fatoceren Guru Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 450 17 48 27 Eylül 2016 Konu Sahibi fatoceren #1 Biliyorsunuz ki 66 aydan itibaren 1.sınıf kayıtları dusucek okullarimizaama ben çok kararsizim okula başlatmaya düşüncelerinizi alabilirmiyim...
Biliyorsunuz ki 66 aydan itibaren 1.sınıf kayıtları dusucek okullarimizaama ben çok kararsizim okula başlatmaya düşüncelerinizi alabilirmiyim...
D Denizkumm Guru Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 234 157 4 Aralık 2016 Konu Sahibi fatoceren #2 fatoceren .!.: Biliyorsunuz ki 66 aydan itibaren 1.sınıf kayıtları dusucek okullarimizaama ben çok kararsizim okula başlatmaya düşüncelerinizi alabilirmiyim... Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kızım da 2011 ekim doğumlu çok kafam karışık .acaba seneye göndersem mi bilemedim
fatoceren .!.: Biliyorsunuz ki 66 aydan itibaren 1.sınıf kayıtları dusucek okullarimizaama ben çok kararsizim okula başlatmaya düşüncelerinizi alabilirmiyim... Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kızım da 2011 ekim doğumlu çok kafam karışık .acaba seneye göndersem mi bilemedim