Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

pazartesi arayıp sorucam.ben de transver sonrası heyecandan dolayı sormayı unuttum.zaten ignelere devam deyince içim cizladi.transver sonrası biter sanıyordum.progestan iğne ve kapsül ikisinide alıyorum.
Progestan hepimize veriliyor. Tutunma artırması için cnm diğer iki kapsülü ne icin kullaniyorsun.

Progestan kapsül oda.hem iğnesi hem kapsülünü kullanıyorum..birde eğer ben çatlatma iğnesi ile tahlil gününde 1 gün önce yaparsam HCG değerim hamilelik olmasa da ilaçtan dolayı yüksek çıkacak.bu bir yanıltma olmaz mı acaba.

yarın bi tek kan vericez dimi bunlar altdan muayine ilan istemez inşaAllah.hiç halim yok.ilk denememde adet oldum diye bakmadılar o yuden deyimim yok

bende tamda oyle düşündüm.amaa nede olsa doktor olan o bi bildiyi vadır.bi soru ver.boşu boşuna umutlandırmasın Allah korusun

Valla haklisin ilk kez duyuyorum böyle bişey ne desek boş. Test gününden bir gün once catlatma ignesi neden acaba.

yarın bi tek kan vericez dimi bunlar altdan muayine ilan istemez inşaAllah.hiç halim yok.ilk denememde adet oldum diye bakmadılar o yuden deyimim yok
Canim hamileligin ilk baslarinda alttan Muayene yapilmaz. İçin rahat olsun,zaten hamile isen alttan muayene yaptirma.

Cnm bende de ayni sorular var..merkezimiz ayni ya transfer sonrasi ilaclarimiz da ayni muhtemelen..persembe günü test yapılacak ama carsamba ovitrelle vuruncam..degerleri etkileyecek ama bi gun önce vurunma amacini anlamadim..hemsireye sordum o da adet tarihinize gore oyle denk geldi diyo bilemedim

siz onu bi net oyrenin eyerki tutunmasına filan yarddımcı oluyorsa bizde doktorumuza soyliyek:)

Canim hamileligin ilk baslarinda alttan Muayene yapilmaz. İçin rahat olsun,zaten hamile isen alttan muayene yaptirma.
Bende öyle biliyordum ama bizlerde eğer gebelik varsa, doğal gebeliklere göre çok erken öğrendiğimiz için vajinal usg ile bakılıyormuş.
Yurtdışında arkadaşımın gebeliğinde, doğuma 1 ay kalana kadar vajinal usg ile bakılmış.

benim düşüncem normal test gününden 1 gün önce test yaptırmak.1 gün erken olmasi sonucu çok fazla etkilemez diye dusunuyorum.sonra iğneyi uygulayıp tekrar tahlil veririm.

diğer iki hamileligimde 3 ay alttan muayene yapılmıştı.

Benim bildiğim ilk aylar riskli olduğunu için yapilmamasi gerektigi.
Tabi ki sizde dogru söylüyorsunuz.
Benim kisisel sahsi yaklasiminin baktırmamak :):):):):):):):). Zaten olsun die dört gözle bekliyoruz. Riske atamam.

benim düşüncem normal test gününden 1 gün önce test yaptırmak.1 gün erken olmasi sonucu çok fazla etkilemez diye dusunuyorum.sonra iğneyi uygulayıp tekrar tahlil veririm.

smy06 sizde fertijin de tedavi olmurtunuz değil mi?sizede tahlilde önce ovitrelle uygulamanız söylediler mı acaba,?
Aynen cnm yarim doz önerdiler ama vurunmadan önce tahlil yapcam ben

Ne kadar doğru yazmışsın Allah ol derse olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…