Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yani ne diyeyim inş dediğin gibidir , o kadar çok isterim ki...Bugün kan testi yaptiracagim buarada dün 9. Gündü bugün 10 .

#5.889
Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤❤ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤❤❤

Olurmu oyle o sizin patavatsizliginiz ❤

))

Oncelikle gunaydin kizlar, umarim hamileliginuz sorunsuz geciyordur. Sabah ilk uyandigimda uyari mesajiyla uyandim. Bana yazilansa Ekim Kasim topiginde uygunsuz mesajimin oldugu ve brlli bi sure girisim kisitlana bilecegiydi. En son yazdigim mesajlar bunlar birisi mesajima bu patavatsiz diye yazmis bende tatlca takilarak o sizin patavatsizliginiz diye cevap vermisim. Anlamadigim sey gercekten sitemi bunu uygunsuz bulmus yoksakafayi yiyen birileri mi mesajimi sikayet etmis? Yazdigim tek sey hamile kalanlari tebrik edip bu qrupa cagirmak digerlerine de umut olsun diye bende 5 kezde anne oldum umudunuzu yitirmeyun rabbim size de yasatsin bu duyguyu demekdi.
Hamile kalmamiz bunu saglikla devam etdirecegimize ve yuzde yuz saglikli bebekler kucagimiza almamiz anlamini tasimiyor. Cok zorluklu ve farkli sekillerde hanile kaldigimiz icin inanin benimde icim icini yiyo bisey ildumu diye ustelik dun kanamayla hastaneye gutdim. Yani kimise imrendiricek bi durumum bile yokken neden boyle dusunen arkadaslar var anlamiyorum. Bu qrubun acilmasindan ve hamileleri bu qruba davet etmemizxen rahatsiz olan arkadaslar o qrubda hamilelikle ilgili konusab her kese patavatsiz anlayissiz falan diye mesajlar atma luksunu kendilerinde nasik goruyo? Bi tarafdanda neynis hamile olamayanlara bu qruba gelin dememej onlari kirmis. Burda kirilan iki kisi var birisi ben digeri Minnaklarim. Profil ismimize kadar takinti haline almis arkadasimizi uyarmaj ve acisini anlamak yerine “evet haklisiniz yanlis yapiyorlar soyle boyle diyip ustelik sayfamizi engellemeye calismak bana gore hamile kadina yapilan psikolojik siddetdir.
Ben herkesin acisini deribden anliyorum benden iyu kimse anlayamaz.yasadiklarinuzi dibe kadar yasamis biri olarak... yuzlerce kez yuzune anne olamazsin evkatlik edin diyen biri olarak.... sabahlara kadar bagirarak nedden anne olamiyorum diyen biri olarak... duyunlere dogum gununkrre aglaya aglaya diktordan cikip gelip dusunu makyajini yapib dunyanin en mutlu biriymis gibi davranan budi olarak... en sonunda 26 yasinda donasyon yaptirib bebeginin kendine benzememesi huyu suyu kani cani farkli ola bilmesini kabullenen biri olarak bi rahat birakinda iki tane nokta gibi kesenin mutlukugunu yasayayimz...

Sıkma canını. "O'nun" yaşadığı üzüntüye verelim.

Hanımlar
isteyen istediği, başlık altında yorum yapıp, gezinme hakkına sahip. Ne Minnaklarimm ne de ben, konu sahibi olarak kimseye yasak koyamayız, koymayızda.
Tabiki pozitif alan da, almayan da istediği yerde yorum yapma hakkına sahip. Sınırlandırma, sınıflandırma olmadı olmaz da. Biraz daha iyi niyetle bakıp, evet yeni bir başlık açıldı orda pozitif alanlar heycanlarını paylaşıp diğer tarafta tedavi sürecinde olanları, negatif alanları üzmemek adına açıldığını düşünsek!? Hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz. Herkesin yaşadığı kendine ağır.
Bundan sonra yapılan yorumlar ve görüşler 'yaşanılanlara' verip konuyu uzatmamak gerektiğini düşünüyorum.

Sana tamamen katılıyorum. Benim kimseyi ayrıştırma niyetim yok. Sadece pozitif olanlar rahat rahat kese tarihini, kalp atışını, merak ettiklerini konuşsun diye açtım. Biz bu topikte birlikte pozitif gördük. Rabbim herkese gönül güzelliği versin

Canm hangi gruptasnz ya bende geleym benmde bazi sornlarm oluyor dansmak isteyecegm seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…