- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.301
Hahaha çok tatlısın şeyi hatırlattın bana vermiycem vermiycem benim değil mi vermiycemKızz sus yapmayacaaaammmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha çok tatlısın şeyi hatırlattın bana vermiycem vermiycem benim değil mi vermiycemKızz sus yapmayacaaaammmmm
Ne güzel ya bize de nasip olur inşallahevet süpriz yapıcam nasıl bişeyler yapsam diye düşünme aşamasındayım
Tamam canım bi şey mi dedim görücez dedim aaaaKızz sus yapmayacaaaammmmm
Aaaa çelmeyin aklımı ayolll sen nasılsın nasıl gidyorTamam canım bi şey mi dedim görücez dedim aaaa
amiiiiin inşallahhh.Kalpten dua ediyorum hepiniz içinNe güzel ya bize de nasip olur inşallah
Pazartesi 6+1 olacak kuzum. Insallah ben de görünür diye dusunuyorum hatta bir umut belki kalp atimi da duyariz hcg 4 gun once 8300lerde idi. Bugun tekrara verecegim bakalim insallah artmıştırCanım senin pazartesi kaç artı kaç oluyor,gidince keseyi görünür heralde. Hatırladığım kadarıyla hcg baya fazlaydı
Nasil durumlar bu arada kuzum? Igne sonrasi? Neler yapiyorsun?Evet kuzum ben de onu diyorum benim gibi bsğımlı bi tane daha yok
Insallah olmazsin bak ates de dusmemis ne guzelBenim kasıklarım çok ağrıyor kızlar. Daha doğrusu sızlıyor resmen vajinamin kemiği sızlıyor ya. Adet mi olcam acaba. Gerçi ateşim düşmedi ama.
İnşallah düşmez ya erken yumurtladim bu ay bat öne geldi. Pazar günü bat.Insallah olmazsin bak ates de dusmemis ne guzel
İyiyim kuzum çok şükür dün iğnemi vuruldumişte devam sen neler yapıyorsun kaçıncı gündesin ?Aaaa çelmeyin aklımı ayolll sen nasılsın nasıl gidyor
Kuzum ağrılarım var akıntım arttı ama her şeyden çok duygusallığım arttı ya bi de çok şişim onun dışında sorun yok akşam değerlendircez inşallahNasil durumlar bu arada kuzum? Igne sonrasi? Neler yapiyorsun?
o da cok erken dğil mi14 gun sonra kesin cikar varsa kuzum ama burada 9. 10. 11. Gunlerinde yakalayanlar oldu ben dahil
O zama14 gun sonra kesin cikar varsa kuzum ama burada 9. 10. 11. Gunlerinde yakalayanlar oldu ben dahil
Ayy klavye kayboluyo msjına cevap veremedim 29. Gün gecikmede testim negatifti bugun 32. Günüm o zaman ben birkaç dün daha bekliyim demi14 gun sonra kesin cikar varsa kuzum ama burada 9. 10. 11. Gunlerinde yakalayanlar oldu ben dahil
9.10.11. dedigim yumurtlamadan sonraki gunler kuzum. Ort 28 gunluk bir dongunun 24 25.gunlerine denk geliyor yanio da cok erken dğil mi
O zama
Ayy klavye kayboluyo msjına cevap veremedim 29. Gün gecikmede testim negatifti bugun 32. Günüm o zaman ben birkaç dün daha bekliyim demi
Rabbim utandırmasın canım benim. Döngümün 24. Günüİyiyim kuzum çok şükür dün iğnemi vuruldumişte devam sen neler yapıyorsun kaçıncı gündesin ?
Bir daha test yapsanaa ne duruyorsun 5 günde neler neler değişirKizlar beni hatirlayan var mi sat 9 ekim regl olmadim hala testi 5 gun once yapmistim negatifti bidaha yapmadim ama 3 gundur nerdeyse yarim saatte bir yada saat basi tuvaletteyim hava soguk ondan mi diyorum resmen bi oturamadim gidip gelmekten ilk haftalarda olur mu ki boyle.
İnşallah cnmYok kuzum hic gitmedim daha doktora. randevu aldim pazartesi gunu gidecegim. Daha keseyi goremedim neyin ne oldugunu da bilemiyorum su an aslinda. Bakalim insallah saglikla ilerler hepimizinki
Ciddi mi diyosun kanima girmeyin benim zaten zor tutuyorum kendimi yapmayayim diye almadim bile evde test yok olsa hergun yaparim cunkuBir daha test yapsanaa ne duruyorsun 5 günde neler neler değişir