İnşallah öyledir canımAyy kuzum inşallah ikimiz de pozitifi görürüz ve tabiki burdaki tüm kardeşlerimiz deSenin leke dediğin şey bence yerleşme kanaması☺ Ben geçen transferde son günlerde çok kötüydüm test günü yaklaştıkça ve ben kendim test yapıp negatifi gördükçe iyice kopmuştum olaydan hatta kan vermeye bile gitmek istemedim olmayacak diye. Bu sefer hislerim çok olumlu, sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum, inşallah hislerim doğru çıkar
18i ben ama cumartesi evde yapmayi dusunuyorum :)Canım inşallah bu sefer son olacak, güzel haberlerini alacağız. Ben senin sonucunu da çok merak ediyorum☺ Ne zaman test günün?
Bnmde 20 Kasım insallah hayırlı haberler alirizBenim de geceleri bel kasik agrisi oluyor ara ara. İnsan unutuyor diger tecrubelerinde ne yasadigini, test gunun 20 kasim mi seninde?
Yaaa benim de kafam karıştı ben de 20 sinde mi baktırsamBnmde 20 Kasım insallah hayırlı haberler aliriz
Peki 8.günde yapınca idrarda çıkıyor mu acaba?? İnşallah güzel haberler alırız peşpeşe18i ben ama cumartesi evde yapmayi dusunuyorum :)
Amiiinn canım inşallahİnşallah öyledir canımAllah emeklerimizin karşılığını verir inş çok zor bi süreç beklemesi ayrı testleri ayrı bizi ve buradaki bütün kardeşlerimizi kucaklarımızı doldurarak rabbim güldürsün negatif sonuç alanlara en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Rabbim tamamına erdirir ins.Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Ayyy inşaallah. Bizimkilerde öyle olur inş. Bizde kulağımıza alırız evlatlarımızıBen yeni gördüm mesajinizi, tabi ki sevinmelisiniz bende 62 ile ogrenmistim oglumda
Herşey güzel olacak inşallah cnm korkmaHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Benim prosodurumde 20 si yaziyor canim evet o gun yapacagim kismetse, oncesinde yapmadim hic bunda da yapmam10 gün sonra dedi doktorum 21 kasım da yaptırırım sanırım ama şimdi baktım ben hep kendimi haftaya çarşambaya alıştırdım 21i perşembe oluyormuş sen 20sinde mi yapacaksın
Bence cikar 5gun embrionu sonucta 3 gun embrionu 10 gun test gunuyse buda 8 cikar cikmazsa bile moral bozmuycam test gunum pazartesi :)Peki 8.günde yapınca idrarda çıkıyor mu acaba?? İnşallah güzel haberler alırız peşpeşe
Amiiinn canım inşallah
İdrarda bile belli oluyor cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin..Bence cikar 5gun embrionu sonucta 3 gun embrionu 10 gun test gunuyse buda 8 cikar cikmazsa bile moral bozmuycam test gunum pazartesi :)
Canim bugun senin gunun ins güzel sonuclar vereceksinHayırlı sabahlar hanımlar. Cumamız mübarek olsun hayırlı haberler alalım inşallah..
B Bugunneselibirgunlimoncicegi41 bugün sizin gününüz transferiniz hayırlı olsun. Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra Kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin ❤
Hayırlı haberlerini yazzz bugün inşallah burayaHayırlı sabahlar hanımlar. Cumamız mübarek olsun hayırlı haberler alalım inşallah..
B Bugunneselibirgunlimoncicegi41 bugün sizin gününüz transferiniz hayırlı olsun. Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra Kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin ❤
Bende yaptim o yanlisi ama 5. Gun hissetmistim kendimi sen dusun yani :)) icini ferah tut canimTeşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun pozitif haberler alalım inşallah. 5. Gün embriyosu zaten 2 güne tutunur diye bişey hissetmeye çalışıyorum
Canim bende bazi arkadaslarin yazilarina denk geldim bazi hamilelerde ara ara agri azalip yukselirmis seninki de oyledir belki. Sen aklina beni getirme belki senin bunyen farklidir bana gore hadi insallah duaciyim hepinizeAmin inşallah cnm ya belirsizlik çok gerdi beni. Yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?