayimmi normalde 26 gun adet dongum 11 gun o koyuluk oldu acaba yumurtalarimmi gelismiyor anlamadm
Korkma canim sana kısmet olacaksa hiç bişey engel olamaz Allah istesin yeterBugün bat günüm .2 kere kimyasal yaşadım ,çok korkuyorum yine aynısı olacak diye aslında. İnşallah olmaz
Yaptığımda direk atcam kuzum biraz daha bekleme kararı aldımYaaa Allahımmm ben çatladımmm
Aman regl gelmesin deee testi ne zaman istersen yap bebeğim
Sağlık sorunlarını ihmal etme doğumdan sonra hallederim desen çözümü daha zor oluyo çok geçmiş olsun kuzum. Adetin birkaç güne gelmezse tekrarla ama muhakkaktatluboncuk ArasaNillGerek bebekheyecani Fatmaben pempbepsikolog @tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Gelmezse tekrarlayacagim canim d vitaminim falanda dusuktu gebe kalmayi engelliyormus herhalde 30 un altinda olunca.Sağlık sorunlarını ihmal etme doğumdan sonra hallederim desen çözümü daha zor oluyo çok geçmiş olsun kuzum. Adetin birkaç güne gelmezse tekrarla ama muhakkak
Amiiiin, canım başta aşşşırı göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile. Biraz akıntım var ama o enfeksiyon filan olabilir.Yanma da var çünkü aynı zamanda. Bir de 4 5 gündür çok uykum geliyor erkenden yorgun hissediyorum. Çok bir belirtim yokHayır hayır olmayacak düşünme bile. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun canım belirtilerin neler
Benimde normal göğüs şişliğimden ziyade dokununca hassasiyet ağrımam var bu ay başka belirtim yok. Bekleyelim bakalımAmiiiin, canım başta aşşşırı göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile. Biraz akıntım var ama o enfeksiyon filan olabilir.Yanma da var çünkü aynı zamanda. Bir de 4 5 gündür çok uykum geliyor erkenden yorgun hissediyorum. Çok bir belirtim yok
Korkma canim sana kısmet olacaksa hiç bişey engel olamaz Allah istesin yeter
Sağol canım aynen öyle doğru diyorsun aslında. Olacak olanı önüne geçemeyiz. Tek yapacağımız dua etmekKorkma canim sana kısmet olacaksa hiç bişey engel olamaz Allah istesin yeter
Valla daha önce de dedim .Daha çok belirtim olduğu bir sürü ay oldu ama hamile değildim. Bu ay hiç umudum yoktu oldu. Hiç belli olmuyor bu işlerBenimde normal göğüs şişliğimden ziyade dokununca hassasiyet ağrımam var bu ay başka belirtim yok. Bekleyelim bakalım
Doktor açık sarıya bişey olmaz demişti bana canım kokulu ise kesin enfeksiyonmuş ama dikkat et kendine hamiş hamiş başına bişey gelmesinBenim akıntım da beyazla sarı arası bişey canım. Ama bende şuan enfeksiyon da var galiba
Yaa kuzum senden çok ümitliydim umarım geç döllenmedir yatatluboncuk ArasaNillGerek bebekheyecani Fatmaben pempbepsikolog @tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Benimde daha önce çook belirtim olurdu bu ay umudum yok ama bakalım nasip kısmetValla daha önce de dedim .Daha çok belirtim olduğu bir sürü ay oldu ama hamile değildim. Bu ay hiç umudum yoktu oldu. Hiç belli olmuyor bu işler
Valla seni beklerken benim Bat yaklaştı yakında ben teste başlıcam kuzum aman yapma sen beraber öğrenelim artıkYaptığımda direk atcam kuzum biraz daha bekleme kararı aldım