- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Bazi hastalıklarda erken yas daha iyi demisti doktorum örnek vereyim ben 29 yasindayim cikolata kistlerim var ve gittikce rezervim azalacak hatta doktorum dedi ki hic bekleme senden önceki çıkan hastamla aranda 10 yas var ama ondada cikolata kistleri var fakat bir yumurta bile.bulamadim dediHayatmda ilk defa bu yasta birinin tup bebek yaptrdgini duyuyorm. Ozel degilse sorununuz neydi acaba?
Ya herkes genc anne de olmak istiyor aslinda ben de 25 yaşında anne olmak isterdim simdiye de ikinciyo doğurmak isterdim cunku benle evlenenler ikinciyi doğurduBenm yasim 32. Benm gittigm merkezde en kucugu 28 yasndaydi hatta onu gordugumde bile sasrmstmevet genc yas gercekten avantaj bizimki sebepsiz invertilite butun doktorlar olur dedi bu yasa biraktigima bpisman oldm.
Benden de 10 yumurta toplandi fakat 2 si 3.gun donduruldu diğerleri çöp olduBenm yasim 32. Benm gittigm merkezde en kucugu 28 yasndaydi hatta onu gordugumde bile sasrmstmevet genc yas gercekten avantaj bizimki sebepsiz invertilite butun doktorlar olur dedi bu yasa biraktigima bpisman oldm.
Bende de tsh yuksekligi var ama oyle 20 30 falan degil normal aralik 7 benmki 11 buda yumurta rezerv azligi yapiyorms. Ama gecen sene 2 defa asilma yaptrrken kotu degil rezervin dediler hatta yumurtalarm cok guzel olusmus die dr motive ol die ultrasonda yumurta fotolarini bile vermsti. 2 asilamada negatif olunca bu sene tup yaptrmaya karar verdik ve sadece 3 yumurta gelisinde dehsete dustm. Cok beklememek lazm aslnda. Neyseki 3 yumurtada kaliteliyms 2 side dollendi ve transfer edilsi ck sukur ttuttuBazi hastalıklarda erken yas daha iyi demisti doktorum örnek vereyim ben 29 yasindayim cikolata kistlerim var ve gittikce rezervim azalacak hatta doktorum dedi ki hic bekleme senden önceki çıkan hastamla aranda 10 yas var ama ondada cikolata kistleri var fakat bir yumurta bile.bulamadim dedi
Jel tahriş ettiğinden de oluyormuş canım tutunma kanaması da olabiliyormuş. Ben adet olacak gibiyim doktoru aradım ilaçları almaya devam et dedi. Cuma belki test yaparım evde tabi o zamana kadar adet olmazsam. Benim göğüslerde de şişkinlik var biraz ama progesteron hormonu yapıyormuş zaten senin test günün ne zaman. Evde kendin yapmayı düşünüyormusun canımAyy tatlııımmm inşallah yerleşme kanamasıdır o gördüğünnbenim dünden beri göğüslerim dolgunlaştı ve ağrıyor. Ara ara kasık ağrısı oluyor ama kesik kesik böyle saplanıp geçiyor sanki anlık. Onun dışında da hiçbir değişiklik yok bende.İlaçlara gelirsek fitil yok, estrofem, folic asit vr crinone jel kullanıyorum ve işte o jel turuncu geliyor arada başta korkuttu o beni ama biraz araştırınca öğrendim ki o bir çok arkadaşta olmuş normalmiş galiba
Aynen valla bende suan ayni durumdaym hepsi 2. Dogurdu. Bende hic korunmucam hemen olsn 2. Die yas kemale erdi zaten. Doktor sizin dogalda olur dedi ama ins olurYa herkes genc anne de olmak istiyor aslinda ben de 25 yaşında anne olmak isterdim simdiye de ikinciyo doğurmak isterdim cunku benle evlenenler ikinciyi doğurdu
Ben iki embriyo istedim her yıla bir bebek olsun dedim maalesef yasakmış anne olmak çok güzel bir duygu bende o duyguyu yaşamak istiyorum bi an önce inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.Ya herkes genc anne de olmak istiyor aslinda ben de 25 yaşında anne olmak isterdim simdiye de ikinciyo doğurmak isterdim cunku benle evlenenler ikinciyi doğurdu
Canm her hastanin tedavi protokolu farklidir. Senin yasinda daha cok genc herhalde dr ona istinaden bir tedavu uygulayacak. Ama 3 gunluk tedaviyi acikcasi duymadmMerhaba Kızlar ben 25 yaşındayım bizde sperm azlığı çıktı doğal yönden olmaz dendiği için tüp bebeğe başlıyoruz. Bugün adet oldm doktorum iğne yazdi. Pergoveris ismi. 3. Günü basla 3 gün kullan dedi. Buralardan okuduklarim hep 10-15 gün diyor . Benim ilacimdan kullanan var mı . 3 günlük kullanımla yumurta buyur mu ki.
