Nişan Ekim de kısmetse nişanlanacağız :)Biz de burada toplanalım kızlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
benim tam günüm belli değil ama aklımda gönlümde ekim yatıyo şimdilk...:)tarih kesinleştirmemizde yakındr inşallah:)ya Allah herkesin herşeyi gönlüne göre versin inşallah kızlar...inşallah stresle değilde zevk alarak geçirirz bu en güzel günlerimizii...:nazar:zemuszemus

ay ekim nişanlılarını görünce sevindim birden bizden başka kimse yok galiba :) telaşlı, heycanlı günler bizi beklioo güsel bi duyguu alkisalkisalkis

yaa ben bi yamuk yaptım kızlar size,ekim dedim ama,ertesi günü gidip kasım ın 5ine tuttuk salonu...:)çünkü gün yoktu...ama olsn yinede gönlüm ekim nişanlılarıyla:)

Selam kızlar.
Bende eylül sonu ya da ekim gibi düşünüyorum. Tarihi belirleyemedik daha işlerden dolayı.
Sizin hazırlıklar başladı mı, bitti mi?
Yoksa ben geç mi kaldıımm :))

valla ben almaya başlamadım canm ama araştrmalarım,soruşturmalarım,göz gedrmelerim son hızıyla sürmekte:) yarın gidelim alalım deseler heralde pek sıkıntı olmaz:) bide içim tez benm galiba,daha 3 ay öncesinden belkide gerek yok bukadr...buarada cnm 1 ay sonrası için salon tutmayı düşünümüyosunz dimi?çünkü salon bulmak imkansz gibi bişey olurda...

valla ben almaya başlamadım canm ama araştrmalarım,soruşturmalarım,göz gedrmelerim son hızıyla sürmekte:) yarın gidelim alalım deseler heralde pek sıkıntı olmaz:) bide içim tez benm galiba,daha 3 ay öncesinden belkide gerek yok bukadr...buarada cnm 1 ay sonrası için salon tutmayı düşünümüyosunz dimi?çünkü salon bulmak imkansz gibi bişey olurda...

şimdiden hepinize hayırlı olsun arkadaşlar valla bence şimdiden başlayın yavaş yavaş anca oluyor heyecanlı oluyor hem =) heyecanınız hiç bitmesin iinşallah kaydirigubbakcemile4

ay bizim adama kalsa 1 günde halledecek, bide ayrı şehirlerdeyiz 2günde falan sıkışırcaz bazı eşyaları :1rolleyes: nişana dair hiiç bişi yook daha ,sanki 2 ay sonra ben nişanlanmıcam:sm_confused: sırnaşık şey..bu arada resim için albüm düşünmüorum kızlar 5-6 pozluk bişi ve stüdyoda istemiorum bildiğiiz varmı böle öğrenci falan bu işlerle ilgileniolar hemde uygun fiyata oluo, özel stüdyodan gelirse baya bi pahalı oluomuşş :1no2:

benimde ekimde kısmet olursa. Şimdiden mekan araştırmalarıma başladım.150 kişilik uygun biyer arıyorum ama çok pahalı oluyor. 5000 tl'den aşağı yok. Kaldı ki yemekli bile değil. gerçekten zormuş:( ama bi okadar da heycanlı :) olmadı düğün salonu tutacağız. Nişan bohçası için liste yaptm yavaş yavaş alacağız. annelerimizde çıkıp alınan alışverişleri ikimizde sevmiyoruz. Beyendiğimizi alıp koyacağız :)

sizce nasıl bi kıyafet baksam? Biraz kiloluyum. Abiye basit kalır diye düşünüyorum. Çok kabarıkta istemiyorum. Anadolu yakasında var mı bildiğiniz yerler?

