- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
Yok zstn ben test yapmayi dusunmuyirum transfer gunumu de sayarsam 4.gun cok erken negativ gorursem uzulurum birazdha beklemek iyi olacakdaha erken dgl mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zstn ben test yapmayi dusunmuyirum transfer gunumu de sayarsam 4.gun cok erken negativ gorursem uzulurum birazdha beklemek iyi olacakdaha erken dgl mi
Biliyorum canım beklemek cok zor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bol bol Dua et Allaha sığınay insallah valla cok heyacanliyim
İnşallah canım bende Pazartesi kan vericem inşallah yüksek Çıkar betam cok korkuyorum inan bendePazartesi yapacağım inşallah rabbim hepimize nasip eder inşallah , o kadar sene beklersin ama 12 güne sabır edemezsin işte ☺
Yok canim yok daha yeni transferim ne oldugunu anlamadım ilaçlar ağır geldi ya da midemi üsuttum sanırım zor bir geceHamile misin cnm
Ben bahçeci umut da yaptırdım doktorum Cem ÇelikKızlar siz hangi merkezlerde yaptırdınız ?
İnşallah Allahım gönlüne göre , gönlümüze göre tüm hakkıyla bakabilecek herkeslere nasip etsinİnşallah canım bende Pazartesi kan vericem inşallah yüksek Çıkar betam cok korkuyorum inan bende
Amin canım inşallah isteyen herkese versin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın insallahİnşallah Allahım gönlüne göre , gönlümüze göre tüm hakkıyla bakabilecek herkeslere nasip etsin
hKızlar lütfen cevap verin salı günü muayene olacağım ama hcgler beni düşündürüyor sizce durum nasıl tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2558050
AA şimdi farkettim 2 iz olabilirimi acabaKızlar lütfen cevap verin salı günü muayene olacağım ama hcgler beni düşündürüyor sizce durum nasıl tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2558050
AA şimdi farkettim 2 iz olabilirimi acaba
İnşallahhh inşallahhhh
Ağzındal bal damlıyor inşallah bir taşla iki kuş 9 senenin acısı çıkar ozaman
Ya Cem Beyi herkes çok iyi söylüyor , umarım Bebeğini Kucağına alırsınBen bahçeci umut da yaptırdım doktorum Cem Çelik
İnşallah canım öle böle bir kalabalık yok zaten acayip kalaba oluyor her defasında bende instada gördüm öle gittim inşallah Pazartesi günü beli olucak kanda herseyYa Cem Beyi herkes çok iyi söylüyor , umarım Bebeğini Kucağına alırsın
Eeee adam 20 yıllık hasreti dindirinceİnşallah canım öle böle bir kalabalık yok zaten acayip kalaba oluyor her defasında bende instada gördüm öle gittim inşallah Pazartesi günü beli olucak kanda hersey
Benimde 17 sene olucak kuzum cok zor inan mucize gibi doktorumla konuştum oda cok sevindiEeee adam 20 yıllık hasreti dindirince
Benimde 17 sene olucak kuzum cok zor inan mucize gibi doktorumla konuştum oda cok sevindi
35 inşallah Pazartesi kan vericem Rabbim aratmasın cok zorGönlünü ferah tut inşallah bu defa olacak Allah Kerim yaşınız kaç ?
Daha gençsin olur inşallah bu işler nasip işi Allahım ol deyince oluyor , biz tevekkül edelim inşallah . Çok merak ediyorum inşallah haber ver bizlere mutlaka , geç oldu uyumamız lazım , herkese hayırlı geceler diliyorum35 inşallah Pazartesi kan vericem Rabbim aratmasın cok zor