- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.721
Evet kuzum benim de 14 çıkmıştıGelmezse tekrarlayacagim canim d vitaminim falanda dusuktu gebe kalmayi engelliyormus herhalde 30 un altinda olunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum benim de 14 çıkmıştıGelmezse tekrarlayacagim canim d vitaminim falanda dusuktu gebe kalmayi engelliyormus herhalde 30 un altinda olunca.
Tamam bebişim nasıl rahat edecekse öyle yapYaptığımda direk atcam kuzum biraz daha bekleme kararı aldım
Tamam canım teşekkür ederim. Koku dikkatimi çekmedi hiç ama doktora gitmeyi henüz düşünmüyorum gebelik için. Ama bu enfeksiyon olayı zorlarsa giderim. İdrardan mı bakıyorlar enfeksiyona. İlle kadın doğuma mı gitmeliyimDoktor açık sarıya bişey olmaz demişti bana canım kokulu ise kesin enfeksiyonmuş ama dikkat et kendine hamiş hamiş başına bişey gelmesin
Ayy ilk hamileligimde cok memnun kalmistim c den daha koyu cikiyordu herzman pik o yuzden bunu tercih etmistim ama hic memnun kalmadim iki aydir sacma sapan bir test olduKuzum bir gebenin günlüğü bundan öteye gitmiyor
Pik sanırım o sen 2 gün daha devam et garanti olsun
Ayy buna cok sevindm surekli acaba sorun var mi diye icimi sıkinti kapliyorduGelişimle koyuluğun bence hiç ilgisi yok. 24 mm'den büyük yumurtam çatlarken bile kopkoyu pik göremedim
Aynen bende 2 ay kullandım rezillikti resmen pik oldu mu olmadı mı yumurta gelişmeden mi çatladı diye neler kurmuştum kafamdaAyy ilk hamileligimde cok memnun kalmistim c den daha koyu cikiyordu herzman pik o yuzden bunu tercih etmistim ama hic memnun kalmadim iki aydir sacma sapan bir test oldu
Bende bu ay olmazsa onu alayim cok guzel cikms bundaAynen bende 2 ay kullandım rezillikti resmen pik oldu mu olmadı mı yumurta gelişmeden mi çatladı diye neler kurmuştum kafamda
Herkes övüyor diye almıştım bende ama hiç övülecek gibi değil cidden, laboquick pikine baksana ne kadar net
Aynen canım innota da iyi ama kullanan kızçelerimiz memnun kaldı ama inşallah gerek kalmazBende bu ay olmazsa onu alayim cok guzel cikms bunda
Zararı olmaz canım endişe etmeKızlar selaamm Dün doğum günümdü tamda yumurtlama haftamdayım inşallah hediye olarak bana tutunmuştur miniğim ama bir sorun var ki ben dün tam 3 kere ağrı kesici aldım çünkü ölüyorum sandım diş ağrısından sabaha kadar gözüme 1 dk uyku girmedi sabah uyandırdım eşimi hemen gittik tedavisni yaptırdım Henüz pik olmadı inşallah zararı olmaz dayanılmaz bir ağrıydı her yolu denedim
Canım benim üzül ağla ama bugünler geçecek kendini toparlayıp devam edeceksin bebişine de vakti zamanı geldiğinde kavuşacaksınRegl günüm ve maleseff bomboş.. Yumurtlamayı takip etmedim. 6 aydır deniyorum ilk defa böyle çökmüş hissettim. Eşimde bugun askere gidiyor 1 ay yok, onunda etkisi var. gerçekten yoruldum hiç böyle duygusal değildim 2 saat ağladım
Selamlar hanımlar inşallah burdakş herkes bu ay hamile kalırEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
İnşallah canımm ben kendimi bildim bileli çok istiyorum evlenmeden önce bile çevremdeki tüm bebeklerle ilgilenirdim ve bütün eşyaları markaları bilirdim bebek hastasıyım yani çocukluğumdan beri. Bir sürü eşya alırdım takip ederdim markaları. Evlenince de hayalime kavuşmak istedim 6 aydır evliyim. Zamanı var biliyorum ama eskiden bana komşu akraba derdi, çok istiyorsun bakk ya olmazsa derdiii o zaman umursamazdım ama şu an aklıma geliyor çok sevdiğim için mi sınanıyorum diyeCanım benim üzül ağla ama bugünler geçecek kendini toparlayıp devam edeceksin bebişine de vakti zamanı geldiğinde kavuşacaksın
O günler yakındır umarım
Sende kullan mutlaka bebegin tutunmasini sagliyormus d vitaminiEvet kuzum benim de 14 çıkmıştı
Reglim de gelmedi hala günü gününe sabah gelirdi. Geç döllenme olsa bile çıkardı ama testte bence. Bir umut ediyorum yok onu da biliyorumCanım benim üzül ağla ama bugünler geçecek kendini toparlayıp devam edeceksin bebişine de vakti zamanı geldiğinde kavuşacaksın
O günler yakındır umarım
Yaa ne tatlisin canim benim regl gelmezse bakalim bekleyecegim 1 hafta falan gelir diye dusunuyorum ben nedenseYaa kuzum senden çok ümitliydim umarım geç döllenmedir ya
Bence test yapmak için 4 gün daha beklesen güzel olur canim2 Kasım çatlama günü olanlar var mı? Ne zaman test yapacaksınız