• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

sub

deniz gözlüm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
778
226
323
İstanbul
Haydi arkadaslar hep birlikte adet gununuze kadar olan belirtilerimizi yazalim benim regliye 6 gun var karnimin ici bir tuhaf birde cok tuvalete cikiyorum bu kadar erken belirti olurmu

benim de reglime 6 gün var. ama ovulasyon günümde hatta haftasında şehir dışındaydım, pek bi umudum olmasa da bende bekliyorum :)

• Beğen
Reactions: sub
benimde adete yaklaşık 5-6 günüm var kızlar tam gününde olmuyorum atıyor. göğüslerim ve karnım belim sızım sızım sızlıyor,üşüttümmü acaba tatilden yeni geldim 2 gün önce .bebek yapmaya gittik bayramda :) inşallah hamileyizdir :) yada adet belirtileri

• Beğen
Haydi arkadaslar hep birlikte adet gununuze kadar olan belirtilerimizi yazalim benim regliye 6 gun var karnimin ici bir tuhaf birde cok tuvalete cikiyorum bu kadar erken belirti olurmu

Benimde 6 gün var :) 4 ekim adet tarihim hadi hayırlısı :)

• Beğen
Umut her ay var :)) benimde ani sancılar ve kasık ağrısı oluyor hadi bakalım hayırlısı

Insallah bu ay umutlarimiz boş cikmaz canim benim sol tarafima bazen bi sanci giriyo acaba nedenki

Valla canım umitlendirmek istemem ama bir çok hamile kişide olabilirmis.. bende de çok oluyordu o iğne gibi batmalar ama 1 buçuk sene geçti daha hamile kalamadım canım.

• Beğen
Valla canım umitlendirmek istemem ama bir çok hamile kişide olabilirmis.. bende de çok oluyordu o iğne gibi batmalar ama 1 buçuk sene geçti daha hamile kalamadım canım.
Hayirlisi insallah canim ya ben dun ruyamda adet oldugumu gordum tabirine baktim bi evladin olacagini yaziyo bi kac arkadastan da duydum bu sekilde gorup gercekten hamile olduklarini soylediler insallah ruyam cikar yaaa insallah

Hayirlisi insallah canim ya ben dun ruyamda adet oldugumu gordum tabirine baktim bi evladin olacagini yaziyo bi kac arkadastan da duydum bu sekilde gorup gercekten hamile olduklarini soylediler insallah ruyam cikar yaaa insallah

İnşallah canım inşallah ben geçen ay rüyamda adet oldugumu gördüm adet oldum bu ay görmedim boyle bir şey 5 gün kaldı hayırlısı hepimiz için. İnşallah bebeklerimiz bizimledir :)

• Beğen
Kaldi 5 gun hala midem bi tuhaf devamli tuvalete cikiyorum az da gelse sanki cok gelmis gibi cok sıkısiyorum belirtimidir bilmem

Oda bir belirti Canım ;) benim midem de de yanma vardı dun çok boğazıma kadar yandı hep Bugün de mideme bir bulantı girdi çıkardım. İyiyim simdi ama göğüslerim de de hafif sizi var bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

• Beğen
Oda bir belirti Canım :KK66: benim midem de de yanma vardı dun çok boğazıma kadar yandı hep Bugün de mideme bir bulantı girdi çıkardım. İyiyim simdi ama göğüslerim de de hafif sizi var bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Valla canim ikimizin belirtileride var ben gebelige baglamak istiyorum insallah oyledir birbirimizi haberdar edelim

Baska arkadaslar yokmu belirtileri olan yazin beraberce dertlesip konusalim benimgibi her ay acabami diyenleri bekliyorum

Valla canim ikimizin belirtileride var ben gebelige baglamak istiyorum insallah oyledir birbirimizi haberdar edelim

İste 5 gün kaldı inşallah güzel haberler alırız. Bende bir buçuk senedir hep bağladım gebeliğe ama olmadı. Allahım hayırlısını verdin inşallah.

• Beğen
valla arkadaşlar kaldı 5 gün ama göğüslerimin sızlamasından ve adet gibi bel karın ağrımdan başka bişey yok. birde 2 gün önce tatilden gelirken yolda durduk yemeğin yanına koyan turşuyu acı acı yedim suyunuda içtim bigüzel tansiyonum düşmüş heralde dedim. ertesi gün eve gelince 1 bardak daha turşu suyu içtim,içim istedi. ama sanırım sevdiğim için gebeliğe bağlamıyorum hiç umudum yok çünkü !

Back