o zaman hemen hemen hepsinde bir şeyler yapıyorlar desenize ben doktora yine de derim ya stresten kasılırım diye korkuyorumBana da kas gevşetici fitil yapıldı transferden hemen sonra. Oğlumun zamanında da aynen öyle yapıldı. Merkezden merkeze göre değişir
Belirti diye düşündüğümüz şeylerin çoğu aslında ilaçların etkisi o yüzden hiç bişey hissetmeyince de olmayacak diye bişey yok canım en güzelini yapıyorsun bence olumlu düşünmek en iyisi. Bende çok olumluydum ama şu son iki gün bi önceki tedavimi hatırlatıyor bana aynı şeyleri yaşıyorum tekrardan. İnşallah tutunuyodur da vücudum adet olmaya çalışmıyodur. Hapşururken benimde karnımda batma oluyodu çok korkuyodum.Canim bende artik bu son diyorum tutduguna o kadar eminimki diyourm hic bi belirtisiz falan esim kafayi yediyimi dusunuyor :) baska turlusunj dusunmek bile istemyorum benimde dorduncu denemem fakat ikinci transferim bazer hapsuriyorum bisey olduumu diyorum egilmek zorunda kaliyoeu
Her an karnimi tutuyprum sanki tutmakla onu orda koruycam ya bilemyorum yaa boyle bi belirtide yok aksine agri sanci olsa sevincek durimdayim sanki tutmasina isqre sende kafaya takma aksine agri hayriya isaret diye biliyorum :) bu araw dun baya gulmustum karnim agriycak kadar sonra da agladim acaba bisey oldumu diye getisini sen dusun :)
Bugün 5. Gün embriyo haberlerini bekliyorum, genetik yaptırmak istediğim için 5. güne beklemek lazımmış, herşeyi yeni öğreniyorumHayırlı sabahlar hanımlar ❤
Transfer günü /opu beli olan var mı?
@chagiless @feride0180 var mı test yapan?
@Gebelikaski @Busraaca @Merabd @Asena27Puzzle01 son durum nedir?
Canim zor değil aslinda anestezi altinda yumurta sayinin az ya da cokluguna gore kalıyorsun anestezide benimki yarim saat sürmüştü ama cikolata kistlerim olduğu icin yoksa 10 yumurta toplandi kacinin olgun olup olmadığını bir gun sonra soyluyorlarKızlar yumurta toplama nasıl oluyor zor mu? Kaç dk baygın kalıyoruz? Odaya götürüldükten sonra ne zman çıkıyoruz hastaneden? Ne zaman söylüyorlar yumurta çıkıp çıkmadığını?
Allah kolaylık versin maalesef medikal kullanmadim ben olsaydi ucretsiz gönderirdim canimMrb arkadaşlar bende 7. Tüp başladım merional 75 kullanan varmı aranızda raporlu alıpta uygun fiyata vermek isteyen
Canım benim 1 tane varmış. Ne kadar sürer ozmn 5 dk mı?Canim zor değil aslinda anestezi altinda yumurta sayinin az ya da cokluguna gore kalıyorsun anestezide benimki yarim saat sürmüştü ama cikolata kistlerim olduğu icin yoksa 10 yumurta toplandi kacinin olgun olup olmadığını bir gun sonra soyluyorlar
anestezi verdkleri icin toplamda en fazla yarm saat baygn kaliosn cikar cikmaz 5 10 dk icinde ayiliyorsn yarim saat icinde etkisi tamamen geciyor. 1 saat icinde yumurtalarn kalitesi hakknda bilgi aliyorsn ertesi gun dollenip dollenmedigi hakknda bilgi aliyorsn.Kızlar yumurta toplama nasıl oluyor zor mu? Kaç dk baygın kalıyoruz? Odaya götürüldükten sonra ne zman çıkıyoruz hastaneden? Ne zaman söylüyorlar yumurta çıkıp çıkmadığını?
Ilacsiz tup bebek nasil yapiliyor kiAllah kolaylık versin maalesef medikal kullanmadim ben olsaydi ucretsiz gönderirdim canim
Evet canim 5-10 dakika arasi islem.islem 5dk.surerde ayilip bayılma 10 dk felan olurCanım benim 1 tane varmış. Ne kadar sürer ozmn 5 dk mı?
O iğneden kullanmadim ben baska kullandim merional kullanmadimIlacsiz tup bebek nasil yapiliyor ki
Ayy tatlııımmm inşallah yerleşme kanamasıdır o gördüğünnMerhaba canım benim dün şiddetli adet ağrım vardı bu sabah da birzcık leke gördüm peçetede ve yine ağrı var. Jel değilde fitil kullanıyorum ben. Sen nasılsın sende var mı belirti. Ben olmadı gibi hissediyorum
Prolutex i kacinci haftaya kadar kullandiniz bana kalp atislarini duyana kadar kullan dedi drKızlar tedavim bittiği için ilaçlarım elimde kalmasın ihtiyacı olan varsa ücret talep etmiyorum gönderebilirim. Oksapar, prolutex, crione jel bana özelden yazabilirsiniz ❤
Hayatmda ilk defa bu yasta birinin tup bebek yaptrdgini duyuyorm. Ozel degilse sorununuz neydi acaba?Merhaba arkadaşlar 9 kasımda 5. gün tek embriyo transferi oldum şimdiye kadar hiç agrım sızım olmadı.25 yaşındayım eşim çok üzerime düşüyor sürekli dinleniyorum.belirti aramak için erken mi acaba
Hayatmda ilk defa bu yasta birinin tup bebek yaptrdgini duyuyorm. Ozel degilse sorununuz neydi acaba?
[/QUOTEol
Her hangi bi sorun olmamasına rağmen 2 yıldır bebek istiyorduk olmadı bizde tüp bebek denemeye karar verdik yaş da önemli olduğu için tutma ihtimali daha yüksek olur dedi doktorumuz
Sizin yasiniz kaçtı acaba benim gittiğim yerde 19 yaşında gelen bile vardı hatta doktor erken yasin daha avantaj oldugunu soyler hem rezerv icin hem de hamilelik icin tabi nasip kısmet bu isler 20 yaşındaki 5 kere tup bebek yaptiri olmaz 40 yaşındaki 1 kere yaptirir olurHayatmda ilk defa bu yasta birinin tup bebek yaptrdgini duyuyorm. Ozel degilse sorununuz neydi acaba?
Benm yasim 32. Benm gittigm merkezde en kucugu 28 yasndaydi hatta onu gordugumde bile sasrmstmSizin yasiniz kaçtı acaba benim gittiğim yerde 19 yaşında gelen bile vardı hatta doktor erken yasin daha avantaj oldugunu soyler hem rezerv icin hem de hamilelik icin tabi nasip kısmet bu isler 20 yaşındaki 5 kere tup bebek yaptiri olmaz 40 yaşındaki 1 kere yaptirir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?