benimde ekimde kısmet olursa. Şimdiden mekan araştırmalarıma başladım.150 kişilik uygun biyer arıyorum ama çok pahalı oluyor. 5000 tl'den aşağı yok. Kaldı ki yemekli bile değil. gerçekten zormuş:( ama bi okadar da heycanlı :) olmadı düğün salonu tutacağız. Nişan bohçası için liste yaptm yavaş yavaş alacağız. annelerimizde çıkıp alınan alışverişleri ikimizde sevmiyoruz. Beyendiğimizi alıp koyacağız :)

sizce nasıl bi kıyafet baksam? Biraz kiloluyum. Abiye basit kalır diye düşünüyorum. Çok kabarıkta istemiyorum. Anadolu yakasında var mı bildiğiniz yerler?

canım şimdiden hayırlı olsun,sende hoşgeldin :lepi: evet 150 kişi için mekan bulmak çok zor restaurant falan olsa oda bi nişan için gerçekden masraf çok fazla oluo..benimki 70-80 kişi olcak evimiz bahçeli orda düşünüorum bakalım hava muhalefeti olmassa :gitme: valla 2 ay var ama ben hala bişi yapmadım sadece böle fikir amaçlı bakınıorum buralara, listeye başlaman çook güsel...

bence kabarık alma derim kilo varsa biraz daha belli eder.dökümlü güsel şık bi abiye çok hoş durur.geçen hafta akrabımın düğünü vardı oda biraz kilolu kınasında çok güsel bi abiye almıştı mesela ve öle göze batan bi durumda yokdu...ümraniyede bi abiyeci vardı hem uygun hemde bir çok modeli olduğunu biliodum, ben avcılarda olduğum içinn oraya gitmek gözüme kesmedi.ama arkdaşım 200 e çok şık almıştı ordan kınası için alternatif çok yani.adını bulmaya çalışıyım değişik bi adı vardı :jeyyar:

Canım salonu bulduk gibi, annemler konusmus o tarihlere göre... O konuda sıkıntım yok ama şu hazırlıklar düşündürüyor beni... Daha hiçbir şey yapmadık. Nasıl olacak, nasıl bitecek hiç bilmiyorum...

aman canm ozamn herşey paradan haber...para olduktan sonra elinde,eminöüne gidip 1 günde halledebilrsin hepsini...herşeyin hazırı ve milyonlarca çeşitte güzelleri var...hiç meraklanma en iyisi canm;)

kızlar selamm öncelikle hayırlı ramazanlar hepinize
ben yeni takip etmeye başladım bu siteyi ve acaip bi dayanış war süper walla :))

bende ekimde nişanlanıomm ama ne yapılır önce isteme mi yoksa isteme nişan birlikte mi onu bile bilmiomm :)))

ben yeni takip etmeye başladım bu siteyi ve acaip bi dayanış war süper walla :))

bende ekimde nişanlanıomm ama ne yapılır önce isteme mi yoksa isteme nişan birlikte mi onu bile bilmiomm :)))

Hoşgeldin aramıza a.s.
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin,
herkes değişik yapıyor o işleri,
ama genelde nişan ayrı yapılır, isteme ve söz bir arada olabilir,
veya isteme ayrı ama söz nişan bir.
Bu tamamen sizin durumunuza bağlı birşey, ayrı şehirlerde yaşamak falan,
bunlar baya etkiliyor bu tür şeyleri.

kızlaarr bugün gittim nişan elbisemi aldım belkide gözümde büyüttüğümm en önemli şeydi hallettim bitti, bakalım haftayda bohça için hazırlıklara başlıorum fiyat araştırmam fikirler onlarıda hallettim ama çok heycanlı bi durummuş elbiseyi denerken bile çıkartasın gelmio :)

hoşgeldin kurbi, bende senin gibi yeni geldim araştırma yaparken kaptırdım gitti...

bizim uzak şehirlerdi normalde nişandan 2 gün önce isteme olcaktı öyle konuşmuştuk, ama tanışmaya geldiklerinde aileler birbirlerini çok sevdi katakulleye geldim hemen isteyip yüzüklerimizi taktılar
:1rolleyes: tabi yöreye göre değişiyo yakın olanlar içi söz olurnur daha sonra nişan yapılır ayrı olur die biliorum ama bizim uzaklar için gel git masraf bi gelmede hepsi aradan çıksın istenio

Back