Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar lütfen cevap verin salı günü muayene olacağım ama hcgler beni düşündürüyor sizce durum nasıl tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2558050
Gayet güzel. 1.test 18 i 2. Test 19 unda yaptırdığın için değer az artmış görünüyor sonrasında gayet güzel artmış. Ama kese için erken mi bilmiyorum

Ya benimde bugün dokuzuncu günüm 6 ve yedinci günlerde adet sancısı oldu crinone jel de hemde iki kez pembe renkte geri geldi bugün ağrı sizi falan yok korkuyorum sizce ne olabilir pazartesi kan vereceğim
Pembe iyidir hayırlı haberlerini duyariz yakında benim tek umudum pembe jel idi başka da bir belirtim yoktu çok şükür oldu.

Pembe iyidir hayırlı haberlerini duyariz yakında benim tek umudum pembe jel idi başka da bir belirtim yoktu çok şükür oldu.
Günaydın
Pembe iyidir derken ; tutmuşsa kesin pembe gelir tortu ? Benim bugün trans. sonrası 7. Günüm daha hiç tortu beyazdan farklı bir renktr gelmedi

Rabbim hiç ummadığın anda versin.o gün de bugün olsun inşallah

Gece bitti çok şükür o kdar çok korktum ki hala korkuyurum dusup gitmiş midir diye
Canim kusmayla gitmez merak etme bende bazen sacma sapan seyler kafama takiyorum transfer sonrasi oyle bi gulmustumki kasiklarim catliyodu nerdeyse sonrada bebek gitdi diyup aglamistim ustelik hasta gibiydim alerjimde vardi surekli hapsuryodum oyle boyle hapsurmak yok bi keresinde biri yazmisti hapsururken bebek dusermj dige cok gulmustuk esimle simdi her hapsurdugumda nerdeyse karnimi tutucaz

Günaydın
Pembe iyidir derken ; tutmuşsa kesin pembe gelir tortu ? Benim bugün trans. sonrası 7. Günüm daha hiç tortu beyazdan farklı bir renktr gelmedi
Kesin pembe gelecek demiyorum ben de 4.gün 1 kere pembe geldi yerleşme kanamasina yormustum herkeste bu kanama olacak diye bişey yok. Arkadaşa umut olsun diye yazdım. Belki onunki de benim durum gibidir

Kızlar kesede de kalp atısında da vajinal muayene oldum korkmayın hiçbir sakıncası yok
Ki kese günü yoğun kanamam olmuştu ona rağmen altan ultrasyon yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…