- 25 Eylül 2017
- 81
- 68
- 8
- 34
Hayırlısı olsun canım. ilk denemenmi olacak ?
Bi anlasam valla kafayi yicem.5,4 olan hastanede 5,92 tup bebek merkezinde alt sinir 47 yaziyo,benimki 50 civariRabbim tez zamanda bu yorgunluğumuzu unutturacak güzellikler nasip etsin.
kaç çıktı arkadaşım değerin?
Rabbim tez zamanda bu yorgunluğumuzu unutturacak güzellikler nasip etsin.
kaç çıktı arkadaşım değerin?
Belirti arama canım benim sıfır belirtiydi. Adet ağrısı gibi ağrım oldu diyen arkadaşlar var. Benim hiç ağrım falan olmadı. Kendimde evet bu farklı diyebileceğim hiçbirşey hissetmedim.kronik_unutkan canm hayırlı olsun bebeğin inşAllah sağlıkla ilerler gebeliğin 3.gün embryosu sanırım senin.
Benimde ctesi oldu transferim 3.gün embryosu 2.gün Bugün hiç belirtin oldu mu
ben de tez canlıyımdır hıc dayanamam :)6.gun embriyosu..bir torba test aldım hergun yaparım artık
Belirti arama canım benim sıfır belirtiydi. Adet ağrısı gibi ağrım oldu diyen arkadaşlar var. Benim hiç ağrım falan olmadı. Kendimde evet bu farklı diyebileceğim hiçbirşey hissetmedim.
Belirti arama canım benim sıfır belirtiydi. Adet ağrısı gibi ağrım oldu diyen arkadaşlar var. Benim hiç ağrım falan olmadı. Kendimde evet bu farklı diyebileceğim hiçbirşey hissetmedim.
Cok gecmis olsun canim.kimyasal oldugunu nasil anladin.benimkide kimyasala benziyoda ondan soruyorumaynen evet benimde kimyasal gebeliğim var tutunma aşamasında hiçbir belirti olmadı sayılır test yapacağım güne yakın bel ağrım vardı o kadar. şimdi dondurulmuşlarım var ekimden
ohss problemi olduğu için transfer ertelendi 5 tane 5.gün embriyom donduruldu ben daha regl olacağım 2. kez sonra konulacak aralık olur benim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Günaydın, 3 gündür takip ediyorum sayfayı, canım senin değerin kaç da kimyasal olarak düşünüyorsun? Yanlış anlamadıysam daha önceki yazında 50 demişsin.Cok gecmis olsun canim.kimyasal oldugunu nasil anladin.benimkide kimyasala benziyoda ondan soruyorum
evet canım.iki hhastanede kan verdim ben .normal hastanede alt limit 5,4 du benimki 5,9 çıkdı.tu bebek merkezinde alt limit 47 benimki 50 çıkdı.kafam karışdı.yaklaşık 9 gunumden idrar testi yapıyorum hep silikdi.oda 30 dakıka sonra gozukeninden.pazar 30dak.sonra biraz iyi gorundu.bu sabah daha silikleşmiş.yok olmuş sanki.kafayı yicem.yarın yine kan vereceyim merkezdeGünaydın, 3 gündür takip ediyorum sayfayı, canım senin değerin kaç da kimyasal olarak düşünüyorsun? Yanlış anlamadıysam daha önceki yazında 50 demişsin.
Anladım canım, bugünden gidip verseydin keşke yarına kadar stres yapacan çok. Sizin probleminiz nedir peki?evet canım.iki hhastanede kan verdim ben .normal hastanede alt limit 5,4 du benimki 5,9 çıkdı.tu bebek merkezinde alt limit 47 benimki 50 çıkdı.kafam karışdı.yaklaşık 9 gunumden idrar testi yapıyorum hep silikdi.oda 30 dakıka sonra gozukeninden.pazar 30dak.sonra biraz iyi gorundu.bu sabah daha silikleşmiş.yok olmuş sanki.kafayı yicem.yarın yine kan vereceyim merkezde
daha dun verdim.doktor yarına gel dediyinden sabrediyoumAnladım canım, bugünden gidip verseydin keşke yarına kadar stres yapacan çok. Sizin probleminiz nedir peki?
Sana geniş çaplı testler yaptılarmı? Lupus antiogulan, antikardiyolopin vesayre? Aynı şeyi bende yaşadım sırf bakılmadı tahlillere diye 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu.daha dun verdim.doktor yarına gel dediyinden sabrediyoumsorunumuzu bulan yok.bilinmiyor
keçmiş olsun.taktiri ilahi.bilmiyorum vallah abim doktor.o yolluyo arayıp konuşuyo doktorlarla onlar bana soylemeden yapıyolar :)sonuç direk abimee gidiyo diye hiç ayrrıntılı bakmadım analizlere,şimdi gidip bakayım desem bende diyil analizlerSana geniş çaplı testler yaptılarmı? Lupus antiogulan, antikardiyolopin vesayre? Aynı şeyi bende yaşadım sırf bakılmadı tahlillere diye 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu.
Anladım canım, bize eşimde morfoloji sorunu var demişlerdi 1 kimyasal gebelik 1 de 9 haftalık kalp durması yaşadım. Son olaydan sonra doktorumu değiştim. Eşimin spermlerinde hüçbir sorun olmadığı ortaya çıktı. Kromozon analizi yaptık ikimizde temiz çıktık. Kanpıhtılaşma testleri yapıldı onlarda temiz çıktı en son 10 içerikli ayrı testler yapıldı ve bende 3 ü pozitif çıktı. Maalesef vucudum bebeği mikrop olarak algılıyor ve beslenmeyi kesiyor dolayısıyla düşükle sonuçlanıyor. Allahıma şükürler ki problemi buldular tedavisi var.keçmiş olsun.taktiri ilahi.bilmiyorum vallah abim doktor.o yolluyo arayıp konuşuyo doktorlarla onlar bana soylemeden yapıyolar :)sonuç direk abimee gidiyo diye hiç ayrrıntılı bakmadım analizlere,şimdi gidip bakayım desem bende diyil analizler
İyi düşünelim iyi olsun bol bol dua et allah yardımcımız olsun sanırım bizler kucağımıza alıncaya kadar hep böyle panik yaşayacağız dualarım hepimizle hayırlı haberlerini alırız inşallahGunaydin kizlar cok fena adet sancisiyla uyandim ara ara batmalar devam ediyo..bugün transferden sonra 8.günüm ins kotu seyler olmazdua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?