Evet cnm benim ufak bi peceteye gelen pembe ardi kahverengiCanım sende pozitifi görmüştün demi benim de bugün çık hafif kahverengi geldi dün parça ve kan gelmişti ama değerim iyiydi bilmiyorum neden oluyo çok araştırdım inşallah bizimledirlerSende yarın kan verecek misin
Canım ben bir öncekinde denedim o kürü hemde aylarca, ama yine üçüncü güne gitti yine sonuç aynıydı, kullanmadığı vitaminler bitkisel tedaviler kalmadı belki yumurtam da kalitesizdir tek taraflı değildir. Sence merkez önemli mi bu durumda ve hangi merkeze gittiniz sizCanım benim durumumda senin gibi erkek faktörü eşimden kaynaklı hız problemi düşük sperm sayısı filan var bize direk tüp bebek dediler başka çare yokmuş geçen sene 10 yumurtam toplandı 2 tanesina kalite kaldı ve onları trasfer ettiler ancak dondurmaya hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm. Öncekiler de de aynı şekilde oldu Bu sene keçiboynuzu kaynattım eşime 3 ay boyunca içirdim bu sefer iki embriyom a kalite oluştu ve ikiside transfer oldu ve bu gün kalan emriyolarımdan 3 ünün a kalite olduğunu sadece birinin orta kalite olduğunu onun bile orta kaliteden iyi olduğunu söyledi embriolog. ben yaptığım keçiboynuzu küre bağlıyorum açıkçası sanada tavsiye ederim.
güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah güzel güzel atmıştır değerleriniz inşallahEvet cnm benim ufak bi peceteye gelen pembe ardi kahverengi
birazdan kan vericem
sen ne yaptın canım takip edemedim bende bayadır, estrofeme başladım cumartesi kontrolüm var tekrar sanırım transfer tarih verilecek tam bilmiyorum dondurulmuş süreci nasıl işliyorHayırlı sabahlar hanımlar
Güzel bir hafta olması dileğiyle
pinkyberry mew123 canlar bugün sizin gününüz hayırlı olsun transferiniz ❤ 9 ay sonra kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin Rabbim..
Eki Görüntüle 2553264
Transfer harici 6.günüm 5.gün embriyosu silikte olsa ben görüyorum çizgiyi böyle görüp kanda negatif alan yoktur dimikan yapmıcam test günüme kadar bunu rüyamda hamileydim o yüzden eşime aldırıp yaptım uyanır uyanmaz
Ayy sende idrarda gördün pozitifi inşallah güzel şeyler görürüz hep birlikteMaşallahbende test günü bekliyorum bakalım. Ne çıkacak
sen ne yaptın canım takip edemedim bende bayadır, estrofeme başladım cumartesi kontrolüm var tekrar sanırım transfer tarih verilecek tam bilmiyorum dondurulmuş süreci nasıl işliyor
Ayy sende idrarda gördün pozitifi inşallah güzel şeyler görürüz hep birlikte
Çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninlehastahnede ytyrum dun öglen ytsim ypildi kanmm dune gore dahada azaldi 3 tane serum tktilr 1 igne yptilr ilclarima devm ediyrum beta icin kan aldlr tkrardn kese olmsi gerekn yrdeymis bebk ve kese iyi dedilr dua edin insallh kanamasi ve lekesi oln arkdslar ihml etmyin gidin hasthneye
Evet prodictor mu ne ondan yanlış mı gösterirErken gebelik. Testi mi bu?
Canım çok geçmiş olsun rabbim korusun beklesin bende bugün gittim kan verdim inşallah değerlerim güzeldir rabbim hepimizi saklasın beklesinhastahnede ytyrum dun öglen ytsim ypildi kanmm dune gore dahada azaldi 3 tane serum tktilr 1 igne yptilr ilclarima devm ediyrum beta icin kan aldlr tkrardn kese olmsi gerekn yrdeymis bebk ve kese iyi dedilr dua edin insallh kanamasi ve lekesi oln arkdslar ihml etmyin gidin hasthneye
Hakkımızda hayırlısı cnm bende verdim kan dilerim çok güzel sonuçlarımız olsunEvet cnm benim ufak bi peceteye gelen pembe ardi kahverengi
birazdan kan vericem
Cnm şimdi kan verdim geldim sonucum çıkınca netleşecek inşallahAyyyy hadi inşallah tutunuyordur akıllı bıdıklarımmilk transferimde böyle olmamıştı tam gününü hatırlamıyorum ama bir kaç kez kahverengi tortu görmüştüm ve negatif olmuştu sonuç. Şimdi de böyle sanki yavruağzı gibi bi renk görünce açıkcası içim bi cız etti ama kötü düşünmeyelim güzele yoralım diyen güzel dostlar sayesinde içim rahatladı Buarada senin kanaman durdu mu? İnşallah iyidir son durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?