- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Bende bugün sırt ağrısı var ama bel ağrısı gibi değil baya sırtım tutuluyo galibaAmiiiinnn inşallah rabbim bizede yaşatsın bu sevinci benmde kasıklarımda ağrı oluyor ara ara yoruldğumdan dye umuyorum ama sizde durumlar nasıl
Benim rahim kalınlığını takip eden doktor 12. Haftaya kadar bırakma dedi. Benim tedavimi yapan doktor değil sadece rahim i takip edip Ankara ya yolladı. Merkezde devam dedi büyük ihtimalle benimde 12. Haftaya kadar devam edilecek. Benimde sabah akşam 2 şer tane estrofem, sabah folik asit ve coaspirin de alıyorum. Sabah akşam jel. Akşam iki tane iğne biri prolutex diğeri kan sulandırıcı oksapar.Doktorum döndü bana ve 12.haftaya kadar bütün ilaçlara devam dedi sizde de öyle mi? Ben hergűn iğne vurmaya gidiyorum
Progestan kalçadan 1 ampül, crione jel sabah1 akşam1, estrofem sabah2 akşam2, kan. Sulandırıci clexan göbekten..
13. Gün değerim 2090 olunca beni tam bir hafta sonra çağırdı. Transferimin 20. Gününe denk geldi.Canim kese icin yaklasik ne zaman cagirirlar ikinci kan verdikden sonra kac gun bekleMek gerek
Benim rahim kalınlığını takip eden doktor 12. Haftaya kadar bırakma dedi. Benim tedavimi yapan doktor değil sadece rahim i takip edip Ankara ya yolladı. Merkezde devam dedi büyük ihtimalle benimde 12. Haftaya kadar devam edilecek. Benimde sabah akşam 2 şer tane estrofem, sabah folik asit ve coaspirin de alıyorum. Sabah akşam jel. Akşam iki tane iğne biri prolutex diğeri kan sulandırıcı oksapar.
Aslında en doğrusu da insan sabredemiyor işte ben bi gidim kese gözükür mü bu kadar erken bilmiyorum perşembe 16. GünDaha dönmedi doktor. Ama bana cumartesi gel demişti. Ben belki. Haftaya bırakırım belki kalp kese bir arada çıkar diye bukadar heycan yeter heralde
Aslında en doğrusu da insan sabredemiyor işte ben bi gidim kese gözükür mü bu kadar erken bilmiyorum perşembe 16. Gün
Aman gözüksün de yeterki orda olduğunu bileyimKarından görünür mü bilmem ama vajinal görünür bence.
Evet yağlı ilaç. Kendim yapıyorum.Prolutex yağlı iğne mi? Onu kendin mi vuruyorsun?
Bende bugün başladım işe kaç gündür evdeydim rahattım :) çok hareket etmemeye çalışıyorum yinedeBende bugün sırt ağrısı var ama bel ağrısı gibi değil baya sırtım tutuluyo galibabugün işe de başladım 1 hafta yatınca bünyem adapte olamadı çalışmaya
Estrofem günde 1 e düşürdü yarın gitcem belki hep keser bilmiyorum cnm coraspirinide kesti zatenDoktorum döndü bana ve 12.haftaya kadar bütün ilaçlara devam dedi sizde de öyle mi? Ben hergűn iğne vurmaya gidiyorum
Progestan kalçadan 1 ampül, crione jel sabah1 akşam1, estrofem sabah2 akşam2, kan. Sulandırıci clexan göbekten..
Evet yağlı ilaç. Kendim yapıyorum.
Estrofem günde 1 e düşürdü yarın gitcem belki hep keser bilmiyorum cnm coraspirinide kesti zaten
Canımmmm çok sevindim bugün hep güzel haber alıyoruz maşallah.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun ❤
Canım senin E2 ve Rahim kalınlığı kaçtı transferden önce13. Gün değerim 2090 olunca beni tam bir hafta sonra çağırdı. Transferimin 20. Gününe denk geldi.
Canımmmm çok sevindim bugün hep güzel haber alıyoruz maşallah
bugün tüp bebek merkezine gittim adetim başladığını söyledim çarşamba sabah doktor muayene edecek ondan sonra da dosyam açılıp tedaviye başlanacak inşallah bakalım hoca ne diyecek heyecanlıyım çok..
Gözün aydın.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun
Göbekten yapıyorum iki iğneyide, beni oksapar daha kötü yapıyor. Göbek kol diyor. Kolu göremediğim için korkuyorum göbek daha garanti iki el iki göz hakim oluyorum. Eskisi kadar acımıyor.Nerden yapıyorsun onu?
Benim ki kalçadan hergűn mecbur yaptırmaya gidiyorum kol bacak göbek olsa kendim. Yaparım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?