Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hehehee:) dayanışmayı seven kulübüm benmm:)) bende seviyorum burayı...sende hoşgeldn kurbicimm
berfincim seninde nişanlığın hayrlı uğurlu olsn şekerim:))nası bişey aldın?nerden kaça aldın??ya bende şuanda nişanlık bakıyorum ve hiç bulamıcakmışm gibi geliyo...mafoldumben hazır alıp bianda işi çıkartsammı diyorum,yoksa diktrsemmi...uff hadi fikir ver banada canm ya...

resimm nasıl eklenioo bilmiomkii eklesemde görseniz keşke :) straptes balık kız gibi :) bakırköyde aşkın göksudan aldım canım 400 tl. ya ben zaten o siteden model beğenmiştim gidip o fikirle baktım başka hiç araştımadım yani oraya odaklanmıştım aldım..valla ben nişanlığı çok büyütüyodum gözümde rahatladım resmen.bayramda da yavukluma alcam oda çıkcak aradan bohçanın ufak tefekleri kalcak işte :) bence diktirme risk yani gez dolaş kendine göre olanı al...

Son düzenleme:
ayy canm noooooolur ekle resmii,nooolur bilen birileri berfinciğe anlatsınn bende göriiim...bende öle balık kız gibi istryorum canm,ama bitürlü işte budur diyemiyorum netten gördklerime...ufff...nerelere gitsem,napsam...

ayy canm noooooolur ekle resmii,nooolur bilen birileri berfinciğe anlatsınn bende göriiim...bende öle balık kız gibi istryorum canm,ama bitürlü işte budur diyemiyorum netten gördklerime...ufff...nerelere gitsem,napsam...

nasıl göstersem bilmiorumki profilme eklesem küçük olur belli olmaz...balık kız gibi deildi fikrimde ama giyince dedim işte buuu...isteğin model öle bişise bence kesin görmelisin..bitane daha vardı onun rengi çok hoşuma gitmişti pastel pembe ama bana yakışmadı renk o çok daha güseldi...ay göstermek istiorum nişan elbisemii benneyaptımki

canm özel mesaj attm sana,mailimi yazdm:)maille gönderirmisin bana fotonu:)) yani burdan heralde bi sorun oluyo...belkide 100mesajı geçmediğin için ekleyemiyosundr...

yiheheheh:))canm mailini aldm ve cvp yazdm sana,burdada belirtmek isterimki süper yakışmş elbisenn:))
kızlar haberinz olsn fıstk gibi olmş bacım)

Selam kızlar. Ben de Ekim'de nişanlanıcaklar arasındayımm ve çok heyecanlıyımm delikafadulden

hoşgeldin sende aramıza pembelii hihoyyyt tarih bellimi ekimin kaçı ?

Evet canım belli.30 Ekim'de olucak inşallah opuyorumnanaktan Sizler hazırlıklara başladınız mı? Ben daha pek bir şey yapmadım bayramdan sonra kıyafet falan bakmayı düşünüyorum. Bana daha çok varmış gibi geliyo ama hemen geçiveriyomuş zaman:) Burda konuşalım ne almalıyız, ne yapmalıyız vs. birbirimize fikirler verelim ekime kadar :teselli:

hadi bakalım hayırlı olsun 30 ekim :) evet çok var gibi gözüküo ama ben halledim bitsin diorum bohça falan son haftalar pastaydı,resimdi kuafördü bunlarla uğraşırım kesin...bence ilk önce kıyafeti hallet çıksın aradan bohça işi kolay giriosun bi çeyizciye hepsi bir arada zaten alıp çıkıosun ama elbise biz kızlar için çok önemli :sm_cool: ne alınır ben bilmiom valla annem ne derse onu yapıom tabi bide aşkumun istediği bişi varsa onu yapıom zemuszemus

cnm bak sende berfinciğimin sölediği yere git...aşkıngöksu... bol çeşit varmış...hayrlı olsn buarada,nerde olck nişan cnm?salondamı,evdemi?

hoşbulduk esincimm

yok canım daha yeni başlayacağız bayramı geçirmeyi bekliyoruz. ayrı şehirlerdeyiz orda gelin görme olacak bayramdan sonra... ekimde de orda nişan olacak. 7 kasımda da Allah izin verirse burdaki nişan olacak alayacağın henüz rahat rahat oturuyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…