- 29 Ekim 2015
- 21
- 12
- 3
- 29
Canım yaptıramadım dn aksam Allah tan bişey cıkmazsa bu aksam yaptıracagım. İnşallah yarın guzel haberler ile gelirim burayaaaaBencede yaptır canım stresle beklemekten net bi cevap almak herzaman daha iyidir inşallah güzel haberler verirsin bizede
İnşallah güzel haber olur canım geç olsun da güzel olsun önemli olan oCanım yaptıramadım dn aksam Allah tan bişey cıkmazsa bu aksam yaptıracagım. İnşallah yarın guzel haberler ile gelirim burayaaaa
Aynen canım benim dualar edelim birbirimizeİnşallah güzel haber olur canım geç olsun da güzel olsun önemli olan o
Dualarım seninle canım Rabbim kabul etsinAynen canım benim dualar edelim birbirimize
Olabilir canım silikte olsa çizgi gözüküyorKizlar sizce hamile miyim?
Sağlık olsun canım Rabbim hayırlısını versin bende bugun yarın adet olucam herhalde ne yapalım ekim bittiyse umutlar kasımda da var Allah sağlık versin de vakti saati ne Zaman yazıldıysa ozaman gelicek bebeklerimiz umudumuzu kaybetmeyelimCanımmm ya yine negatif hamiş falan değilim bir onceki kan testinde 0.16 cıkmıstı sımdıde 0.28 cıktı(((((((((((((((
Silikte olsa gözüküyor pazartesi kan tahlili yaptır benceKizlar sizce hamile miyim?
Hayır canım gelmedi ama akıntım cok varSağlık olsun canım Rabbim hayırlısını versin bende bugun yarın adet olucam herhalde ne yapalım ekim bittiyse umutlar kasımda da var Allah sağlık versin de vakti saati ne Zaman yazıldıysa ozaman gelicek bebeklerimiz umudumuzu kaybetmeyelimbu arada bi doktor a muayene ol Canım adet gelmedi dimi tam olarak
Zaman geçirmeden bi muayene ol canım benimde öyle iki ay gelmemişti tiroid sorunum varmış ozaman öğrenmiştimHayır canım gelmedi ama akıntım cok var
Sağlık önemli çok ertelememeye çalış canım hormonlar bazen bizi uğraştırabiliyor ben hayatımın sonuna kadar tiroid ilacı kullanmak zorundayım maalesef bazen korkuyorum anneme benzemekten annemde de tiroid le ilgili sorunlar varmış evlendikten sonra 20 yıl hiç çocukları olmamış 20 yılın sonunda gelmişim ben mucize gibi inşallah ben okadar beklememAslında haklısın geç kalmadan bi sorun varsa öğrenmek lazım ama çalısıyorum işten fırsat bulamıyorum ki.
Bu arada geçmiş olsun canımm
Canım benim sen hiç üzülme inşallah olmazsın dualarım seninle. Emin ol Allahım bize de en kısa zamanda verecek yasatacak bu mutluluğu.Sağlık önemli çok ertelememeye çalış canım hormonlar bazen bizi uğraştırabiliyor ben hayatımın sonuna kadar tiroid ilacı kullanmak zorundayım maalesef bazen korkuyorum anneme benzemekten annemde de tiroid le ilgili sorunlar varmış evlendikten sonra 20 yıl hiç çocukları olmamış 20 yılın sonunda gelmişim ben mucize gibi inşallah ben okadar beklemem
Aynen canim ekim ayini kapattik hayirlisi neyse o olsun bu ay benim eşim yok zaten şehir disinda bu ayda gitti umudum aralik ayina kaldi hersey kader kismet bekliyecez sabirli olcaz doktora gidip şifa ariyacaz umudumuzu kesmeyecegiz insallah arada bu topigimize girip sorunlarimizi dertlerimizi paylasalim birbirimizi habersiz birakmayalim en kisa zamanda hayirlisiyla bebek haberlerini paylasalim canim olmazmi gorusmek uzereEkim ayını hüsranla kapattık kasım hepimize uğurlu gelsin inşallah bende dün kırmızıyı gördüm oturdum yerime
Hakkı'mızda hayırlısı olsun canım umudumuz hep var bende dün puregona başladım aşılama deniycez bu ay nasip inşallah daha çok beklemeden hepimiz güzel haberler veririz birbirimize ,görüşürüz ben gergin gelip bakıyorum topiceAynen canim ekim ayini kapattik hayirlisi neyse o olsun bu ay benim eşim yok zaten şehir disinda bu ayda gitti umudum aralik ayina kaldi hersey kader kismet bekliyecez sabirli olcaz doktora gidip şifa ariyacaz umudumuzu kesmeyecegiz insallah arada bu topigimize girip sorunlarimizi dertlerimizi paylasalim birbirimizi habersiz birakmayalim en kisa zamanda hayirlisiyla bebek haberlerini paylasalim canim olmazmi gorusmek uzere
Canım bende seni merak ediyordum çok şükür rabbime kalp atışınıda duymuşsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin habersiz bırakma bizi buarada içimden gelenide söyleyeyim oğlan geliyo benceAllah tüm evlat isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah kızlar. Bende ekim ayında hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Bu topik bana uğurlu geldi :) herkesden Allah razi olsun. Ben bebeğimi gördüm bugün kalbinin attığını gördüm. Kısmetse yarin 7 haftalık olucam. Herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Allahtan ümidi kesmeyin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?