Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

kizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demi ilk defa bu cizgiyi grdum ya
Hayırlı olsun ne güzel çıkmış kırmızı kırmızı. Kan testini gününde yaptır. O güne kadar sakin stressiz mutlu geçir. İçini karartma kötüyü çağırma kimyasal dış gebelik diyerek. O bebiş orada ve hayırlısıyla çok güzel sonuç alacaksın.

Canım neden öyle diyorsun hiç belli olmaz belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor . Sen zaten içini karartmışsın öyle yapma

Canım neden öyle diyorsun hiç belli olmaz belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor . Sen zaten içini karartmışsın öyle yapma
Yok canım içimi karartmadım valla. Sadece hissetmiyorum. Olur ya öyle. Nasıl anlatsam bilemedim. Kötü hissetmiyorum ama hamile olduğumu da hissetmiyorum. Varsa bana büyük sürpriz olucak.

Canim dua ediyorum insallah hepimiz icin hayirli haberler ver insallah

bugun hemen vermek istiyrium esime sylemesm daha onun ise gitmesini beklerm heralde
Canım kan verdinmi dün korkuyorum dedin bak ne güzel cıkmış sonuç dedim ya tutarsa her şekilde tutuyor ama tutmazsa ister üç embriyo koydur yine tutmaz Allah büyük canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

daha kan vermedm tabi ama esimin ise gitmesini bekliyorum belkii giderim belki pazartesiyi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…