Gozun aydin kuzum :)Kızlar 7 ekimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 17 Kasım ama bugün eşimin doğum günü ve belki bir sürpriz olur umuduyla 8.günümde test yaptım☺İdrarda silik çıkınca hemen hastaneye kan testine gittim ve sonuç 91.35tarifi olmayan bir duygu gerçekten dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Şimdi dualarım değerlerimin sağlıklı bir şekilde katlayarak artması.
Bende sabah yaptım canım ilk idrar değildi ama hiç su falan içmeden yaptım. Evet onlar beni umutlandırıyo zaten inşallah bende kanda pozitifi görürüm. Sen yarın mı yapacaksın testiCanim aksam yapmazlarki onu sabah ilk idrarla yapman gereklo baksana dqha kan testi gununde bile negativ cikan arkadasimizda suan kan sonucu yuksek
Ever zaten aramizda bi gun var bakalim esim test almiyo benimde almami engelliyor bugunn ala bilrsem yarinnyapicam :)Bende sabah yaptım canım ilk idrar değildi ama hiç su falan içmeden yaptım. Evet onlar beni umutlandırıyo zaten inşallah bende kanda pozitifi görürüm. Sen yarın mı yapacaksın testi
Malesef bnde ayni yaptimKendim yaptım evde 6. Günde çıkanları görünce umutlandımsalı günü test günüm silik bile çıkmadı kocam kıpkırmızı tek çizgi
Canım seninki 3. Gün embriyosuymuş bide hemen çıkmaz ki üzülme bence. Ben sabah negatifi görünce çok kötü oldum ama zaman geçtikçe moralim yerine geliyorMalesef bnde ayni yaptim
Sağol tatlımm darısı size inşallahGozun aydin kuzum :)
5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah
hayırlı olsun canım çok güzel sonuçKızlar 7 ekimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 17 Kasım ama bugün eşimin doğum günü ve belki bir sürpriz olur umuduyla 8.günümde test yaptım☺İdrarda silik çıkınca hemen hastaneye kan testine gittim ve sonuç 91.35tarifi olmayan bir duygu gerçekten dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Şimdi dualarım değerlerimin sağlıklı bir şekilde katlayarak artması.
Hasta olduğu icin uyutamamışlar zatn caNim yazmis ya arkadas60 yumurta toplayanlari duymstm. 15 yumurta toplayacak kadar uyutamamalari enteresan. Neyse Allahtan topladklarinin hepsi kaliteli cikma ve dollenms. Ins guzel sonclarda alrsn
Yok canım benim çift ama değere bakılırsa biri tutmuşMaşallahAllah tamamına erdirsin. Senin ki de tek embriyo değil mi?
Ya maşallah bugün ne güzel haberler aldık Rabbım bizlere de nasip etsin5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah
Hayirli olsun darisi bize insYok canım benim çift ama değere bakılırsa biri tutmuş
Yok canım benim çift ama değere bakılırsa biri tutmuş
Maşallah subhanallah. Rabbım bizlere de nasip etsinKızlar 7 ekimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 17 Kasım ama bugün eşimin doğum günü ve belki bir sürpriz olur umuduyla 8.günümde test yaptım☺İdrarda silik çıkınca hemen hastaneye kan testine gittim ve sonuç 91.35tarifi olmayan bir duygu gerçekten dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Şimdi dualarım değerlerimin sağlıklı bir şekilde katlayarak artması.
Kesinlikle değerim sağlıklı katlansın ben 1e de razıyımOlsun ya sağlıklı olsun da
Amin canımm darısı tüm isteyenlerin başına inşallahYa maşallah bugün ne güzel haberler aldık Rabbım bizlere de nasip etsin
Aminnn inşallah güzel haberlerinizi yazın sizlerde hep birlikte sevinelimHayirli olsun darisi bize ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?