Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

negatif sonuç alan arkadaşlar rabbimin bir bildiği vardır elbet ama üzülüp isyan etmek yok biliyorum zor bu söylediğim yaşayan bilir ancak ama güzel rabbimin vardır bi saati elbet olacak hepimizin de inşallah

Merhabalar kızlar sizi sürükli takip ediyorum 14 kasımda transferim oldu dün kan verdim sonucum 3856 çıktı böyle birşey duydunuzmu çok yüksek endişeleniyorum 2 tane 5. Gün transfer etmişlerdi
kaç tane embriyo canım? Evet baya yüksek çıkmış bu değerden emin misin?

kızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi

kızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
kaçıncı gün embr. ? belki anca yükselecektir

Geç tutunma olabilir canım inşallah kat kat artar strese girme kendini yorma inşallah güzel güzel artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…