- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.261
Geç döllenme olması olası değil canım tek korunmasız ilişki yaşandı onunda üstünden 16 gün geçtiBelki geç döllenmedir bir görün bakalım kan ver ne çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olması olası değil canım tek korunmasız ilişki yaşandı onunda üstünden 16 gün geçtiBelki geç döllenmedir bir görün bakalım kan ver ne çıkacak
Bu belirtiler inşallah bizi yanıltmaz ya sen halen denemelere devam ediyormuşum balımDün uyuya kalmışım bende arabada baş ağrısı çok fazlaydı bugünde adet olucak gibi derinden ağrılarım var ve süt kesiği akıntılarım arttı
Amin kuzum amin en kısa zamanda sizede nasip etsin saglıkla inşallahÇok şükür canım benim ayyy küçücük kalbi pıt pıt pınne güzel ne duygusal maşallah maşallah Allahım kucağında almayı nasip etsin
İnşallah yanıltmaz ben mecbur bıraktım köyde zorBu belirtiler inşallah bizi yanıltmaz ya sen halen denemelere devam ediyormuşum balım
İnşallah aminnn ay vallahi böyle sizlerden güzel haber aldıkça ben çok mutlu oluyorum ya sanki hamile olmaya bi adım daha yaklaşmış gibi hissediyorumAmin kuzum amin en kısa zamanda sizede nasip etsin saglıkla inşallah
Olsun önemli günleri değerlendirdin zatenİnşallah yanıltmaz ben mecbur bıraktım köyde zor
Ay ben bi şey gördüm ama ne gördüğümü anlayamadım . Tam sevinemiyorum …Kızlar Kızçeler bugün test yaptığı pozitif gören varmıııı
Bakıyım kuzum nerdeAy ben bi şey gördüm ama ne gördüğümü anlayamadım . Tam sevinemiyorum …
Bakıyım kuzum nerde
Ben uaptım ama negatif galiba iş çıkışı acile gideyim canım döngüme 5 gün var aşırı sancı bel ağrısı akıntı ve inanılmaz bir gaz sorunum var ve bunlar normal drğil bende kuzumKızlar Kızçeler bugün test yaptığı pozitif gören varmıııı
Aynen daha 6 gün var dünde yaptım hiç bir şey yoktı bugün daha yapar yapmaz elimi yıkamadan belirdi nerdeyse , bakalım akşam üstü bi kaç farklı test daha yapayım diyorum dua edin lütfenAnammmm vallahi gördüm gemde zorlanmadan
Tamam canım güzel haberlerle gelllBen uaptım ama negatif galiba iş çıkışı acile gideyim canım döngüme 5 gün var aşırı sancı bel ağrısı akıntı ve inanılmaz bir gaz sorunum var ve bunlar normal drğil bende kuzum
Bence direk çıkmış kuzum sen şimdi 2 saat tut çişini dene valla heyecan yaptımmmmAynen daha 6 gün var dünde yaptım hiç bir şey yoktı bugün daha yapar yapmaz elimi yıkamadan belirdi nerdeyse , bakalım akşam üstü bi kaç farklı test daha yapayım diyorum dua edin lütfen
İnşallah kuzumTamam canım güzel haberlerle gelll
Gaz beni de çok yordu eğer varsa en belirgin belirtim kesinlikle gaz sancısı olacak , Allah gönlündekini versinBen uaptım ama negatif galiba iş çıkışı acile gideyim canım döngüme 5 gün var aşırı sancı bel ağrısı akıntı ve inanılmaz bir gaz sorunum var ve bunlar normal drğil bende kuzum
Sorma heyecandan daha kahvaltı yapmadım. Mutlaka haber ederimBence direk çıkmış kuzum sen şimdi 2 saat tut çişini dene valla heyecan yaptımmmm