Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Çok teşekkür ederim
Düşük yaptığımda manisa dayım manisa daydım manisa celal Bayar hastanesi kesenin içinde ceninin olduğunu fakat kalbi atmadığını söyledi gelen parça başka birşeydi galiba baya kanama olmuştu ben kürtaj istemedim ertesi güne kadar bekledim ve tüp bebek tedavisi olduğum eğe Üniversitesi hastanesine gittim hamilelik olduğu için dosyamı kapatmışlardı yalvar yakar muayene ettiler kalp atışı yok dediler ve kürtaj hazırlığına başladılar ultrasonda emrio görünüyordu patalojiye gönderildi ve 12 kromozomda sorun olduğu tespit edildi doktor eşimden ve benden kromozom genetini istedi eğe hastanesinde ücretsiz yaptırdık benim kromozom bozuk taşıyıcı benim malesef eşimde azospermi var soerm ve yumurta çok kaliteli olmadığından emrioyu genetige göndermedik dondur çözdür risk transfer ettirdik ve bekliyoruz rabbim hayırlı olanı nasip etsin

Selam kızlar benim tranferim Pazartesi oldu , Salı günü bel ve kaşık ağrım oldu yani transferden 1 gün sonra ve daha sonra ertesi günü kahverengi lekelenmem oldu sonrada hiç tık yok bugün 5. Günündeyim transferin acaba erken gebelik testi yapsam Pazartesi günü sonuç çıkarımı dersiniz ?

Bendende 13 yumurta toplandi 7 si dollendi sadece 3 tanesi 5.gune gitti. Onemli olan kaliteli olmalari uzulmeyin

Kacıncı gün embriyosu bence yapma daha pazartesi yada salı yap derim inşallah tutunur pozitif görürsün

Benimde sali transfer oldu 2 gun agri hisettim ama smdi ara ara agri giriyor. Esim test yapmami istemiyor. Ama sonucta herkeste belirti olcak diye bisey yok uzulmeyelim bosuna

Hayırlı olsun
Ama lütfen sabret kullanılan ilçlar vs yanıltabilir gününden önce yaptırma öyle bir mekanizmamız var ki olumsuz düşündüğümüzde olumsuz tepki verebilir vücudumuz konuş böcükünle ve kendine oyalanacak birşeyler bul Rabbim ol derse olur zihnini temizle ve güzel düşün hadi müjdeli haberi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…