Ne zaman kan verecen
bu ay byle heralde insallah devami gelirAyy bu sabah ne güzel haber aldık böyle hayırlı olsun inşallah
bugun hemen vermek istiyrium esime sylemesm daha onun ise gitmesini beklerm heraldeNe zaman kan verecen
Insallahbu ay byle heralde insallah devami gelir
Hayırlı olsun ne güzel çıkmış kırmızı kırmızı. Kan testini gününde yaptır. O güne kadar sakin stressiz mutlu geçir. İçini karartma kötüyü çağırma kimyasal dış gebelik diyerek. O bebiş orada ve hayırlısıyla çok güzel sonuç alacaksın.kizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demiilk defa bu cizgiyi grdum ya
Canim geçmiş olsun ohss mi oldun yoksaKızlar nolur dua edin yaklaşık 1 saattir hiç kesilmeden kusuyorum ve mafoldum napcam imi bilmeden öyle oturuyorm banyonun önünde
Şakın söyleme sürpriz yapbugun hemen vermek istiyrium esime sylemesm daha onun ise gitmesini beklerm heralde
Canım neden öyle diyorsun hiç belli olmaz belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor . Sen zaten içini karartmışsın öyle yapmaGünaydııın. Öğlen yaptıracağım testi ben. Benden ümidinizi kesin sıfır belirti. Mutlaka bi sancı bi iğne batması adet ağrısı gibi birşey hissetmem gerekirdi. Hiç transfer olmamış gibiyim. Ama üzgün değilim hayırlısı olsun bir daha denerim.
Yok canım içimi karartmadım valla. Sadece hissetmiyorum. Olur ya öyle. Nasıl anlatsam bilemedim. Kötü hissetmiyorum ama hamile olduğumu da hissetmiyorum. Varsa bana büyük sürpriz olucak.Canım neden öyle diyorsun hiç belli olmaz belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor . Sen zaten içini karartmışsın öyle yapma
Transferin oldumu senindeBenimd3 doktorum cem celik
Canim dua ediyorum insallah hepimiz icingunaydin kizlar
Bugun test gunum esim 12 kadar calisyor gelince beraber gidecez kan vermeye. Canim esim kendisi cok umutlu ama ben uzulmesin diye sakliyor benden. Biz hic sonuc nasil olacak diye konusmadik bu topikten tamamen kacinyoruz hic yorum yapmiyoruz. Sonuc ne olursa olsun hayirlisi bu deyip gecerim. Hislerim karisik 1 dak var diyorum 1 dak sonra yok diyorum karisik duygular normal birsey ama allahtan bu 10 gun benim icin cok zor gecmedi kendimi oyaladim bu konuyi bu site haric kimse ile uzun uzun konusmadim. Bu yoldaki canim arkadaslarim hepinizi icin dua ediyorum bana da eksik etmeyin. Ancak ogleden sonra haber ederim.
Evet canım benimki gibi hayırlı olsun cok sevindimkizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demiilk defa bu cizgiyi grdum ya
Benim ilk denemem aynen Allah yardımcın olsun inşallahMerhabalar bende cem bey'e gideceğim salı günü sanırım reglimin 2.günü olacak benimde yaşım 38. Sizin ilk mi deneme
Canım kan verdinmi dün korkuyorum dedin bak ne güzel cıkmış sonuç dedim ya tutarsa her şekilde tutuyor ama tutmazsa ister üç embriyo koydur yine tutmaz Allah büyük canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahbugun hemen vermek istiyrium esime sylemesm daha onun ise gitmesini beklerm heralde
Amin inşallah hepimizinBenim ilk denemem aynen Allah yardımcın olsun inşallah
ya cok moral oldun sen bana saolsnEvet canım benimki gibi hayırlı olsun cok sevindim
daha kan vermedm tabi ama esimin ise gitmesini bekliyorum belkii giderim belki pazartesiyi beklerimCanım kan verdinmi dün korkuyorum dedin bak ne güzel cıkmış sonuç dedim ya tutarsa her şekilde tutuyor ama tutmazsa ister üç embriyo koydur yine tutmaz Allah büyük canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Saol canım sende bana morel oldunya cok moral oldun sen bana saolsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?