• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yadee

3 Erkeğin Kalbinde🖤
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
7.320
12.712
298
34
:nazar: Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

Güncel ;

Hanımlar, negatif alan herkesi listeden çıkardım. İnşallah başka başlıklar altında sevincinze ortak olmak nasip olur. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.
Katılan herkese teşekkürler
🖤

Master Master
>>Yaş 28
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif✔ :nazar: 🤰
zuzu3838 zuzu3838
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
V Viviannn
>>Yaş 34
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔:nazar:🤰
C Cemre0000
>>Yaş 29
1.deneme
5.gün Embriyo
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif ✔:nazar:🤰
B Bir umuttt34
>>Yaş 29
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif✔
:nazar:🤰
cersenda cersenda
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif
:nazar: 🤰
Minnaklarimm Minnaklarimm
>>Yaş 31
3.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif ✔ :nazar: 🤰
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
nilayyy16 nilayyy16
>>Yaş 25
1.deneme
2.gün
Embriyo
H Hhandan90
>>Yaş 29
2.deneme
3.gün Embriyo
Mavili hatun Mavili hatun
>>Yaş 28
1.deneme
3.gün Embriyo
M Mucize47
>>Yaş 29
2.deneme
5.gün Embriyo
Muallim09 Muallim09
>>Yaş 28
3.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif
S superkaliflower
>>Yaş 30
4.deneme
5.gün
Embriyo
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
3.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔️:nazar:🤰
maldelmor maldelmor
>>Yaş 31
1.deneme
3.gün
Embriyo
Transfer bekliyor💕
Hayaller28 Hayaller28
>>Yaş 23
1.deneme
5.günEmbriyo
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
@Alya0507
>>Yaş 35
1.deneme
3.gün Embriyo
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
M Mucizem20
>>Yaş 26
4.deneme
3.gün Embriyo
Cigdem2610 Cigdem2610
>>Yaş 26
2.deneme
5.gün Embriyo
B benim bebisim
>>Yaş 35
6.deneme
6.gün
Embriyo
Pozitif✔
:nazar:🤰
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
34oknds 34oknds
>>Yaş 31
1.deneme
3.gün Embriyo
S shemsim
>>Yaş 26
4.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif
Red Velvet Red Velvet
>>Yaş 35
2.deneme
5.gün Embriyo
U Uzunca
>>Yaş 31
1.deneme
5.gün Embriyo
Nesquik9 Nesquik9
>>Yaş 35
3.deneme
5.gün Embriyo
G gizem_ar
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif ✔
Ankara345 Ankara345
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün
Embriyo
emidaf000 emidaf000
>>Yaş 31
1.deneme
5.gün Embriyo
Pozitif 🤰 :nazar:
E Ecehannnn
>>Yaş 36
1.deneme
5.gün
Embriyo
A Asena27
>>Yaş 29
1.deneme
5.gün
Embriyo
S Srpakn 2.deneme
5.gün Embriyo
🖤negatif alan Arkadaşlar, Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.

Son düzenleme:
Moral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤

Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.

Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar :KK51:

Son düzenleme:
Ilk tedavim Ankara HRS de oldu Tarık Aksu. 2 tane 5.gün embriyo transferi olmuştu.
2.tedavim Ankara Başkent Ünv. Hastanesinde oldu Göğüșen Önalan. 2tane 3.gün embriyo Transferi olmuştu.
3.tedavim Diyarbakır Bahçeci Zekki Akkum. 2 tane 3.gün embriyosu Transfer olmuştu.
2017den kalan dondurulmuş tek embriyo 5.gün transferini bekliyorum.
Çözülürken kaybetme korkusu da var böyle bir şey olabilir mi?

Benimde iki gün önce transfer sonucm negatif çıktı.1 ay sonra 2 tane dondurulmuş um var Doktor tekrar deneyeceğiz dedi �nşallah bu sefer tutar Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba 2. Denemem nasipse önümüzdeki hafta dondurulmusla olacak, güzel haberler alalım insallah🙏🙏

Insallah cnm. Peki ilk denemen taze transfer mi olmuştu. Kaç tane ve kaçıncı gün transferiydi acaba?

Benimde iki gün önce transfer sonucm negatif çıktı.1 ay sonra 2 tane dondurulmuş um var Doktor tekrar deneyeceğiz dedi �nşallah bu sefer tutar Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Amin inşallah. Listeye ekliyorum ozaman ❤️
Kaçıncı denemem olacak?

Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Var mı benim. Gibi süreci yaşayan. Ben 2. veya 3.gun kontrole çağırır diye düşünmüştüm :KK51:
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese

Insallah cnm. Peki ilk denemen taze transfer mi olmuştu. Kaç tane ve kaçıncı gün transferiydi acaba?
3.gün embriyosu 1 tane taze embriyo transferi yapildi ama tüplerde sıvı birikmesi olduğu negatif sonrası anlaşıldı.4 embriyo donduruldu. Bu süreçte tüpler alındı histeroskopi yapıldı. Bu ay ki adetim de bitti, muhtemelen yarınki kontrolde transfer gunu belli olur.

Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Var mı benim. Gibi süreci yaşayan. Ben 2. veya 3.gun kontrole çağırır diye düşünmüştüm :KK51:
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Ben adetin 3. Gunu gittim muayene ettiler, herhangi bir ilaç başlanmadı 17 ekim için kontrole çağırdılar

Ben adetin 3. Gunu gittim muayene ettiler, herhangi bir ilaç başlanmadı 17 ekim için kontrole çağırdılar

17 Ekim adetin kaçıncı günü oluyor? Kan da verdin mi adetin 3.günü
Herkesin Protokollu farklı tabi yinede bende ilaca başlamadan muayene olmak isterdim. Neyse artık akşam Estrofem içmeye başlıyorum.

Listeye ekliyorum ozaman 💕Hadi hayırlısı cnm. Kaçıncı denemen? Dondurulmuş transferi mi
Saol canım 🙏🏻 Dua ederseniz sevinirimm 🤗 temmuz ayında taze transfer oldu negatif şimdi dondurulmus konulcak yarın inşallah 🙏🏻 Hepimiz hayırlı sonuclar alalım inşallah gebelik haberleriyle dolsun taşsın burası 🙏🏻

Merhaba kızlar hepimize Ekim/Kasım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Benim ilk transfer Ağustos'da oldu 2 tane 5.gün sonuç olumsuz :(
Şimdi 2 tane 5.gün dondurulmuşlarım var adet bekliyorum olur olmaz randevu alacam. Kelebekk47 sana direk ilaç yazıp 10 gün sonra kontrole mı çağırdı? Yanı yakın aralıklı kontrol olmayacak mı acaba?
Bende çalışıyorum ama hastane yakın sabah erkenden randevu alsam işimi halletirim diye düşünüyorum ama tabii sik sik izin alamıyorum. Verdiği ilaç pahalı mıdır acaba? Biraz bilgi paylaşır mısın canlar?

17 Ekim adetin kaçıncı günü oluyor? Kan da verdin mi adetin 3.günü
Herkesin Protokollu farklı tabi yinede bende ilaca başlamadan muayene olmak isterdim. Neyse artık akşam Estrofem içmeye başlıyorum.
Yok canım 3.günde sadece muayene oldum. 17 ekim adetin 10. Gunu olcak, yarınki muayenede hem kan vercem hem muayene olcam

Saol canım 🙏🏻 Dua ederseniz sevinirimm 🤗 temmuz ayında taze transfer oldu negatif şimdi dondurulmus konulcak yarın inşallah 🙏🏻 Hepimiz hayırlı sonuclar alalım inşallah gebelik haberleriyle dolsun taşsın burası 🙏🏻

Dualarımız seninle sende gün gün belirtilerini paylaş 💕

Merhaba kızlar hepimize Ekim/Kasım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Benim ilk transfer Ağustos'da oldu 2 tane 5.gün sonuç olumsuz :KK43:
Şimdi 2 tane 5.gün dondurulmuşlarım var adet bekliyorum olur olmaz randevu alacam. Kelebekk47 sana direk ilaç yazıp 10 gün sonra kontrole mı çağırdı? Yanı yakın aralıklı kontrol olmayacak mı acaba?
Bende çalışıyorum ama hastane yakın sabah erkenden randevu alsam işimi halletirim diye düşünüyorum ama tabii sik sik izin alamıyorum. Verdiği ilaç pahalı mıdır acaba? Biraz bilgi paylaşır mısın canlar?

Insallah bu sefer tutar cnm bat ne zaman?
Aynen cnm direk estrofeme başla diye talimat verdi. Adetin ilk 4 günü 2tane / ikinci 4 günü 3 tane /üçüncü 4 günü 4 tane icmemi söyledi. Adetin 13.günü randevu verdi.Ben mardinde gidiyorum merkez diyarbakır'da

Yok canım 3.günde sadece muayene oldum. 17 ekim adetin 10. Gunu olcak, yarınki muayenede hem kan vercem hem muayene olcam

Dediğim gibi herkesin protokolü farklı
Beni de 13.gun çağırdı. Ama ben bir yerde okudum bazı hastalarda doğal yöntemle rahim hazırlanmasını bekliyor doktorlar.. Ama bundan sonra. Mutlaka sana da ilaç yazacaktır. Gönlünü ferah tut ❤️

Back