İnşallah tamam haber ederim iyigeceler canım aynen gec oldu bayaDaha gençsin olur inşallah bu işler nasip işi Allahım ol deyince oluyor , biz tevekkül edelim inşallah . Çok merak ediyorum inşallah haber ver bizlere mutlaka , geç oldu uyumamız lazım , herkese hayırlı geceler diliyorum
Benimd3 doktorum cem celikBen bahçeci umut da yaptırdım doktorum Cem Çelik
Degerlerin cok guzel bence katlanarak artmisKızlar lütfen cevap verin salı günü muayene olacağım ama hcgler beni düşündürüyor sizce durum nasıl tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2558050
Hayır ama muhtemelen yapacak testleri yurtdışına yollamak istediğine göre öyle tahmin ediyorumAdetin 2. Ve ya 3.gunu gittiginizde myane edip ona gore ignelere baslatiyor. Belli zmanlar da kontorl oluyor igne en fazla 12 gun suruyor her gittinizde sizden kan vermenizi istiyorlar hormonlar nasil tepki verdi niz dye. Size gorusmede rahim dinlendirme yapacagini soyledi mi ?
Merhabalar bende cem bey'e gideceğim salı günü sanırım reglimin 2.günü olacak benimde yaşım 38. Sizin ilk mi denemeBen bahçeci umut da yaptırdım doktorum Cem Çelik
vajinadan muayene sıkıntı yaratmaz değil mş?
Kızlar nolur dua edin yaklaşık 1 saattir hiç kesilmeden kusuyorum ve mafoldum napcam imi bilmeden öyle oturuyorm banyonun önünde
Çok şükür cnm iyiyim bugün çok başım ağrıyor minoset aldım akşam üstü biraz raratlattı 54 kg 158 boyundayım cnm azcık göbeğim var o yüzden sertlik hissetmiyorum bidaki ay çıkmay başlar heralde
Gece bitti çok şükür o kdar çok korktum ki hala korkuyurum dusup gitmiş midir diyeGeçmiş olsun şimdi nasılsın?
Gece bitti çok şükür o kdar çok korktum ki hala korkuyurum dusup gitmiş midir diye
Tarihleri yanlış gördüm düşüyor zannettim. Gönlünü ferah tut canım inşallah düzenli artarKızlar lütfen cevap verin salı günü muayene olacağım ama hcgler beni düşündürüyor sizce durum nasıl tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2558050
Pazartesi tekrar vereceğim canım artık çok umutsuz sağlıklı bir gebelik değil maalesef
Canım ne yaptın test yaptın miTarihleri yanlış gördüm düşüyor zannettim. Gönlünü ferah tut canım inşallah düzenli artar
Canım 20 Kasım'da yapmıştık 89.6Canım ne yaptın test yaptın mi
Ya benimde bugün dokuzuncu günüm 6 ve yedinci günlerde adet sancısı oldu crinone jel de hemde iki kez pembe renkte geri geldi bugün ağrı sizi falan yok korkuyorum sizce ne olabilir pazartesi kan vereceğimPazartesi tekrar vereceğim canım artık çok umutsuz sağlıklı bir gebelik değil maalesef
CAnım üzülme ne olur ilk denemeydi dimi inşallah Allah bugünlerin mükafatını verecek çok yakindaCanım 20 Kasım'da yapmıştık 89.6
22 Kasım'da tekrarladik 67.5 düştü rabbim herşeyin hayırlısını versin gercekten çok etkiledi. İlk heyecanla bütün sevdiklerimize söylemiştik. Dünden beri ağlıyorum ne denir bilemiyorum
Pazartesi tekrar vereceğim canım artık çok umutsuz sağlıklı bir gebelik değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?