Gecmiş olsun canım benim de bulantım var ateş basması geldi neden böle oldu bilmiyorumKızlar nolur dua edin yaklaşık 1 saattir hiç kesilmeden kusuyorum ve mafoldum napcam imi bilmeden öyle oturuyorm banyonun önünde
Bende beşinci gün ağrıdı adet olcam sandım bide bugun baya ağrıdı yine adet sancısı sanki ama gecti canımbide sey bugun fena bel agrim oldu is yaptikca ayakta durdukca simdi uzaninca cikti agri varmiydi sende bisey
Hamile misin cnmKızlar nolur dua edin yaklaşık 1 saattir hiç kesilmeden kusuyorum ve mafoldum napcam imi bilmeden öyle oturuyorm banyonun önünde
umut oluyosun bana yaBende beşinci gün ağrıdı adet olcam sandım bide bugun baya ağrıdı yine adet sancısı sanki ama gecti canım
Canım senin yaşın kactı sendeki belirtiler aynı bendede vardıumut oluyosun bana ya
25 ilk denenemCanım senin yaşın kactı sendeki belirtiler aynı bendede vardı☺
CNım inşallah bu bebeğin seninle sağlıklı bir 9 ay geçirir hayırlı bir evlat olurbir şey sorabilir miyim. 5+3 günlük düşük yaptığın embriyoyu mu analiz ettiler 12. Kromozomda sorun olduğunu yazmışsın ya. Düşük yaptığın parçayı mı götürdün analiz için. Benim de kürtaj ve ayrıca düşüğüm var.
Kalan Donmuş embriyolarımı kullanmaya çekiniyorum. Genetik bir sıkıntı mı bar acaba diye.. Kürtaj olduğum parçayı da analiz ettiler ama emin olamadılar benden gelen bir doku mu yoksa embriyoya ait bir doku mu..
Canım sen gençsin ben 35 im tek embriyo konuldu tutucak oldu Mu tutuyor herşey Allahtan inşallah senin minnaklarda tutunmuştur25 ilk denenem
Bendende 13 yumurta toplandi 7 si dollendi sadece 3 tanesi 5.gune gitti. Onemli olan kaliteli olmalari uzulmeyinKizlar benimde 13yumurta toplandi 7 sine islem yapilmis 3 ü dollenmis açıkçası üzüldüm boyle beklemiyodum rabbim 3nu bana bagislasin nasip olursa aralikta transfer olcam bir haftaya adet olabilirmisim dua edelim birbirimize bizi bizden baskasinin anlamasi zor. Bende de esimde de sorun yok ama yaklasik 4 yildir hamile kalamdik insanlara sorun yok deyince inanip inanmadiklarini bilemiyorum cunku sasirtici heppimizin kucaklati saglikli evlatlarla dolsun
Kacıncı gün embriyosu bence yapma daha pazartesi yada salı yap derim inşallah tutunur pozitif görürsünSelam kızlar benim tranferim Pazartesi oldu , Salı günü bel ve kaşık ağrım oldu yani transferden 1 gün sonra ve daha sonra ertesi günü kahverengi lekelenmem oldu sonrada hiç tık yok bugün 5. Günündeyim transferin acaba erken gebelik testi yapsam Pazartesi günü sonuç çıkarımı dersiniz ?
5. Gün canımKacıncı gün embriyosu bence yapma daha pazartesi yada salı yap derim inşallah tutunur pozitif görürsün
Benimde sali transfer oldu 2 gun agri hisettim ama smdi ara ara agri giriyor. Esim test yapmami istemiyor. Ama sonucta herkeste belirti olcak diye bisey yok uzulmeyelim bosunaSelam kızlar benim tranferim Pazartesi oldu , Salı günü bel ve kaşık ağrım oldu yani transferden 1 gün sonra ve daha sonra ertesi günü kahverengi lekelenmem oldu sonrada hiç tık yok bugün 5. Günündeyim transferin acaba erken gebelik testi yapsam Pazartesi günü sonuç çıkarımı dersiniz ?
Selam kızlar benim tranferim Pazartesi oldu , Salı günü bel ve kaşık ağrım oldu yani transferden 1 gün sonra ve daha sonra ertesi günü kahverengi lekelenmem oldu sonrada hiç tık yok bugün 5. Günündeyim transferin acaba erken gebelik testi yapsam Pazartesi günü sonuç çıkarımı dersiniz ?
ay insallahCanım sen gençsin ben 35 im tek embriyo konuldu tutucak oldu Mu tutuyor herşey Allahtan inşallah senin minnaklarda tutunmuştur
Evet ama işte insan merak ediyorBenimde sali transfer oldu 2 gun agri hisettim ama smdi ara ara agri giriyor. Esim test yapmami istemiyor. Ama sonucta herkeste belirti olcak diye bisey yok uzulmeyelim bosuna
Benim 3 gündü ben sekizinci gün yaptım silik cizgi gördüm Pazartesiyi bekle derim canım5. Gün canım
daha erken dgl miBenimde sali transfer oldu 2 gun agri hisettim ama smdi ara ara agri giriyor. Esim test yapmami istemiyor. Ama sonucta herkeste belirti olcak diye bisey yok uzulmeyelim bosuna
Evet ama dha cok erkenEvet ama işte insan merak ediyor
Pazartesi yapacağım inşallah rabbim hepimize nasip eder inşallah , o kadar sene beklersin ama 12 güne sabır edemezsin işteBenim 3 gündü ben sekizinci gün yaptım silik cizgi gördüm Pazartesiyi bekle derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?