Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Gozun aydin kuzum :)

Canim aksam yapmazlarki onu sabah ilk idrarla yapman gereklo baksana dqha kan testi gununde bile negativ cikan arkadasimizda suan kan sonucu yuksek
Bende sabah yaptım canım ilk idrar değildi ama hiç su falan içmeden yaptım. Evet onlar beni umutlandırıyo zaten inşallah bende kanda pozitifi görürüm. Sen yarın mı yapacaksın testi

Bende sabah yaptım canım ilk idrar değildi ama hiç su falan içmeden yaptım. Evet onlar beni umutlandırıyo zaten inşallah bende kanda pozitifi görürüm. Sen yarın mı yapacaksın testi
Ever zaten aramizda bi gun var bakalim esim test almiyo benimde almami engelliyor bugunn ala bilrsem yarinnyapicam :)

Malesef bnde ayni yaptim
Canım seninki 3. Gün embriyosuymuş bide hemen çıkmaz ki üzülme bence. Ben sabah negatifi görünce çok kötü oldum ama zaman geçtikçe moralim yerine geliyor Yadee arkadaşımızda testte negatifi görüp aynı gün kanda pozitif haberini aldı. İnşallah bizimde öyle olacak içini ferah tut

5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah

Maşallah Allah tamamına erdirsin. Senin ki de tek embriyo değil mi?

hayırlı olsun canım çok güzel sonuç darısı bizlerin başına

Maşallah subhanallah. Rabbım bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…