ee onlarda işi biliyorlar,sorumluluk almıyorlarki sonradan yakalarına yapışmayalım :)Nasıl bir hemşiredir bu ya bir insana böyle şey denirmi helede ne zorluklarla bu noktaya gelmiş birine
Sorumluluk almayacaksa doktorla görüşün demesi gerekirdi vallahi kendince yorum yapmamalıydı.ee onlarda işi biliyorlar,sorumluluk almıyorlarki sonradan yakalarına yapışmayalım :)
eh canımya başına gelmeyenler bizi anlamıyorki.bir biz çekdiyimiz çekseler halimizi anlarlar.hem canımız hem malımız gidiyor,bide deengesizlerle muhattap oluyoruz.Allahıma şükürler olsun,beterin beteri var :)Sorumluluk almayacaksa doktorla görüşün demesi gerekirdi vallahi kendince yorum yapmamalıydı.
Evet canım benim.eh canımya başına gelmeyenler bizi anlamıyorki.bir biz çekdiyimiz çekseler halimizi anlarlar.hem canımız hem malımız gidiyor,bide deengesizlerle muhattap oluyoruz.Allahıma şükürler olsun,beterin beteri var :)
Şu hemşireyi gebertesim var inan ki şu an!! Allaha şükür yanlış anlamaymış içini ferah tut. Aynı şeyi bende yaşadım 2. Tahlili telefondan sordum kız bana 950 diyceğne 450 dedi, başımdan kaynar sular aktı o dakka resmen çarpıntıntuttu beni, yükselmemiş deyince ben anladı hatasını da düzeltti . Tekrardan hayırlısı olsun canım.Kızlar çok sükür ben tabi duramadım doktora mesaj attım kan testimin resmini ve çok üzgün oldugumu ne kadar olması gerektiği falan sordum hemen aradı resmen hemşire 14099 yerine 1409 dediğini söledi eğer öleyse normal sen pazartesi kontrole gel dedi.
oh çok şükür :)sevindim.Allah tamamına edirsin.. bu arada kızlar P purple81 önümüzdeki 8 ay boyunca bana dua etmeyi untmayın :)Kızlar çok sükür ben tabi duramadım doktora mesaj attım kan testimin resmini ve çok üzgün oldugumu ne kadar olması gerektiği falan sordum hemen aradı resmen hemşire 14099 yerine 1409 dediğini söledi eğer öleyse normal sen pazartesi kontrole gel dedi.
amin inşaAllah :)Tüm dualarımda sende varsın cnm :) senden de en fazla 3 ay sonra güzel haberler bekliyorum.
Normaldir canım. Bür sonraki adetin artık gününde gelecekdir.kızlar
kimyasal gebelik sonrası reglden bir hafta sonra tekrar kanama yada lekelenmesi başlayan var mı? nedir? neden olur? böyle düzensizlik yaşayan var mı tedavi sonrası?
kimyasalmı bilemem ama ben hcg 306 da kanama başladı 842hcg kadar yukseldi sonra düşüşe geçdi.ayın 10 dan 23 ne kadar kah normal adet,kah lekelenme tarzında oldu.2 gün temiz kaldım.dün tekrar çok sıvı-su gibi ama penbe birşeyle geldi bu gün azaldı.nedenini bende çozemedim :)kızlar
kimyasal gebelik sonrası reglden bir hafta sonra tekrar kanama yada lekelenmesi başlayan var mı? nedir? neden olur? böyle düzensizlik yaşayan var mı tedavi sonrası?
ben de anlamadım canım, acaba bir kadın doğum doktoruna gitsem mi bilemedim. P purple81 normal demiş amakimyasalmı bilemem ama ben hcg 306 da kanama başladı 842hcg kadar yukseldi sonra düşüşe geçdi.ayın 10 dan 23 ne kadar kah normal adet,kah lekelenme tarzında oldu.2 gün temiz kaldım.dün tekrar çok sıvı-su gibi ama penbe birşeyle geldi bu gün azaldı.nedenini bende çozemedim :)
Günaydınlar ben takipteyim.Günaydınlar kızlar, kaç kişiyiz burda? Sanırım kimse girmiyor artık birkaç kişi dışında. Test yaptırmayan kaldımı aramızda?
Gnaydın cnm, hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydınlar ben takipteyim.bende ekimde başladım kendi istegimle bir ay fazladan dinlenmeye çekildim.araliğin 2. Haftasi transferim var. Heyecanla bekliyorum..
Benim ilk olacak ve yaştan dolayı 2 embriyo transfer edilecek. Ikiz gebelik olur diye korkuyorum. Iç hissiyatım sanki ikiz olacak gibi hep öyle hissediyorum,hayırlısı bakalımGnaydın cnm, hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.
Gnaydın cnm, hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE
Amin canım ins Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberlerimizi paylasalim,tesekkur ederim..
amin canım, inşallah hepimize güzel haberler nasip etsin Allah..Allah ölmüşlerine ramet,kendine dee sağlık versin.inşaAllah hoş haberlerini de bizimle paylaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?