- 30 Kasım 2017
- 8.053
- 3.989
Acaba öğretmenin tepkileri çok mu sert yada çok mu Disiplinli biri acaba yani size yumuşak yumuşak ama ders sırasında suratı asık ve değişik olabilir mi bu sadece benim düşüncem tahminim öyle olmaya da bilir ama şimdi evde gayet iyi olan okulda uyumlu olan bir öğrendi öğretmen soru sorarken neden öğretmene cekinsin? Verdiği cevaptan ya emin değil çocuk yada öğretmenden çekiniyor diyorsunuz ozaman öğretmenin tavırlarıyla alakalı olabilir ..Aynı ben de sizin gibiydim.İs hayatına atıldım öyle açıldım.Sohbet ediyoruz.Kizim herşeyi anlatıyor gizlemiyor.Ogretmen ne dediyse cocuklar ne yaptıysa aynısını iletiyor bana.Aglayan arkadaşlarını teselli ettiğini söylüyor.Ogretmenin yasakladığı şeyleri iletti.Sozumuzu dinledi.Dersi anlıyor güzel yapıyor.Kolay öğreniyor.Tek sorun dile getirirken öğretmene çekiniyor.Bana çok rahat cevap veriyor.Algisi iyi.
Benim çocuğum yok ama yeğenlerim var çok aklıma takıldı şimdi gerçekten mutlaka bi çocuk psikoloğuna götürün sohbet etsinler doktor daha iyi analiz edebilir bu durumu.
Hiç bişeyde çekingen olmayıp öğretmene çekingen olmak bana normal gelmedi