- Konu Sahibi esinnnnn02
-
valla ben almaya başlamadım canm ama araştrmalarım,soruşturmalarım,göz gedrmelerim son hızıyla sürmekte:) yarın gidelim alalım deseler heralde pek sıkıntı olmaz:) bide içim tez benm galiba,daha 3 ay öncesinden belkide gerek yok bukadr...buarada cnm 1 ay sonrası için salon tutmayı düşünümüyosunz dimi?çünkü salon bulmak imkansz gibi bişey olurda...
benimde ekimde kısmet olursa. Şimdiden mekan araştırmalarıma başladım.150 kişilik uygun biyer arıyorum ama çok pahalı oluyor. 5000 tl'den aşağı yok. Kaldı ki yemekli bile değil. gerçekten zormuşama bi okadar da heycanlı :) olmadı düğün salonu tutacağız. Nişan bohçası için liste yaptm yavaş yavaş alacağız. annelerimizde çıkıp alınan alışverişleri ikimizde sevmiyoruz. Beyendiğimizi alıp koyacağız :)
sizce nasıl bi kıyafet baksam? Biraz kiloluyum. Abiye basit kalır diye düşünüyorum. Çok kabarıkta istemiyorum. Anadolu yakasında var mı bildiğiniz yerler?
valla ben almaya başlamadım canm ama araştrmalarım,soruşturmalarım,göz gedrmelerim son hızıyla sürmekte:) yarın gidelim alalım deseler heralde pek sıkıntı olmaz:) bide içim tez benm galiba,daha 3 ay öncesinden belkide gerek yok bukadr...buarada cnm 1 ay sonrası için salon tutmayı düşünümüyosunz dimi?çünkü salon bulmak imkansz gibi bişey olurda...
kızlar selamm öncelikle hayırlı ramazanlar hepinize
ben yeni takip etmeye başladım bu siteyi ve acaip bi dayanış war süper walla :))
bende ekimde nişanlanıomm ama ne yapılır önce isteme mi yoksa isteme nişan birlikte mi onu bile bilmiomm :)))
kızlar selamm öncelikle hayırlı ramazanlar hepinize
ben yeni takip etmeye başladım bu siteyi ve acaip bi dayanış war süper walla :))
bende ekimde nişanlanıomm ama ne yapılır önce isteme mi yoksa isteme nişan birlikte mi onu bile bilmiomm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?