ovitrelle iğnenin prospektüsünde 10 günden önce test yapmayın hatalı pozitif çıkar yazıyoKızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
Evet canım, doktorlar işin içinden sıyrılmak fakat biz inançla bu işin allahım ol emri olduğunu biliyoruz. Tevekkül etmek gerek.Ne kadar doğru yazmışsın Allah ol derse olur :)
Bende verdim, evime geldim. Şuan az biraz heyecan var, bakalım nasibimizde ne varmış.Kızlar ben kan verdim bekliyorum bugün kan verecek arkadaşlar büyük gün sizler ne durumdasınız
Bende verdim, evime geldim. Şuan az biraz heyecan var, bakalım nasibimizde ne varmış.
Hayırlı haberler vermek nasip olsun dualarım tüm sonuç bekleyenlerleBende verdim, evime geldim. Şuan az biraz heyecan var, bakalım nasibimizde ne varmış.
Amin canım inşallahHayırlı haberler vermek nasip olsun dualarım tüm sonuç bekleyenlerle
Hakkımızda hayırlı olan buymuş canım. Ocak ayı ile ben yeniden başlayacağım inşallah.benim de düşmüş kızlar, nasip başka bahara kaldı..
Durmak yok yola devam canım. Rabbim her seyin en hayırlisini bize nasip edecek.Negatif kızlar, yine nasip değilmiş.
Canım hadi hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyorum.Kızlar ben kan verdim bekliyorum bugün kan verecek arkadaşlar büyük gün sizler ne durumdasınız
Bı süre iki günde bir kan ver ikiye katlanirsa süper.Kızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Bir sonraki son tedavin olur inşallah umudumuzu kaybetmek yokNegatif kızlar, yine nasip değilmiş.
hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız insallahKızlar ben kan verdim bekliyorum bugün kan verecek arkadaşlar büyük gün sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?