Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi arkadaslar hep birlikte adet gununuze kadar olan belirtilerimizi yazalim benim regliye 6 gun var karnimin ici bir tuhaf birde cok tuvalete cikiyorum bu kadar erken belirti olurmu
hesapladımda benimde 4 ekimmiş adetim :) +- 1 olmazsa tabii o günde evlilik yıldönümüm inşallah süprizlerin en büyüğü olur :)))Benimde 6 gün var :) 4 ekim adet tarihim hadi hayırlısı :)
hesapladımda benimde 4 ekimmiş adetim :) +- 1 olmazsa tabii o günde evlilik yıldönümüm inşallah süprizlerin en büyüğü olur :)))
Insallah bu ay umutlarimiz boş cikmaz canim benim sol tarafima bazen bi sanci giriyo acaba nedenkiİnşallah size güzel bir hediye olur :) bende 1 buçuk senedir bekliyorum mucizemi inşallah bu ay benimledirm
Insallah bu ay umutlarimiz boş cikmaz canim benim sol tarafima bazen bi sanci giriyo acaba nedenki
Hayirlisi insallah canim ya ben dun ruyamda adet oldugumu gordum tabirine baktim bi evladin olacagini yaziyo bi kac arkadastan da duydum bu sekilde gorup gercekten hamile olduklarini soylediler insallah ruyam cikar yaaa insallahValla canım umitlendirmek istemem ama bir çok hamile kişide olabilirmis.. bende de çok oluyordu o iğne gibi batmalar ama 1 buçuk sene geçti daha hamile kalamadım canım.
Hayirlisi insallah canim ya ben dun ruyamda adet oldugumu gordum tabirine baktim bi evladin olacagini yaziyo bi kac arkadastan da duydum bu sekilde gorup gercekten hamile olduklarini soylediler insallah ruyam cikar yaaa insallah
Kaldi 5 gun hala midem bi tuhaf devamli tuvalete cikiyorum az da gelse sanki cok gelmis gibi cok sıkısiyorum belirtimidir bilmem
Valla canim ikimizin belirtileride var ben gebelige baglamak istiyorum insallah oyledir birbirimizi haberdar edelimOda bir belirti Canım benim midem de de yanma vardı dun çok boğazıma kadar yandı hep Bugün de mideme bir bulantı girdi çıkardım. İyiyim simdi ama göğüslerim de de hafif sizi var bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Insallah canim ya sen de gordun ama cikmadi demek napalim artik kismet hakkimizda hayirlisiİnşallah canım inşallah ben geçen ay rüyamda adet oldugumu gördüm adet oldum bu ay görmedim boyle bir şey 5 gün kaldı hayırlısı hepimiz için. İnşallah bebeklerimiz bizimledir :)
Valla canim ikimizin belirtileride var ben gebelige baglamak istiyorum insallah oyledir birbirimizi haberdar edelim
Insallah canim ya sen de gordun ama cikmadi demek napalim artik kismet hakkimizda hayirlisi