Ekim bebişlerinden diş çikarmayan kim kaldi

Leylacım hamileyken Zümraya bol bol süt içtim doktor boyu uzun olacak dedi evet akranlarına nazaran uzun boylu daha 3 aylıktı herşeyi ağzına sokuyordu he dedik dişi çıkacak heral kemik yapısı iyi ya 8 aylık olduk hala hiçbişey yok hala bulduğunu ağzına sokuyor iştahsız,huysuz,ateşli,öksürüklü bir bebek ben ise yorgun,halsiz ve bitmiş bir anne ve adayı...........

2 aydır baya bi sıkıntılıyız.parmaklarımı ağzına sokup deliler gibi kaşınıyokaydirigubbakcemile3uykusuz ve sinirliyiz.bazı dişlerin yerleri bile belli nerdeyse..ama halaaaaaa diş yok yağız'da:1no2:gerçi geç çıkarması daha iyi deniyo,o yüzden takmıyorum pek:1closedeyes:

bızdıkcaN yine mi hamilesin doğrumu anladımalkisalkisalkis 2.cimi yolda olan Allah yardımcın olsun arkadaşım zor gerçekten bende şüphelenip duruodum şüphelerim boşa çıktı sevinidm bi bakıma daha 7.5 aylık bebişim çünkü

Leylacım hamileyken Zümraya bol bol süt içtim doktor boyu uzun olacak dedi evet akranlarına nazaran uzun boylu daha 3 aylıktı herşeyi ağzına sokuyordu he dedik dişi çıkacak heral kemik yapısı iyi ya 8 aylık olduk hala hiçbişey yok hala bulduğunu ağzına sokuyor iştahsız,huysuz,ateşli,öksürüklü bir bebek ben ise yorgun,halsiz ve bitmiş bir anne ve adayı...........

Allah yardimcin olsun canimm yaa hersey yoluna girercekk hic uzulme

1.hacer leyla21
2.yagmur yagmur ankara
3.waterliliy
4.pera13
5.annemcim
6.yigit yesimmerve
7.Feyza kimselerbilmez
8.eray edhak
9.cemre celen35
10.altug
11.ardakerem özkerem
12.miy
13.yade06
14.gulsahben
15.zumra bizdikcan
16.yagiz phatosh
17 papatya_38
18.kilcikizi

bizim de dişimiz henüz çıkmadı. bi ara çıkacak gibi oldu huysuzluk sertleşme vs ama hala tık yok. çıkması için hiç acelem yok ısıracak çünkü.:)

Kızlar müjdeler olsun bizim ilk incimiz çıktı, darısı sizin bebişlerin başına. Bir gece ateşlendi ishal oldu hatta ertesi gün yolculuğa çıkacaktık, eyvah dedim yollarda hasta hasta napıcaz. Sabah daha iyiydi bir baktım ağzında incecik patlatmış. Meğer geceki rahatsızlığı ondanmış ertesi gün de sürdü teş sonra geçti. Şimdi ikinciyi bekliyoruz beyazladı ama daha gelmedi. Fakaaaat iştahta bir düzelme yok. Emeklemeye çalışıyor, yemeden bu enerjiyi nereden buluyor bilmiyorum. Allah sağlık versin bütün bebişlere.

yaşasııın teyzoşlar bizimde çıktı bizdeki belirti iştahsızlık bişi yemiyo kuzum ötekinin yeride şişmiş yerim ben onların dişlerini ya ay çok mutluyum

bizde henuz birsey yok ama doktorumuz hepsini bir anda cikartacak diyo belirtileri var bakalim nezaman cikacaklarrr :)

Cikicak galiba teyzesi gulunce damaklri bembeyaz duruyo iyce gelmis sanki ama ucu yok daha hayirlisi bakalim sizden naber 9. 10. Yokmu

var var anacım olmaz mıkaydirigubbakcemile39.çıkmak üzere bir görsen dün içim parçalandı eller yetmiyo artık ne bulursa götürüyo sol azı nohut gibi kabarmış yavrum nasıl acıyo kimbilirsenağlama

leylacim bizdede bisey yok daha..bakalim bekliyoruz.
girayda insallah en acisiz sekilde 9.uyu cikarir annesi..

X