Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Amiiiinnn inşallah rabbim bizede yaşatsın bu sevinci benmde kasıklarımda ağrı oluyor ara ara yoruldğumdan dye umuyorum ama sizde durumlar nasıl
Bende bugün sırt ağrısı var ama bel ağrısı gibi değil baya sırtım tutuluyo galiba bugün işe de başladım 1 hafta yatınca bünyem adapte olamadı çalışmaya

Benim rahim kalınlığını takip eden doktor 12. Haftaya kadar bırakma dedi. Benim tedavimi yapan doktor değil sadece rahim i takip edip Ankara ya yolladı. Merkezde devam dedi büyük ihtimalle benimde 12. Haftaya kadar devam edilecek. Benimde sabah akşam 2 şer tane estrofem, sabah folik asit ve coaspirin de alıyorum. Sabah akşam jel. Akşam iki tane iğne biri prolutex diğeri kan sulandırıcı oksapar.

Prolutex yağlı iğne mi? Onu kendin mi vuruyorsun?

Daha dönmedi doktor. Ama bana cumartesi gel demişti. Ben belki. Haftaya bırakırım belki kalp kese bir arada çıkar diye bukadar heycan yeter heralde
Aslında en doğrusu da insan sabredemiyor işte ben bi gidim kese gözükür mü bu kadar erken bilmiyorum perşembe 16. Gün

Estrofem günde 1 e düşürdü yarın gitcem belki hep keser bilmiyorum cnm coraspirinide kesti zaten

bugün tüp bebek merkezine gittim adetim başladığını söyledim çarşamba sabah doktor muayene edecek ondan sonra da dosyam açılıp tedaviye başlanacak inşallah bakalım hoca ne diyecek heyecanlıyım çok..

Hayırlı olsun tatlım heyecanını gidermek için aklında ne varsa sor

Nerden yapıyorsun onu?
Benim ki kalçadan hergűn mecbur yaptırmaya gidiyorum kol bacak göbek olsa kendim. Yaparım da
Göbekten yapıyorum iki iğneyide, beni oksapar daha kötü yapıyor. Göbek kol diyor. Kolu göremediğim için korkuyorum göbek daha garanti iki el iki göz hakim oluyorum. Eskisi kadar acımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…