Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnşallah tamam haber ederim iyigeceler canım aynen gec oldu baya

Kızlar bu gün 8. Günüm kanda 2 çıktı 5. Gün embriyosu idi ne düşüneceğim bilmiyorum hemşire 10 gün baktır hala değer yükselebilir dedi offf 3. Deneme..

Hayır ama muhtemelen yapacak testleri yurtdışına yollamak istediğine göre öyle tahmin ediyorum

Aynı sayılırız. Ben diyorum şimdi kendi kendime bari o sertlik olsa biraz daha rahat ederim ama ne zaman başlıyordu hatırlamıyorum

Canım ne yaptın test yaptın mi
Canım 20 Kasım'da yapmıştık 89.6
22 Kasım'da tekrarladik 67.5 düştü rabbim herşeyin hayırlısını versin gercekten çok etkiledi. İlk heyecanla bütün sevdiklerimize söylemiştik. Dünden beri ağlıyorum ne denir bilemiyorum

Pazartesi tekrar vereceğim canım artık çok umutsuz sağlıklı bir gebelik değil maalesef
Ya benimde bugün dokuzuncu günüm 6 ve yedinci günlerde adet sancısı oldu crinone jel de hemde iki kez pembe renkte geri geldi bugün ağrı sizi falan yok korkuyorum sizce ne olabilir pazartesi kan vereceğim

C CAnım üzülme ne olur ilk denemeydi dimi inşallah Allah bugünlerin mükafatını verecek çok yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…