💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende az önce test yaptım bat 4 Kasım 🥲 bembeyaz bir negatif çıktı ağlicaaam artık 😔
IMG_0300.jpeg
IMG_0301.jpeg

Eklentiler

• IMG_0298.jpeg
    IMG_0298.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 36
İnşallah canım benim 😍 acaba prolaktin için adet dönemi baktırmaya gerek var mı ? Haftaya tekrar baktırsam doğru sonuç alır mıyım ?
Kuzum kız kardeşim doktor ben geçen yıl Nisan ayında onların hastanede baktırmıştım prolaktin 36 çıkmıştı doktor adet bitince gel demişti tabi ben memlekete döndüğüm için gidemedim bir buçuk ay sonra burda gittim prolaktin geri 12ye düşmüştü. Adet bitince gel dediğine göre bakılıyordu

Ya iyi bi şey yapayım diye kendime kötülük ediyomuşum meğer 😢 bundan sonra doktorumun özellikle ye dediği hiçbir şeyi yemicem resmen hormonlarımızla oynuyoruz 😢 haklısın kuzucum vitaminlerim yeter bana 🥰😍
Eveet kuzucum neyse ki daha kötü birşey olmadı buna şükür bebişimm iyiki gitmişin doktor bak bir ay ertelemeyi düşünüyordun 😍

Benim geçen ay ki yaptığım testler günde iki tane bile yaptığım oluyordu kuruma çizgisi mi hayali çizgi mi test mi bozuk ve baya yalancı pozitif çıktı iki test çok umutlanmistim bu ay hiç test bile almadım sabredebilirsem bata 4 gün kalaya kadar hiç yapmicam ne paralar döktüm bu testlere sonuç sadece kendimi strese soktum
Bende öyle bu ay test almayı düşünmüyorum

Ya biz kardeş gibiyiz biraz da. Masajı yapan arkadaş erkek. Bu arkadaşla 8 yıl mesai yaptım. Eşiyle onu ben tanistirdim. Geçen gözlerimi kırmızı görünce hemen geldi uzan bakayım dedi bir güzel ovdu kafamı valla kendime geldim 😅😅
Oh ne güzel böyle iş ortamı olan yerlere bayılıyorum eski çalıştığım yer böyleydi şimdi orayı özlüyorum çok burası öyle değil 😀

Kuzum kız kardeşim doktor ben geçen yıl Nisan ayında onların hastanede baktırmıştım prolaktin 36 çıkmıştı doktor adet bitince gel demişti tabi ben memlekete döndüğüm için gidemedim bir buçuk ay sonra burda gittim prolaktin geri 12ye düşmüştü. Adet bitince gel dediğine göre bakılıyordu
Anladım canım çok teşekkür ederim 😘 peki sen ilaç falan kullanmış mıydın ? Nasıl düştü yani

X