Benim 9. Günde kanda çıkmıştı. Korkma gönlünü ferah tut olabilir jelden dolayıYa benimde bugün dokuzuncu günüm 6 ve yedinci günlerde adet sancısı oldu crinone jel de hemde iki kez pembe renkte geri geldi bugün ağrı sizi falan yok korkuyorum sizce ne olabilir pazartesi kan vereceğim
Teşekkür ederim kuzumHakkında hayırlısı olsun cnm
Insallah canımBenim 9. Günde kanda çıkmıştı. Korkma gönlünü ferah tut olabilir jelden dolayı
Dualarım seninle canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallahgunaydin kizlar
Bugun test gunum esim 12 kadar calisyor gelince beraber gidecez kan vermeye. Canim esim kendisi cok umutlu ama ben uzulmesin diye sakliyor benden. Biz hic sonuc nasil olacak diye konusmadik bu topikten tamamen kacinyoruz hic yorum yapmiyoruz. Sonuc ne olursa olsun hayirlisi bu deyip gecerim. Hislerim karisik 1 dak var diyorum 1 dak sonra yok diyorum karisik duygular normal birsey ama allahtan bu 10 gun benim icin cok zor gecmedi kendimi oyaladim bu konuyi bu site haric kimse ile uzun uzun konusmadim. Bu yoldaki canim arkadaslarim hepinizi icin dua ediyorum bana da eksik etmeyin. Ancak ogleden sonra haber ederim.
gunaydin kizlar
Bugun test gunum esim 12 kadar calisyor gelince beraber gidecez kan vermeye. Canim esim kendisi cok umutlu ama ben uzulmesin diye sakliyor benden. Biz hic sonuc nasil olacak diye konusmadik bu topikten tamamen kacinyoruz hic yorum yapmiyoruz. Sonuc ne olursa olsun hayirlisi bu deyip gecerim. Hislerim karisik 1 dak var diyorum 1 dak sonra yok diyorum karisik duygular normal birsey ama allahtan bu 10 gun benim icin cok zor gecmedi kendimi oyaladim bu konuyi bu site haric kimse ile uzun uzun konusmadim. Bu yoldaki canim arkadaslarim hepinizi icin dua ediyorum bana da eksik etmeyin. Ancak ogleden sonra haber ederim.
kizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demiilk defa bu cizgiyi grdum ya
Amin , Ecmain. Hepimiz için öyle Canım benim .bu daha belli ya vallaha hungur hungur agladim rabbim isteyen herkese nasip etsin su 2.cizgiyi gorebilmek benim icin o kadar buyuk biseydi ki
Bugün kaçıncı günündü canım ?kizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demiilk defa bu cizgiyi grdum ya
varrr gözün aydınbu daha belli ya vallaha hungur hungur agladim rabbim isteyen herkese nasip etsin su 2.cizgiyi gorebilmek benim icin o kadar buyuk biseydi ki
9.gunBugün kaçıncı günündü canım ?
malesef bu stres baya sürüyo dış gebelikmi kese görğncekmi bebek görüncekmi kalp atıcakmısimdide allah korusun dis gebelik mi kimyasal mi kan versemde kese gorene kadar yine bekleyiss
Günaydııın. Öğlen yaptıracağım testi ben. Benden ümidinizi kesin sıfır belirti. Mutlaka bi sancı bi iğne batması adet ağrısı gibi birşey hissetmem gerekirdi. Hiç transfer olmamış gibiyim. Ama üzgün değilim hayırlısı olsun bir daha denerim.Hayırlı sabahlar hanımlar
@idealcocuk cnm hakkında hayırlısı olsunbizi merakta bırakma..
@EmosHaBenimKemiklerimiri @ERTEMEVA B Babydust80 siz idrar kan testi yaptınız mı?
@feride0180 cnm son durum ne? bilmiyorum ama ben umutluyum, bizi haberdar et..
İnşallah çok güzel katlanma göreceksin. Allah bu sefer sana yaşadığın kötü tecrübeleri unuttursun hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah. Amin.bugün transferimin 11. günü 9. gün kanda 125 çıktı bugün inşallah artar dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim
Ayy bu sabah ne güzel haber aldık böyle hayırlı olsun inşallahkizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demiilk defa bu cizgiyi grdum ya
amiiin inşallahhh sende bugün güzel değerler görüceksin inanıyorum sende inan güzel düşün dularım seninleİnşallah çok güzel katlanma göreceksin. Allah bu sefer sana yaşadığın kötü tecrübeleri unuttursun hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?