Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

POZİTİF ALAN ARKADAŞLARA TOPLU MESAJM. Lütfen neler yaptığınızı anlatır mısınız. Ne yediniz. Yattınız mi? Banyo kaçıncı gün yaptınız lütfen bize yol gösterin lütfen
Herkesin bünyesi farklı başta onu söylemek isterim. Ben hiç yatmadım diyebilirim. Doktorum 2 gün dikkat et sonra normal hayatına dön dedi bazılarına 3 gün dikkat et bazılarına tamamen dikkat et denmiş ben aklımdaki soruları sordum banyo da yapabilirsin dedi uzanabilirsin eğilebilirsin çay kahve abartmadan içebilirsin. Nitekim ben söyledikleri gibi yaptım sadece 2 gün dikkat ettim bakın yattım demiyorum dikkat ettim sadece sofra da kurdum bulaşık makinası da doldurdum 4. Gün süpürge de açtım uzandım eğildim düğüne gittim cok oynayıp hoplamadm ama gene duramadım yiyecek olarak normalde ne yiyorsam onları yedim dışarıda da yedm ev yemeği de yedim ananas kabak çekirdeği havuç ve ilaçları saatinde aldım aksatmadım kendimi hic kasmadım dondurulmuşm var bu olmazsa onlar olcak dedim hic kafamı bulandırmadım belirti aramadım. Bu kadar yani rahat olun yeterli

POZİTİF ALAN ARKADAŞLARA TOPLU MESAJM. Lütfen neler yaptığınızı anlatır mısınız. Ne yediniz. Yattınız mi? Banyo kaçıncı gün yaptınız lütfen bize yol gösterin lütfen

İlk 2 gün çok ayaklanmadim. Ondan sonra normal hayata döndüm yemeğimi de yaptım bulaştığımı da yıkadım. Sadece ağır kaldırmadı mesela çamaşır sepeti! Yükseğe uzanmadim! İlaçlarımı vaktinde yaptım. Benim 3. ve 4. Günlerinde hafif pembe turuncu leke oldu ama çok birsey. 9. 10. 11. Günleri adet sancısı oldu göğüs hassasiyeti tavandı. Ama şuanda hiç bir belirti yok. Herkesin bünyesi farkli

Aynen benmde dondurulmsm olsa bende sizin gibi zerre sallamazdm ama dondurulmusum olmadgi icin tedirgindm ve biraz gergindm cnku sonuc negatif olrsa hersey sil bastan olacakti ve tum bekleme suresi boynca ah 1 tane dondurulmsm olaydi ah 1 tane embriyom olaydi die ic gecrdm ama neyseki gerek kalmadi.

Cok şükür deme vakti o zaman rabbim nasip etcekse zaten ediyo

Aynen canim bide bu kacinci gun embrionu olmasiyla alakali 3 embrionlar gec tutunuyo daha uzun sure dikkat etmek gereke bilir 5 daha erken tutunuyor trnasfer gununu saymazsak ben 4gunu ise ciktim ogretmenim kucuk cocuklarla calisiyorum evde oldugum surece dinlendim ama tum gun yatmadim tranafer gunu disinda diger gunler surekli ayakta gezerek bazende yatarak gecirdim oturmayi cok ta onermiyolar :) is hayatimsa tami tamina bi cilgin tum gun kosturmaca inip cikmak egilmek comelmek bide arasinda dughbe gitdim cok fazla hoplayip ziplamadim ama tabii ki dugun yanii :) simdide eltimdeyim oturmaya geldim yarinda test yapicam ve umarim pozitivi sizle paylasicam :)

Kiz pozitivmi sonuc tebrikler :)

İnşallah güzel haberlerini paylaşırsın hepimize umut olursun. Yazdığm gibi her bünye farklı ben normalde çalışmıyorum nasıl bi hayatım varsa öyle devam ettim evde yatan biri değilim öyle yaptım dışarı da cıktım evde durduğm günde oldu bol su içtim ve yürüyüş yaptm bol bol vallahi faydası olduğunu düşünüyorum onunda

Benimde hep oldu o agrı adet sancısı gibi hep kontrol ediyodum oldum mu olmadım mı diye yorma kendini egilip çok kalkma hepte oturma gez evin içindede olsa

Arkadaslar meraba rahim dinlendirmeden sonra tekrar basladim estrofem crione jel progestan ampul tetradox prednol ve coraspin kullaniyorum.sali gunu transferim var sizde bu ilaclaei ayni anda kullandiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…