• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

En iyisini yaparsın canım. Gerekli tüm tahlillerini şimdiye kadar yapılan tüm kontrol belgelerini de götür. İnşallah atlanan bişey çıkar da bu belirsizlikden kurtulursun en kısa zamanda. Olacağına inan lütfen, şu an zamanı değilmiş öyle düşün. Geçen sene bu zmanlar ben 2. Denemedeydim benle beraber hamil kalanların bebekleri doğdu 4 aylık oldular hemen hemen. Görümcem hamileydi onun bebeği 3 aylık oldu ama ben başaramadım. İnan çok iyi anlıyorum seni ama kısmetim şansım şimdiyeymiş inşallah Allah izin veririse doğacak bebeğim. Senin kısmetin de bundan sonraymış buna inan ve pes etme , uzun aralarda verme. Başaracağına inanıyorum, gönülden dua ediyorum sana Allahım en kısa zmanda sana ve tüm isteyenlere muratlarını versin inşallah.
iyi akşamlar arkadaşım.ben testleri verdim cavaplar bu gun çıktı..cardiolipinler pozitiv çıktı.doktora 2 gün sonra gitcem.sizin tedavi nasıl başlanılmışdı?

iyi akşamlar arkadaşım.ben testleri verdim cavaplar bu gun çıktı..cardiolipinler pozitiv çıktı.doktora 2 gün sonra gitcem.sizin tedavi nasıl başlanılmışdı?
İyi akşamlar canım. Nasılsın? Ne diyeceğimi bilemiyorum bilyorsın daha önce bende aynı sebepden bebeğimi kaybettim. Allaha şükürler ki nedenini buldunuz düşüğün. Bana doktorum kortizon tedavisi ve clexane tedavisi uyguluyor transfer gününden itibaren hergün 24 mg kortizon içiyorum daha kesmedi bana. 9 ay boyunca da clexana devam edecem. Şimdilik herşey güzel gidiyor umarım hep böyle olur. Kortizonu kestiği haftayı sana mutlak bilgi verecem ki sende kendi doktorunla konuşasın. Bu sefer inan başaracaksınız. Ne zaman istersen yaz bana lütfen.

P purple81 okudum canım saol ilgin için :KK15:.Bende doktoruma söyliyim bu kromozom analizini sorucam doktoruma.Bakalım ne diyicek

P purple81 okudum canım saol ilgin için :KK15:.Bende doktoruma söyliyim bu kromozom analizini sorucam doktoruma.Bakalım ne diyicek
Bana önce kromozom analizi yaptılar temiz çıktı daha sonrA kanpıhtılaşmasıntestleride dahil lupus karsiyolopin ve beta 2 glikoprotein olan tabi 5-6 tane daha farklı içerik olan testler yaptılar ve bu yazdığım 3 tanesi pozitif çıktı maalesef.

Bana önce kromozom analizi yaptılar temiz çıktı daha sonrA kanpıhtılaşmasıntestleride dahil lupus karsiyolopin ve beta 2 glikoprotein olan tabi 5-6 tane daha farklı içerik olan testler yaptılar ve bu yazdığım 3 tanesi pozitif çıktı maalesef.
En azından biliyosun öğrenmişsin.Artık önlemide alınmış.İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.Ya sinirim bozuldu kızın biri dış gebelik olabilirsin falan yazmış.İnşallah başıma öyle bişey gelmemiştir

En azından biliyosun öğrenmişsin.Artık önlemide alınmış.İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.Ya sinirim bozuldu kızın biri dış gebelik olabilirsin falan yazmış.İnşallah başıma öyle bişey gelmemiştir
Allah korusun canım, değildir bence, tedirgin olma. Ben her defasında yazıyorum anlatıyorum çünkü birilerine bir fikir bir umut olur diye. Bizleri ancak biz anlarız canım.

evet gittim.cardiolipinler poitif çıktı,mutasiya için yapılan testin sonucu 14 güne çıkıyormuş.şimdilik aspirin kardio içiyorum.diyeridee çozitif çıkarsa genetikle konuşmam lazımmış :( hayırlısı

evet gittim.cardiolipinler poitif çıktı,mutasiya için yapılan testin sonucu 14 güne çıkıyormuş.şimdilik aspirin kardio içiyorum.diyeridee çozitif çıkarsa genetikle konuşmam lazımmış :KK43: hayırlısı
Genetikle niye konuşacan canım? Onu anlayamadım. Değerinin düşmesi kardiyolopinden değilmiymiş? Ne diyor doktor? Kan pıhtılaşma testini beklemeye bile gerek yok bence sebep bu kesinlikle. Önemli olan kan sulandırıcılar sana alerji yapmışdı onun bir çaresini bulmaları lazım sana. Mutlaka 9 ay iğneyi yapman lazım çünkü.

bilmem vallah kanın mutasiyası varmış 14snp yazılıyo.onu verdim,tam adet gününde çıkacakmış doktor henüz tüp bebeye gitme dedi.1ay teedavi olayım.normal olmazsa yine bakarız

bilmem vallah kanın mutasiyası varmış 14snp yazılıyo.onu verdim,tam adet gününde çıkacakmış doktor henüz tüp bebeye gitme dedi.1ay teedavi olayım.normal olmazsa yine bakarız
Farklı bir test daha yaptılar sana heralde canım. Allah yardımcın olsun sonuç bir an önce çıksın da nasıl bir tedavi izleyceğin belli olsun.

selamun aleykum kızlar.test sonucum çıktı ama hiç birşey anlamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
XA.PNG

Merhaba kızlar, bir şey soracağım. Tedaviye başlarken ilk muayenede adetin ikinci günü gelin deniyor ya, bugün öğleden sonra olduk diyelim yarın sabah mı gideceğiz, ertesi gün mü?

Merhaba kızlar, bir şey soracağım. Tedaviye başlarken ilk muayenede adetin ikinci günü gelin deniyor ya, bugün öğleden sonra olduk diyelim yarın sabah mı gideceğiz, ertesi gün mü?
Adetin 2.3.4 gününe kadar gidebiliyosun canım dokturum ole demişti bana
Yarın gidebilirsin doktora

Kizlar hayirli akşamlar
10 gundur crinone jel kullaniyorum bugu. Transferimin 6.güňü
Bugün wcde bi baktın jel parça parça geri gelmiş acik pembe ve kahverengi tortu seklinde neden boyle oldu normal mi acaba
Cevap verirseniz sevinirim

yarın git sen saat hesabı gibi düşünme bugün 1 yarın 2:KK39:

Back