Canım benim tez vakitte kucagimiz dolsun inşallah hemşerimKızlar 12. Gunum benimde negatıf belirtiler falan hepsi ılactanmıs
sonuç kaç çıktı ki cnmKızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Merhabalar kızlar sizi sürükli takip ediyorum 14 kasımda transferim oldu dün kan verdim sonucum 3856 çıktı böyle birşey duydunuzmu çok yüksek endişeleniyorum 2 tane 5. Gün transfer etmişlerdi
[/QUOTE
Ikiz olabilirler canim
İnsallah tek duam herkesin ıcınde de benim kendiliğinden gebe kalmamız bir daha bu asamaları yasatmasın AllahCanım benim tez vakitte kucagimiz dolsun inşallah hemşerim
Taze transfer miydiİnsallah tek duam herkesin ıcınde de benim kendiliğinden gebe kalmamız bir daha bu asamaları yasatmasın Allah
İnşallah bitanem hayırlısıylaİnsallah tek duam herkesin ıcınde de benim kendiliğinden gebe kalmamız bir daha bu asamaları yasatmasın Allah
Donmus embrıyoyduTaze transfer miydi
Idrarda pozitif gormus muydunyzDonmus embrıyoydu
Masallah ikiside tutmus demekki saglikla gelsinlerMerhabalar kızlar sizi sürükli takip ediyorum 14 kasımda transferim oldu dün kan verdim sonucum 3856 çıktı böyle birşey duydunuzmu çok yüksek endişeleniyorum 2 tane 5. Gün transfer etmişlerdi
kaç tane embriyo canım? Evet baya yüksek çıkmış bu değerden emin misin?Merhabalar kızlar sizi sürükli takip ediyorum 14 kasımda transferim oldu dün kan verdim sonucum 3856 çıktı böyle birşey duydunuzmu çok yüksek endişeleniyorum 2 tane 5. Gün transfer etmişlerdi
kaçıncı gün embr. ? belki anca yükselecektirkızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
Anladim insALLAH tez vakitte pozitif alirsinizIdrar testini 6. Gun yaptm oda cok erkendi zaten negatif cıkmıs ti
5. gün embriyosu dondurulmuş embriyo cnmkaçıncı gün embr. ? belki anca yükselecektir
2. vereceğin kandaki yükselişi görmek lazım bence. sonuçta pozitif değer. 2 gün sonra yükselir belki5. gün embriyosu dondurulmuş embriyo cnm
Geç tutunma olabilir canım inşallah kat kat artar strese girme kendini yorma inşallah güzel güzel artarkızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?