Canım çok güzel düşünmüşsün ama onlar bekleyebilen ilaçlar neden bekletmiyorsun.. bir dahaki bebişlere kullanırsın..Kızlar tedavim bittiği için ilaçlarım elimde kalmasın ihtiyacı olan varsa ücret talep etmiyorum gönderebilirim. Oksapar, prolutex, crione jel bana özelden yazabilirsiniz ❤
Test günüm 17 kasım, pazar günü olduğu için hastaneler kapalı ama acilden baktırmayı deneyeceğim. Doktor 18i ptesi yaptır dedi ama bekleyemem o kadar. Geçen sefer evde kendim yaptım 7.günden başladım yapmaya negatifi gördükçe de moral olarak çöktüm hergün. Bu sefer kendime söz verdim yapmayacağım diye ama Cuma günü de eşimin doğum günüJel tahriş ettiğinden de oluyormuş canım tutunma kanaması da olabiliyormuş. Ben adet olacak gibiyim doktoru aradım ilaçları almaya devam et dedi. Cuma belki test yaparım evde tabi o zamana kadar adet olmazsam. Benim göğüslerde de şişkinlik var biraz ama progesteron hormonu yapıyormuş zaten senin test günün ne zaman. Evde kendin yapmayı düşünüyormusun canım
Canım ben de 4 gün kullandım ve perşembe yani yarın toplayacaklar sadece 1 tane oluşmuş. Rezervim azMerhaba Kızlar ben 25 yaşındayım bizde sperm azlığı çıktı doğal yönden olmaz dendiği için tüp bebeğe başlıyoruz. Bugün adet oldm doktorum iğne yazdi. Pergoveris ismi. 3. Günü basla 3 gün kullan dedi. Buralardan okuduklarim hep 10-15 gün diyor . Benim ilacimdan kullanan var mı . 3 günlük kullanımla yumurta buyur mu ki.
Ben de şaşırdım sonra muayene edip duruma bakacağım dedi devam da edebilirmis. Benm yumurta rezervim falan çok şükür çok iyi belki de ondan mı acaba . Peki bir şey daha. Benm adet dongum 25 gün mesela bir dahaki adet gunume kadar her şey ortaya çıkar mı hayirlisiylaCanm her hastanin tedavi protokolu farklidir. Senin yasinda daha cok genc herhalde dr ona istinaden bir tedavu uygulayacak. Ama 3 gunluk tedaviyi acikcasi duymadm
Canım ilacın ismi ne aynısı mi. Çok da pahalı ya bir kutusu bile 900 lira...Canım ben de 4 gün kullandım ve perşembe yani yarın toplayacaklar sadece 1 tane oluşmuş. Rezervim az
yani sadece kadın kaynaklı infertilite olmuyo malesefki erkek kaynaklı olunca kaç yaşında olursanız olur doğal yolla beklemek manasızBenm yasim 32. Benm gittigm merkezde en kucugu 28 yasndaydi hatta onu gordugumde bile sasrmstmevet genc yas gercekten avantaj bizimki sebepsiz invertilite butun doktorlar olur dedi bu yasa biraktigima bpisman oldm.
Evet ben de 25 yaşındayım erkek kaynaklı olduğu için tüp bebek deniyoruz yapacak bişey yokyani sadece kadın kaynaklı infertilite olmuyo malesefki erkek kaynaklı olunca kaç yaşında olursanız olur doğal yolla beklemek manasız
Canım teşekkür ederim inşallah hayırlı olur. Sperm çok az hatta ilk önce bı hastanede yaptırdık hiç bir değer göremedik sonra florance nightingale Hastanesi'nde yaptırdık tüp bebeğe uygun dendiO Ogr000 öncelikle tedavin hayırlı olsun. Sorunumuz aynı öncelikle sayıyı artırmak için mücadele verin. Yaşın çok genç. Ben 28 yaşında evlendim 29 da hemen tedavi ye başladım. İnan bana keşke hemen atlamasaydım dedim. Bizde de sayı ve hareket sıkıntısı vardı. İlaçla düzelmez dediler diye hemen tedaviye daldık. Oysa 2 yılın sonunda sayımız arttı. Canım eğer maddi durumun iyise Kaan Aydors var ona görünün önce. İlaç sayıyı artırıyor biz tecrübe ettik hemen tüp bebek tedavisi olana buna yoğunlaşsaydık dedik ama nasip.
Merional kullandım benCanım ilacın ismi ne aynısı mi. Çok da pahalı ya bir kutusu bile 900 lira...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?