- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
Hayirlisi olsun hakkimizdaAnkara gürgan da 5. Gün benim de
Hayır transfer için düşük olduğu söylendiDeğer yüksek mi bulundu düşük mü ben pazartesi progestan verdim 0.11 dı
Canım olumlu düşün hep bol bol dua et Allah isterse olur Kaliteye falan bakma sen hiç Rabbim ol derse olurAmin canim tesekkurler bu ikinci denemem ins olur daha önce iki kaybim var birini kurtaj oldum digeri kimyasaldı ins bu sefer sağlıklı sekilde olur ilk tup debeyimimde kaliteli yumurta çıkmamıştı bunda da 5 tane dollendi ama 3.gune 2 tane kalınca onu da dondurdular
Anladım teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok yardımcı oldunuzHayır transfer için düşük olduğu söylendi
Benim de testlerim miratech hepsi sonradan çift çizgi oldu. Yarın kan testi günüm anlıycaz bakalım. Gerçi ben sonra en güvendiğim markanın erken gebelik testini yaptım onda negatif çıktı. Olsaydı onda da gözükürdü diye düşünüyorum.Kızlar 24 kasım test günüm bu gün miratek test yaptım önce negatif çıktı 40 dk sonra çift çizgi çıktı ne dusuunecegimi bilmiyorum
Canım benimde ilk kontrolde 0.11 çıktı sonra bu iğneleri kullanmaya başladım dr transfer öncesi iğnelerin etkisi olup olmadığını kontrol etmek amaçlı tekrar bakıldı oda istedikleri değer çıkmayınca riske atmamak için iptal ettilerAnladım teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok yardımcı oldunuz
Ben pozitifi gördüm onların vesileyle inşallah sende görürsünAnkara gürgan da 5. Gün benim de
Maalesef bende aksilikler çıktı, hemşirenin ilacı uygulama hatası yüzünden transferim Aralık ayına ertelenmek zorunda kaldıHayırlı sabahlar hanımlar
Ankara345 M Merabd nasıl gidiyor kontroller belli oldu mu transfer tarihi?
@Gebelikaski @aaynaa tedavin başladı mı!?
Puzzle01 @fatmasecret19 sizde durumlar nasıl?
@Red Velvet @shemsim @Dream_91 @Gozde09 @feride0180 güzel haberlerinizi bekliyoruz❤
bugun 8 gunundu demi neler yasadinay bn erken gebelik ypcm valla kanda beklemek daha zor en azndan o cift cizgiyi gorup rahat rahat kan vermekdaha guzel olur bnce
Maalesef bende aksilikler çıktı, hemşirenin ilacı uygulama hatası yüzünden transferim Aralık ayına ertelenmek zorunda kaldı
Ben iğne kullanmıyorum yarın 14.günüm tedavininCanım benimde ilk kontrolde 0.11 çıktı sonra bu iğneleri kullanmaya başladım dr transfer öncesi iğnelerin etkisi olup olmadığını kontrol etmek amaçlı tekrar bakıldı oda istedikleri değer çıkmayınca riske atmamak için iptal ettiler
Canım benim bugun sekizinci gündübugun 8 gunundu demi neler yasadin
neler yasadn bende ara ara batmalar oldu ara araa adet agrisi gibi syler oldu yarin test yapasim var ama korkuyorum yaCanım benim bugun sekizinci gündü
O zaman sana doğal olanı uyguluyorlar hemşirem bugün vücut iğnelerden daha iyi protestegon salgılar dedi ama benim neden oldu bilmiyorum istedikleri değer çıkmadı 50 mg iğne iki tane jel kullanmama rağmenBen iğne kullanmıyorum yarın 14.günüm tedavinin
Mirateckler sorunlu cnm bozuk o testlerKızlar 24 kasım test günüm bu gün miratek test yaptım önce negatif çıktı 40 dk sonra çift çizgi çıktı ne dusuunecegimi bilmiyorum
Transfer sonrasi 5 gün adet sancisi geldi sanki sora gecti bugunde ayni kasiklarim agridi batmalar falan ilk defa böle olmustum Ben test yaptim tabbi cikmaz sandim oda silik cizgi cikti şok oldum dr yazdım hemen gebesin bide kanda bakalım dedi Pazartesi inşallah sende yap canım cıkar inşallahneler yasadn bende ara ara batmalar oldu ara araa adet agrisi gibi syler oldu yarin test yapasim var ama korkuyorum ya
ya bbde mi yaosam yarin 3.gun embiriyisydu demi senin bnmde 2 gun embiriyisu senin bgb ciktirysa bnmde yarin cikmaz mi sonuc ya cok sevindim bu arada vallahiTransfer sonrasi 5 gün adet sancisi geldi sanki sora gecti bugunde ayni kasiklarim agridi batmalar falan ilk defa böle olmustum Ben test yaptim tabbi cikmaz sandim oda silik cizgi cikti şok oldum dr yazdım hemen gebesin bide kanda bakalım dedi Pazartesi inşallah sende yap canım cıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?