Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnsallah diğer denemede kavuşursun ilk deneme ise ilkinde tutan az insan var nasip
İnşallah Allah im isteyen herkese nasip etsin banada yarabbim ... İlk deneme ama cok zormus bi cok kez negatif alan arkadaşlarımı cok iyi anlıyorum..

Kötüyü getirme aklina tatlım yarına odaklan hakkında hayırlısı olsun

Belirti aramayın herkeste olacak diye bir şey de yok. Salı kese görmeye gidecem hala inanamıyorum normal hissediyorum
keseyi değer 1000 i aşınca mı görüyoruz kuzum?

Kizlar benimde 13yumurta toplandi 7 sine islem yapilmis 3 ü dollenmis açıkçası üzüldüm boyle beklemiyodum rabbim 3nu bana bagislasin nasip olursa aralikta transfer olcam bir haftaya adet olabilirmisim dua edelim birbirimize bizi bizden baskasinin anlamasi zor. Bende de esimde de sorun yok ama yaklasik 4 yildir hamile kalamdik insanlara sorun yok deyince inanip inanmadiklarini bilemiyorum cunku sasirtici heppimizin kucaklati saglikli evlatlarla dolsun

CNım inşallah bu bebeğin seninle sağlıklı bir 9 ay geçirir hayırlı bir evlat olur bir şey sorabilir miyim. 5+3 günlük düşük yaptığın embriyoyu mu analiz ettiler 12. Kromozomda sorun olduğunu yazmışsın ya. Düşük yaptığın parçayı mı götürdün analiz için. Benim de kürtaj ve ayrıca düşüğüm var.
Kalan Donmuş embriyolarımı kullanmaya çekiniyorum. Genetik bir sıkıntı mı bar acaba diye.. Kürtaj olduğum parçayı da analiz ettiler ama emin olamadılar benden gelen bir doku mu yoksa embriyoya ait bir doku mu..

Çok haklısınız bende ohss oldum ama çok hafif atlattım birkaç gün serum verildi . zaten yumurta toplamadan 4gun sonra da adet oldum 11 gün erken oldum .bu adetimle de 15.gunu gel transfer için Rahmi hazırlayalım dedi bakalim Rabb'im hayırlı eylesin inş

ya bana doktor 2 hafta sonraya randevu verdi iste persembeye yazdi sekreterde ama persembe 14 gun olmus oluyo 2gun embiriyosu ya bnde yarin veya pazar erken gebelik yapayim diyorum
Perşembe aynen 14 gün oluo ben pazartesı vericem yarın vercektim aslında doktorum yokmuş yarın iptal oldu sen test yap zaten cıkmazsa kanda cıkar varsa eğer bende cıkmaz diye yaptım cıktı yine tam emin olamam kan vermeden

bakayim aynen ya sabah cesaret gelirse erken gebelik yaparim ki varsa erken gebelikte cikar yoksa normal gebelikle mi yapsm. yapmazsam pazar yaparim ay havalara ucarim ya kosa kosa kan vermeye giderim allahim ne olur yasat o sahneyi ❤

bakayim aynen ya sabah cesaret gelirse erken gebelik yaparim ki varsa erken gebelikte cikar yoksa normal gebelikle mi yapsm. yapmazsam pazar yaparim ay havalara ucarim ya kosa kosa kan vermeye giderim allahim ne olur yasat o sahneyi ❤
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin cıkar inşallah hamilesindir

bide sey bugun fena bel agrim oldu is yaptikca ayakta durdukca simdi uzaninca cikti agri varmiydi sende bisey

sykapusuz nasılsın nasıl geçiyor. Sende Karnının alt bölgesinde sertleşme başladı mı? Zayıf biri misin?
Çok şükür cnm iyiyim bugün çok başım ağrıyor minoset aldım akşam üstü biraz raratlattı 54 kg 158 boyundayım cnm azcık göbeğim var o yüzden sertlik hissetmiyorum bidaki ay çıkmay başlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…