Merhaba arkadaşlar...2 bebek kaybindan sonra kan pihtilasmasi çıktı coraspirin ve folik asit kullaniyorum...2 seneyi gecti evliliğim 4 aydirda clomen ve femara kullandim fakat hamile kalamadim..bu ayda bugün kan sonucum 1.2 çıkınca bu ayda gitti ekime bakayim diyorum..Bir yandan 41 kişiye yasin dağıtmaya çalışıyorum bir yandan dualar okuyorum .Bu ay aşılama düşünüyorum fakat 2 bebekten sonra bana rahim filmi cekilmedi ve dün adet olmam gerekirken daha adet olmadim kan verdim 1.2 cikinca adet olmayı bekliyorum bir an önce...çarşamba doktor randevum var aşılama düşünüyorum gelin hep beraber ekim ayinda dualarla incir,bal,tarcin sogan kürleri vs ile bu ayi beraber degerlendirelim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim ayını hep beraber değerlendirelim
- Konu Sahibi Esraerol
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ekim gebe kalmak isteyenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Merhaba bacım ilk yazan ben olayım:) bende 25 aydır evliyim 11 aydır istiyoruz ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Anlamadığım bişey var ama niye doktorlar senden rahim filmi istemedi? Belki tüplerin kapalıdır çektirmelisin bence önce çektir ondan sonra gerekirse aşılama yaptırırsın
Ben inşallah ekimde çektiricem
doktor da dedi zaten bi görelim dedi
Anlamadığım bişey var ama niye doktorlar senden rahim filmi istemedi? Belki tüplerin kapalıdır çektirmelisin bence önce çektir ondan sonra gerekirse aşılama yaptırırsın
2 kez hamile kalmissin zaten tüpler açık ki kalmışsın demişti aşılamadan önce ister tabi carsamba aşılama yapmak istedigimi söyleyecem bakalim neler isteyecek...ins en kısa surede ikimizde hamis kalırızMerhaba bacım ilk yazan ben olayım:) bende 25 aydır evliyim 11 aydır istiyoruz ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Cok Sagol cnm benim aminnn ins aynen öyle dedi o da ins hayırlısıyla bir an önce benimde bebisim olurAynen öyle canım tüplerin kapalı olsa ya hamile kalamazdın ya da Allah korusun dış gebelik olurdu hsg ye gerek yok sorunda bulunmuş zaten pıhtılaşma varmış gerisi sabır ve tevekkül Rabbim hayırlısı ile versin sağlıklı bir bebiş en kısa zamanda inşallah :)
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
2 kez hamile kalmissin zaten tüpler açık ki kalmışsın demişti aşılamadan önce ister tabi carsamba aşılama yapmak istedigimi söyleyecem bakalim neler isteyecek...ins en kısa surede ikimizde hamis kalırız
Düşüklerden sonra rahimde yapışıklık olabiliyomuş rahim filminde onu da açıyorlar o yüzden bi çok faydası var diye dedim
karar senin nasıl uygun görüyosan artık
Mrb cnm bnde 1 yillik evliyim bu ikinci ayimz olucak korunmuyoruz.Bat 9 ekim adet olursam sogan kürune baslicamMerhaba arkadaşlar...2 bebek kaybindan sonra kan pihtilasmasi çıktı coraspirin ve folik asit kullaniyorum...2 seneyi gecti evliliğim 4 aydirda clomen ve femara kullandim fakat hamile kalamadim..bu ayda bugün kan sonucum 1.2 çıkınca bu ayda gitti ekime bakayim diyorum..Bir yandan 41 kişiye yasin dağıtmaya çalışıyorum bir yandan dualar okuyorum .Bu ay aşılama düşünüyorum fakat 2 bebekten sonra bana rahim filmi cekilmedi ve dün adet olmam gerekirken daha adet olmadim kan verdim 1.2 cikinca adet olmayı bekliyorum bir an önce...çarşamba doktor randevum var aşılama düşünüyorum gelin hep beraber ekim ayinda dualarla incir,bal,tarcin sogan kürleri vs ile bu ayi beraber degerlendirelim
- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Yok cnm dogru söylüyorsun 1 seneye yakındır zaten olmuyor bu ay asilamada düşünüyorum ya muhakkak istenir rahim filmi diyorlar ...kimi de rahim filminden sonra hamile kalıyormuşDüşüklerden sonra rahimde yapışıklık olabiliyomuş rahim filminde onu da açıyorlar o yüzden bi çok faydası var diye dedim
karar senin nasıl uygun görüyosan artık
Cnm benim mide sorunum var daha önce bikac kez denedim sonra miden sorunlu ise yapma dendi...ins sen hasta olmazsin bu ay da hamis olursunMrb cnm bnde 1 yillik evliyim bu ikinci ayimz olucak korunmuyoruz.Bat 9 ekim adet olursam sogan kürune baslicam
Gunaydinnn cnm ben bu ay yaptim daha öncede yapmistim yap tabikiIyi geceler canim Bende incir kurunu denemeyi düşünüyorum.
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Yok cnm dogru söylüyorsun 1 seneye yakındır zaten olmuyor bu ay asilamada düşünüyorum ya muhakkak istenir rahim filmi diyorlar ...kimi de rahim filminden sonra hamile kalıyormuş
Aynen canım benimde deneyeli 11 ay oldu aynıyız senle....evet bende çok duydum rahim filminden sonra hamile kalanlar çokmuş.. ekimde inşallah çektiricem ben artık
ertele ertele nereye kadar
Bencede bacım ekimde ikimizde cektirelim belki bizede kısmet olurda rahim filminden sonra hamis oluruz belli mi olur insss ...bu arada benim bat 24 u idi yumurtalik ilaci kullanmama ragmen olmadim dün kan verdim 1.2 çıktı hasta da olmuyorum rahim filmi cekmeyi düşünüyorum hasta olmayi bekliyorumAynen canım benimde deneyeli 11 ay oldu aynıyız senle....evet bende çok duydum rahim filminden sonra hamile kalanlar çokmuş.. ekimde inşallah çektiricem ben artık
ertele ertele nereye kadar
Sagol cnmCnm benim mide sorunum var daha önce bikac kez denedim sonra miden sorunlu ise yapma dendi...ins sen hasta olmazsin bu ay da hamis olursun
- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31