- 15 Temmuz 2016
- 8.183
- 13.667
- 248
Progestan hepimize veriliyor. Tutunma artırması için cnm diğer iki kapsülü ne icin kullaniyorsun.pazartesi arayıp sorucam.ben de transver sonrası heyecandan dolayı sormayı unuttum.zaten ignelere devam deyince içim cizladi.transver sonrası biter sanıyordum.progestan iğne ve kapsül ikisinide alıyorum.
bende tamda oyle düşündüm.amaa nede olsa doktor olan o bi bildiyi vadır.bi soru ver.boşu boşuna umutlandırmasın Allah korusunProgestan kapsül oda.hem iğnesi hem kapsülünü kullanıyorum..birde eğer ben çatlatma iğnesi ile tahlil gününde 1 gün önce yaparsam HCG değerim hamilelik olmasa da ilaçtan dolayı yüksek çıkacak.bu bir yanıltma olmaz mı acaba.
Yok canım, sadece kan vereceğizyarın bi tek kan vericez dimi bunlar altdan muayine ilan istemez inşaAllah.hiç halim yok.ilk denememde adet oldum diye bakmadılar o yuden deyimim yok
Valla haklisin ilk kez duyuyorum böyle bişey ne desek boş. Test gününden bir gün once catlatma ignesi neden acaba.Progestan kapsül oda.hem iğnesi hem kapsülünü kullanıyorum..birde eğer ben çatlatma iğnesi ile tahlil gününde 1 gün önce yaparsam HCG değerim hamilelik olmasa da ilaçtan dolayı yüksek çıkacak.bu bir yanıltma olmaz mı acaba.
Canim hamileligin ilk baslarinda alttan Muayene yapilmaz. İçin rahat olsun,zaten hamile isen alttan muayene yaptirma.yarın bi tek kan vericez dimi bunlar altdan muayine ilan istemez inşaAllah.hiç halim yok.ilk denememde adet oldum diye bakmadılar o yuden deyimim yok
İnternette de yanıt bulamadım, arkadaş öğrenir doktorundanValla haklisin ilk kez duyuyorum böyle bişey ne desek boş. Test gününden bir gün once catlatma ignesi neden acaba.
Cnm bende de ayni sorular var..merkezimiz ayni ya transfer sonrasi ilaclarimiz da ayni muhtemelen..persembe günü test yapılacak ama carsamba ovitrelle vuruncam..degerleri etkileyecek ama bi gun önce vurunma amacini anlamadim..hemsireye sordum o da adet tarihinize gore oyle denk geldi diyo bilemedimProgestan kapsül oda.hem iğnesi hem kapsülünü kullanıyorum..birde eğer ben çatlatma iğnesi ile tahlil gününde 1 gün önce yaparsam HCG değerim hamilelik olmasa da ilaçtan dolayı yüksek çıkacak.bu bir yanıltma olmaz mı acaba.
siz onu bi net oyrenin eyerki tutunmasına filan yarddımcı oluyorsa bizde doktorumuza soyliyek:)Cnm bende de ayni sorular var..merkezimiz ayni ya transfer sonrasi ilaclarimiz da ayni muhtemelen..persembe günü test yapılacak ama carsamba ovitrelle vuruncam..degerleri etkileyecek ama bi gun önce vurunma amacini anlamadim..hemsireye sordum o da adet tarihinize gore oyle denk geldi diyo bilemedim
Bende öyle biliyordum ama bizlerde eğer gebelik varsa, doğal gebeliklere göre çok erken öğrendiğimiz için vajinal usg ile bakılıyormuş.Canim hamileligin ilk baslarinda alttan Muayene yapilmaz. İçin rahat olsun,zaten hamile isen alttan muayene yaptirma.
benim düşüncem normal test gününden 1 gün önce test yaptırmak.1 gün erken olmasi sonucu çok fazla etkilemez diye dusunuyorum.sonra iğneyi uygulayıp tekrar tahlil veririm.Cnm bende de ayni sorular var..merkezimiz ayni ya transfer sonrasi ilaclarimiz da ayni muhtemelen..persembe günü test yapılacak ama carsamba ovitrelle vuruncam..degerleri etkileyecek ama bi gun önce vurunma amacini anlamadim..hemsireye sordum o da adet tarihinize gore oyle denk geldi diyo bilemedim
diğer iki hamileligimde 3 ay alttan muayene yapılmıştı.Bende öyle biliyordum ama bizlerde eğer gebelik varsa, doğal gebeliklere göre çok erken öğrendiğimiz için vajinal usg ile bakılıyormuş.
Yurtdışında arkadaşımın gebeliğinde, doğuma 1 ay kalana kadar vajinal usg ile bakılmış.
Benim bildiğim ilk aylar riskli olduğunu için yapilmamasi gerektigi.Bende öyle biliyordum ama bizlerde eğer gebelik varsa, doğal gebeliklere göre çok erken öğrendiğimiz için vajinal usg ile bakılıyormuş.
Yurtdışında arkadaşımın gebeliğinde, doğuma 1 ay kalana kadar vajinal usg ile bakılmış.
Daha net görüldüğü için, mantıklı.diğer iki hamileligimde 3 ay alttan muayene yapılmıştı.
Valla cok dogru bi yaklasim.benim düşüncem normal test gününden 1 gün önce test yaptırmak.1 gün erken olmasi sonucu çok fazla etkilemez diye dusunuyorum.sonra iğneyi uygulayıp tekrar tahlil veririm.
En iyisini yaparsınız, daha doğru bir sonuç olur.benim düşüncem normal test gününden 1 gün önce test yaptırmak.1 gün erken olmasi sonucu çok fazla etkilemez diye dusunuyorum.sonra iğneyi uygulayıp tekrar tahlil veririm.
benim düşüncem normal test gününden 1 gün önce test yaptırmak.1 gün erken olmasi sonucu çok fazla etkilemez diye dusunuyorum.sonra iğneyi uygulayıp tekrar tahlil veririm.
Aynen cnm yarim doz önerdiler ama vurunmadan önce tahlil yapcam bensmy06 sizde fertijin de tedavi olmurtunuz değil mi?sizede tahlilde önce ovitrelle uygulamanız söylediler mı acaba,?
Ne kadar doğru yazmışsın Allah ol derse olur :)Bugün bir arkadaşım aradi çok kaliteli yumurtası vardi, ki zaten doktorlar bi cok kez teyit etti.
Bugün test negatif çıktı.
Kalitesiz yumurtasi olan bir kişinin tutmuş. Diyor onun nasıl tutar benim tutmaz. Bi tipleri de anlamıyorum. Sanki kalite ile oluyor. Allah'ın elindeyiz hepimiz kime ne nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?