Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnşallah öyledir canım Allah emeklerimizin karşılığını verir inş çok zor bi süreç beklemesi ayrı testleri ayrı bizi ve buradaki bütün kardeşlerimizi kucaklarımızı doldurarak rabbim güldürsün negatif sonuç alanlara en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

18i ben ama cumartesi evde yapmayi dusunuyorum :)
Peki 8.günde yapınca idrarda çıkıyor mu acaba?? İnşallah güzel haberler alırız peşpeşe Amiiinn canım inşallah

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Rabbim tamamına erdirir ins.
Ben de aynı senin durumundayım. Ömrümde ilk defa bu kadar büyük bir mide ağrısı geçirdim. Ve hala da ağrıyor. Yaşadıklarımız kolay değil. Her anı stres

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Herşey güzel olacak inşallah cnm korkma

10 gün sonra dedi doktorum 21 kasım da yaptırırım sanırım ama şimdi baktım ben hep kendimi haftaya çarşambaya alıştırdım 21i perşembe oluyormuş sen 20sinde mi yapacaksın
Benim prosodurumde 20 si yaziyor canim evet o gun yapacagim kismetse, oncesinde yapmadim hic bunda da yapmam

Peki 8.günde yapınca idrarda çıkıyor mu acaba?? İnşallah güzel haberler alırız peşpeşe

Amiiinn canım inşallah
Bence cikar 5gun embrionu sonucta 3 gun embrionu 10 gun test gunuyse buda 8 cikar cikmazsa bile moral bozmuycam test gunum pazartesi :)

Kizlar bende bi belirti falan yok bazen uyandigimda gogus agrisi okuyo ida cok hafif bilemedim zaten belirtiler ilaclar yapiyor diyolarmis daha adetime de var belki ondandir hicbi agri sizi olmamaso adetim 24 :)

Bugun 4.gunum olacak kasik agrisi beklerken rahat uyandim bel agrimda yok gunler gectikce neden boyle umutsuzluga kapiliyoruz bilmiyorm

Hayırlı haberlerini yazzz bugün inşallah buraya Benimde 10.günüm öğleden sonra gidip kan vericem hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…