Saol canım
Canım benim tebrik ederim , Allah kucağına almayı nasip eder inşallahHepinizden Allah razı olsun arkadaslarım inan ne dicemi bilmiyorum mucize oldu hala şoktayım dilerim Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah aminCanım benim tebrik ederim , Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Canım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
yaaa ben sennle görüşmyi çok istedim kşke seslenseydinAmin kızlar teşekkkürler. Çiğdem sen nasılsın. Benden sonra seni çağırdılar duydum ama yetişemedim bankodaydım. İnşallah güzel sonuç aldın?
Cok saol canım amin insallah bende keseyi görürüm Rabbim senin bebişinide kucana almayı nasip etsin inşallah Allahım isteyen herkese versinMaşallah süphanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın keseyi görmeye gideceğim 5 kasımda transfer olmuştu Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah
DUALARIM HEP SİZLERLEMaşallah maşallah ne güzel haberler geliyor Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah bizede dua edin
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN
senn içinde hayırlısı olsun inşallah pozitif olurPozitif sonuç alanların Rabbim tamamına erdirsin inş kızlar birsey soracağım benim 20 sinde transfer oldu Dr bana 2 aralık test günü dedi sizce kacincı günde kanda çıkar
Canım oksapar rapor üzerine alınıyor. Bizde bilemedik sonra Ayşen hemşire söyledi şimdi sadece prolutex e para veriyorım haftada 150 lira.Normal fiyatla ikinci deneme arasında yarı yarıya fark ediyor bizim merkezde dondurulmus embriyo için cuzzi bi ücret oduyosun valla bizi merkez değil eczane yordu gonalf ler baya pahalı ve 4 kutu kullandim neredeyse 3000 tl gerisi de yaklaşık 2000 tuttu şimdi oksapar ve prolutexi gebe kalırsam da devam edilecek onlar da ayda 1200 tl yapıyor yani bizi işlem parasi uzmedi Prof yaptı dedik ama ilaçlarbir de hep söylüyorum yaplan işlemler kullanılan ilaçlar kişiye göre değişiyor benim böyle olmasının sebebi birde ohss oldum 2 adet bekledim çok şükür bu aya nasipmis
O endişe hiç bitmiyor Cnm biliyorsunsykapusuz ben yarın gidecem sabrıma hayran kaldım transferden 25 gün sonra ilk defa Ultrasona girecem, ama ister istermez yinede endişelerim var..
Canim benim tedavim raporlu değil buarada yine de yazılıyor mu ?Canım oksapar rapor üzerine alınıyor. Bizde bilemedik sonra Ayşen hemşire söyledi şimdi sadece prolutex e para veriyorım haftada 150 lira.
O endişe hiç bitmiyor Cnm biliyorsun
İnşallah güzel şeyler göreceksin bende 21. Günü gitmiştim
Amin canim amin Cumaya kadar bekleyeceğim artık hangi gün merakıma yenik düşersemsenn içinde hayırlısı olsun inşallah pozitif olur
ben ilk tedavimde 8. gün 2. tedavimde 9. gün idrarda ve kanda gördm
İnşallah sende güzel haber vereceksin canım içini ferah tut herşey Allah tan bebişin seninledir umarımBugün hayırlı haberler duyduk burda Gözünüz aydın canlar ... inşallah hamişliğinizin son gününe kadar sağlıklı olursunuz bebeklerinizle..
Yarın benim için büyük gün , başında da demiştim ne kan ne idrar test yapmadım.
Çok az bir bel ağrım kaldı bana dua edin nolur olur mu ? Allah nasip etsin ben de yarın burda güzel haber vereyim vakit yaklaştıkça kendini olumsuzu da hazırlıyorum
Bugün hayırlı haberler duyduk burda Gözünüz aydın canlar ... inşallah hamişliğinizin son gününe kadar sağlıklı olursunuz bebeklerinizle..
Yarın benim için büyük gün , başında da demiştim ne kan ne idrar test yapmadım.
Çok az bir bel ağrım kaldı bana dua edin nolur olur mu ? Allah nasip etsin ben de yarın burda güzel haber vereyim vakit yaklaştıkça kendini olumsuzu da hazırlıyorum
Canım gayet iyi hayırlı olsun şimdiden cok sevindimdun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
Karin agrim var persembe tes gunum o gune kadar bekliycem bi daha kan vermiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?