Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Evet cnm benim ufak bi peceteye gelen pembe ardi kahverengi
birazdan kan vericem

Kızlar ben ılkte 5. Gün öğrenmiştim dandik testte çıkmıştı pozitif şimdi ikinci deneme 5. Günüm hassas testte bile cikmiyo çok cnm sıkıldı tutmadı galiba. Sonradan yükselme mi olck acaba geçen sefer gibi Bi şişkinlik te yok çok rahatım acayip stres oldum. Neden tutmaz yani bi sebepte yok

Canım ben bir öncekinde denedim o kürü hemde aylarca, ama yine üçüncü güne gitti yine sonuç aynıydı, kullanmadığı vitaminler bitkisel tedaviler kalmadı belki yumurtam da kalitesizdir tek taraflı değildir. Sence merkez önemli mi bu durumda ve hangi merkeze gittiniz siz

sen ne yaptın canım takip edemedim bende bayadır, estrofeme başladım cumartesi kontrolüm var tekrar sanırım transfer tarih verilecek tam bilmiyorum dondurulmuş süreci nasıl işliyor

Maşallah bende test günü bekliyorum bakalım. Ne çıkacak

sen ne yaptın canım takip edemedim bende bayadır, estrofeme başladım cumartesi kontrolüm var tekrar sanırım transfer tarih verilecek tam bilmiyorum dondurulmuş süreci nasıl işliyor

Cnm ben transferin 7.günü silik de olsa çizgi gördüm. Kan vermek için test günü 13 Kasımı bekliyorum.

hastahnede ytyrum dun öglen ytsim ypildi kanmm dune gore dahada azaldi 3 tane serum tktilr 1 igne yptilr ilclarima devm ediyrum beta icin kan aldlr tkrardn kese olmsi gerekn yrdeymis bebk ve kese iyi dedilr dua edin insallh kanamasi ve lekesi oln arkdslar ihml etmyin gidin hasthneye

Çok
Çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle

Canım çok geçmiş olsun rabbim korusun beklesin bende bugün gittim kan verdim inşallah değerlerim güzeldir rabbim hepimizi saklasın beklesin

Cnm şimdi kan verdim geldim sonucum çıkınca netleşecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…