- Konu Sahibi esinnnnn02
-
hehehee:) dayanışmayı seven kulübüm benmm:)) bende seviyorum burayı...sende hoşgeldn kurbicimm
berfincim seninde nişanlığın hayrlı uğurlu olsn şekerim:))nası bişey aldın?nerden kaça aldın??ya bende şuanda nişanlık bakıyorum ve hiç bulamıcakmışm gibi geliyo...mafoldumben hazır alıp bianda işi çıkartsammı diyorum,yoksa diktrsemmi...uff hadi fikir ver banada canm ya...
ayy canm noooooolur ekle resmii,nooolur bilen birileri berfinciğe anlatsınn bende göriiim...bende öle balık kız gibi istryorum canm,ama bitürlü işte budur diyemiyorum netten gördklerime...ufff...nerelere gitsem,napsam...
yiheheheh:))canm mailini aldm ve cvp yazdm sana,burdada belirtmek isterimki süper yakışmş elbisenn:))
kızlar haberinz olsn fıstk gibi olmş bacım)
Selam kızlar. Ben de Ekim'de nişanlanıcaklar arasındayımm ve çok heyecanlıyımm delikafadulden
hoşgeldin sende aramıza pembelii hihoyyyt tarih bellimi ekimin kaçı ?
Evet canım belli.30 Ekim'de olucak inşallah opuyorumnanaktan Sizler hazırlıklara başladınız mı? Ben daha pek bir şey yapmadım bayramdan sonra kıyafet falan bakmayı düşünüyorum. Bana daha çok varmış gibi geliyo ama hemen geçiveriyomuş zaman:) Burda konuşalım ne almalıyız, ne yapmalıyız vs. birbirimize fikirler verelim ekime kadar :teselli:
ohh iyi yapıyosun cnm:)hayrlı olsn tekrar şimdiden...otur tabi ya,sonradan çoook koştrcas nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?